Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>

Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Roger6
<#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ez komolyan a ladics ?

pxxl
ezaz szavazzuk meg a tudta nélkül. meglepi 😄

All hail the double x!

Nekem egy ideig az utolsó Hsz-m: Grabowski rendben tudja tartani a topicot, van ligája is Fittivel meg Tomeeval, én nagyon ismerem szóval õ alkalmas 100%

ha vállalja akkor én is <#eljen>

Falkon
Bocsi javítok.

HOLECSKORA szavazok.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Gyúrós a Ladics a király.<#kuss><#action>
Ladics

Különben Rogerre szavazok.

Misi az ezredes
Ma 23:59

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

pxxl
és meddig tart a szavazás? <#miaz>

All hail the double x!

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pxxl
jee 6. a tdu a top 10-es listán <#idiota><#idiota>

All hail the double x!

Norby646
USAMEN-re szavazok, õ itt az egyik legaktívabb személy, és ráadásul jó a rálátása a dolgokra, a viták többségét sem õ kezdeményezte, úgyhogy részemrõl a dolog egyértelmû<#wink>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Nem kötözködés, csak egy rövidített vélemény veled szembe. De természetesen nem a lényegét vetted figyelembe, hanem ráírod hogy kötözködés. Pont az vetne véget a topicnak, ha HG lennél.

kazai21
Okés,gyere várunk fel is megyek,hogy ránk tudj ugrani😊
Mondjuk igaz te is tökéletes lennél😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

SuZso
Hallottam, hogy szavazás indul az új házigazda megválasztásáért. Én Newlifera voksolok!!! Kérem írjátok hozzá a szavazatomat az õ nevéhez! Elõre is köszi😉

TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram

Mint például te ide a HG posztra tökéletes lennél 😊

Roger6
Ott a pont.<#eljen> Minnyá megyek én is, megkereslek titeket! <#vigyor3>

Írtam is, hogy a gyík dísznek van, mert állt. senki se olvassa el ! Erre jött tegnap ladics provokálása, amibõl kialakult az elfajult eszmecsere.

kazai21
Nah mi megyünk tovább Dozoo-val remélem mire befejezzük a kis gurulást aaddigra lesz egy rened Házigazda,jah és ne vitakozzatok mindenki írjon egy nevet és ennyi😊

Roger6
"Tehát biztos jó lennél házigazdának, csak egy kicsit késõbb. Ahogy bárki." - azt ne felejtsük el, hogy neked már volt idõd bizonyítani, és a te HG-od alatt ment le a színvonal, mitöbb, zuhant. Azt értsd meg te is, hogy nem a személyeddel van gondom, hanem a munkáddal, amit nem csinálsz meg, mert rohadtul nem voltál itt soha, amikor kellett volna. Ebbõl van elegem, hogy lehetett NAPOKON keresztül flémelni, anyázni egymást. Ennek véget kell vetni, már ne is haragudj, és ha te nem vagy képes rá (mint kiderült), majd megteszi valaki más.

Nah látod megint a kötözködés <#ejnye1>

Te dolgod, nagyjából kiismertelek mióta ide írkálsz, ha én nem, akk te biztos nem vagy alkalmas HG jogra.

na ja.. ezért kell kiírnia fejléc alá a FAQ-ot vagy GyIK-ot, azt ha kérdezni akar, ott a válasz.. végre van legalább gyík 1-2 hasznos infóval.. 😊

Természetesen ha én lennék a HG, ilyen esetben a hozzászólás törlése. ennyi. HG joggal már én se szálnék vitába, ha tudok törölni egy hozzászólást...

<#idiota><#idiota>

Ha te lennél akkor a topicból bannoltatnám magamat azonnal...Akivel eddig beszéltem priviben illetve msnen, õk csakis azt mondták, hogy ha Usamen akkor takarodó,mert egyáltalán nem illik ide...

Misi az ezredes
Itt nem Arról van szó, hogy nem vagy megfelelõ, hanem az idetévedõk gyakori kiosztásáról beszélnek. Ahogy sokan mások is adtátok egymás alá a lovat minden vitában.

Tehát biztos jó lennél házigazdának, csak egy kicsit késõbb. Ahogy bárki. Csak kell ehez egy viselkedésnorma.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Úgy vettem észre hogy Grabowszki mostmár átlát a dolgokon, és nincs megvakulva, mint itt a legtöbb ember. A vitákat egésszében nézi, nem darabokban ! Van itt pár ember, aki csak a végkimenetelére kíváncsi a dolgoknak, hát igen Usamen már megint ossza az észt, azt meg figyelmen kívül hagyják, hogy igen Usament már megint provokálták. errõl van itt szó, Grabowszkira szavazok !

xD

Roger6
Te tényleg nem olvastad a hozzászólásom? VAgy nem érdekel a közösség? Olvasd át mégegyszer, kérlek.

<#idiota><#idiota>

kazai21
😊😊

Roger6
Igazad van, kérlek ne haragudj!

GRABOWSZKI (Roger6) - 3 szavazat
USAMEN POWER - 2 szavazat
DOZOO - 1 szavazat
KAZAI21 - 1 szavazat

Misi az ezredes
Ez egy lehetõség volt nekem. Vagy lemondok, vagy leszavaztat. 😊

csak nehogy megtaláljon egy gordonka.. <#idiota>

pxxl
ez eddig ok, de miért kellene ennek ellenére lemondania Nevanonak?

All hail the double x!

kazai21
Kazai21: 1 szavazat😊

Roger6
Bocs, javítok:

GRABOWSZKI (Roger6) - 3 szavazat
DOZOO - 1 szavazat

Roger6
Eddig:

GRABOWSZKI (Roger6) - 2 szavazat
DOZOO - 1 szavazat

Szabi, ez nem arról szól, hogy mennyi ideje játszol! Hanem egy topicot el tudnál e rendesen tartani és egy boldog, normális társaság itt lenne!

pxxl
ha mindenképpen váltani akartok, akkor legyen Õ. Grabowszki. (Macskafogóban is jófej volt)

All hail the double x!

kazai21
Mi fél 10-re tervezzük.

Roger6
Az jó hogy indulsz, csak magadra nem szavazhatsz. Ezt ugye nem kell elmagyaráznom?

Fitti83
Ha már annyira megy a sazvazás, akkor én Grabowszkira szavazok. Õ jófej és régóta ismerem és mindennap beszélek is vele. Sõt saját ligánk is van és tökéletesen megoldunk mindent. Tehát õt biztos alkalmasnak tartom erre a feladatra.

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

pxxl
10 után talán

All hail the double x!

indulnék a választáson én is.. béta óta tduzok.. igaz az elején 5fps alatt toltam...<#idiota>

xD mikor? mert 8-tól gyakorlunk állítólag rFactoron (már festék is volt a kezemben xD)