Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adamfesto
OK, sorry, már látom... 😞
FAQ you gamespy az atarit....kétszer is ki van írva a bannerba 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Nem látom a feltett képet...
Neked is ez a hiba?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Norby646
Most meg az iaro se megy, remek.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Hát ez marha jó:

Nem rég a szerver hiba most meg ez.... Nem tudom mia fenét csinálnak de azért ez már eléggé dühítõ.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

cjb még mindig nem válaszolt tárhely ügyben, a többi ingyenes szolgáltatónál meg szünetel a regisztráció, érdekes hogy pontegyszerre, uw-n regisztráltam egy tárhelyet, de onnan meg még nem jött meg a levél a jelszóval. Türelmeteket kérem, menni a fog a faq, de most anyagilag nem fér bele hogy fenntatsak még 1 tárhelyet. Nem fogom elhanyagolni, ugyhogy számíthattok rá, ez murphy törvénye sajnos hogy megdöglött a cjb sql szervere. Amint tudok tárhelyet trakom oda, addig meg naponta bombázom a cjb-t levelekkel. Köszönöm türelmeteket.

Este ha nem esek össze, akkor egy késõ esti élményautózásra mindenkit várok szeretettel, részleteket majd este. Nincs megkötés, jöhetsz hc vagy non-hc, kreszt nem tartjuk be kivételesen, elõre lehet menni de azért néha várjuk össze egymást, szóval igazi huligánkodás lesz 😊 az idõpont kb 22:00 (ahogy hazaérek írok a fórumra)

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

adamfesto
Azt ítra a game, hogy érvénytelen kód....
Beírtam az alap kódot is, és próbáltam a megapack kódjával is de nem enged fel.
<#bdead>
Van valakinek valami ötlete erre?

pxxl
tegnapi rövid gurulás...<#alien>

bocs a minõség miatt, szarul volt beállítva a fraps -.-[/soiler]

All hail the double x!

adamfesto
Valaki fent van? Már végeztem a mai munkámmal, marad a krúzolás.

adamfesto
9800-al nekem annak idején szépen futott, szerintem 9600 is elviszi.

adamfesto
Megvan, de nem rakom fel. 1 G.rammal felesleges. 😞
Majd ha új gépem lesz. 😊

Norby646
Nah 2 képet nem sikerült feltölteni. csapó 2 :
Tehát ilyen jelenleg:

és ilyenre kéne.

hello! a játék megy sztetek ati 9600-ossal?
Azért a kettõ között van némi különbség... Egyik single player, a másik multi player game.
Nekem fönt van a Pro Street a mai napig, letolok egy-két Race Dayt, esetleg átalakítok egy verdát, de rájöttem hogy a multi gamek nekem jobban bejönnek. Kitolom majd a Shift -et, végülis NFS -en nõttem fel, de az nem tudja majd megadni azt az örömöt amit a TDU -ban a Cruiseok jelentenek !
Van egy olyan érzésem hogy nálam a prímet a World Online, és a TDU 2 fogja vinni.

Norby646
Sziasztok! Lecseréltem az s6-os audit sztem üt 😄.

Amúgy nem tudna segíteni valaki? Az a gond hogy az e500-as mercinek szar a mutatója mert egyrészt mp/h-ban van megadva másrészt meg nem is az 500-as mutatóját tették be. Én megpróbáltam lecserélni de szar lett aztán meg tönkre is ment meg csak elcseszett mindent, szal teljes kudarc.
http://500sec.com/images/speedopix/new/262kmh500E.jpg
Kb ilyenre kéne, már ha egyáltalán foglalkozik vele valaki. Ha valaki ért hozzá és szívesen megcsinánlná akkor az legyenszíves írjon pm-et nagyon megköszönném.

Ááá, kijött az új Need For Speed. Van egy olyan érzésem, hogy egy ideig háttérbe szorul a TDU. <#wilting><#nyes>

A volkswagen-em kicsit nem illik oda.. <#nyes>

pxxl
jah van idén már nem jön...

All hail the double x!

pxxl
az zavar, hogy játszod itt a kiskirályt, mikor 2 db olyan hsz volt ma ami poénos volt felé, nem tömtük tele szarral a topigodat. de hát mind1. de vagy a hg csináld.

All hail the double x!

Atikah
mint minden másnak autószimulátoron kívül. 2tõl többet várok 😊 am van valami újság a háza táján?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

délutáni kicsi gurulás

s végül 1 lambo

thx
adamfesto
OOOPSSSS!

adamfesto
Gondolj bele, sirályszimulátorknak elég szar lenne...

adamfesto
😊

Atikah
jaah. akk azér dolgozták ki csak a kocsikat

Pixxel fogd vissza magad ! Elhiszem hogy zavar hogy pontot tettem a dolog végére, meg nem lehet a végtelenségig szekálni valakit, és hülyülni, de tudni kéne mi az hogy elég, másrészt a fekete betûs hszt mindenkinek írtam aki cseszegette, nem feltétlenül neked !

pxxl
gétéja topig a te helyed. itt nem lehet kiszállni. különben is minek szállnál ki egy autóversenyzõs játékban a zautóból? <#pardon1><#wilting><#bdead> gondókoggyááá

All hail the double x!

pxxl
némmá a másik is elment? 😄 lol lassan már floodolás lesz szval megyek bagzok egyet 😛

All hail the double x!

pxxl
ne vegyél be fogalmazás gátlót, vagy figyelj jobban. ki bosszantotta? szekálás, poénkodás az nem bosszantás, semmi rossz indulat nem volt egyikünkben sem. vicc. ennyi. és ne írj vastagon, mert így is el tudjuk olvasni nem lesz ettõl erõteljesebb a mondani valód...

All hail the double x!

kazai21
Bocsánat,19:45-kor kezdõdik a krúz,közbe jött valami😞

Mi equipo favorito: Real Madrid

ott leszek <#worship>

Nem szükségszerû miattam szankcionálni, a kritikát viselem, a poén meg elkopik pár nap alatt. <#smile>

Atikah
kilehet szállni a kocsiból?

Elég legyen "jaddz8" basztatásából mostmár ! Tévedett, oké, a poén megvolt, de ne húzzátok tovább ezt a témát !

pxxl
örülünk hogy vagy 😄 legalább van pár boldog percünk <#taps>

All hail the double x!

Kell egy ilyen nap is. Mindenki csak krúzokat szervezne, meg TDU-ról beszélgetne ha nem égetném be magam idõnként...

kazai21
Többen mondták,hogy jó lenne már megint egy Nissan krúz.
Hát ma rá érek😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

Geciviccesek vagytok a héten! <#mf2>
Remélem Dutyimadár is belök valami ultimate poént.

Norby646
Hát 1 clk_55_f_01 van de az nem az a felni. Sztem valamelyik amg az csak azt kéne tudni hogy melyik. 😄

pxxl
valszeg a clk55 benne van a nevében.

All hail the double x!

Norby646
Nem tudja valaki hogy a kocsin lévõ felninek mi a neve a rims mappán belül?

Kéne a felnicserélgetéshez.

pxxl
"csak" három murci van <#shakehead>

All hail the double x!

Jaddz, csak neked: http://www.life.com/download/life-full32bitwinxp.exe

Többieknek is kötelezõ 😊

Hát igen van amikor a 95-ös saab is égõ 😄 (háttérben)

Lambo fanoknak (képkeresgélés közben találtam):

adamfesto
4-es szép kijövetel...😊

adamfesto
Megmégegy-kettõ

adamfesto

pxxl
csak úgy mert sajt...<#alien>

All hail the double x!

adamfesto
Én is csak másodikra csekkoltam, nem szégyenlem bevallani. De hidd el más is ráfutott, csak nem kérték a linket. Üdv a mátrixban 😊

Jó képek !
Am, no problem.