Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arc vagy vazze...<#nyes>#nyes>
any special instructions to download
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
De azért megyek a krúzra, nem hagyom ki.<#circling>#circling>
OFF:Norby te inkább msn-re gyere...<#beka3>#beka3>
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Eléggé megfáztam és így nem nagyon tudok vezetni:S Bocsi.
Mi equipo favorito: Real Madrid

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Határozottan nem! Itt általában fiúk vannak. De látom hogy téged izgat..
-"Vagy mi akar lenni ez a kruzer jaddz8 is irogatott?"
Na látom hogy azért kérdõjel is van a klaviaturádon. Mondatod szerkezete érdekes. Jaddz8 ismerte a Tomot meg a Penelopét amikor még együtt voltak.
-"Meg neten mit lehet csinálni(milyen versenymódok vannak)??? "
Hopp, a kérdõjelek szaporodnak. Sebesség, idõ és helyezés + ki tud gyorsabban belemenni az elõtte lévõbe.
-"Drifthez van valami zárt pálya a játékon belül vagy azt is le kell tölteni?"
Hát ha a szigetre le lehet tölteni valami új pályát, az engem is felizgatna...
-"Ja és mi az a HC?"
Na ez az amit nem egymással szoktunk tolni, Hard Core. Google keresõ: Michelle Wild and Rocco Sifredi.
- Nincs külön drift verseny mód. Viszont sok helyen lehet driftelni
- HC = HardCore Mód, azaz az autók valós fizikai irányítást kapnak minimális gravitációval. Ez asszem 60%-os mentéstõl érhetõ el
- Radialeng-el ki lehet pucolni a felesleges, TDU által kreált fájlokat, amikor akár lefagyásokat is okozhatnak. Egy szóval ez egy TDU pucoló program.
rövdien ennyi. üdv
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
TDU,ETS2 Nick: holecsko
ADJ.-vel gurultunk kicsit utána + ledobott s vége
Thx

Nekem az lenne a kérdésem hogy mivel lehet a tdu-ban a kocsi lámpáját bekapcsolni? Hiába próbáltam minden gombot nem sikerült. Vagy lehet egyáltalán? (csak mert alagutakban eléggé zavaró hogy alig látszik a kocsi)
Elõre is köszi
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Így fölösleges egy másik banner, minden kerüljön bele a FAQ -ba, és ha biztos, és egyben végleges tárhelyen lesz akk linkelve lesz a bannerba, de hetente nem szeretnék ezzel foglalkozni...