Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tényleg saját fejlesztés? <#wow2>

mér rég ott állok melletted :p

Sanci én is ott vagyok már a szalonnál de nem tesz össze!!

Érdeklõdnék, hogy van-e igény Winter modra. Ha elég sok embert érdekel a dolog, akkor nem adom fel a fejlesztést.

Nisszánkodni meg jövök én is!!!

Na én már ott vagyok a Nissan szalonnál, gyertek!

Penelopé jó csaj! <#miaz>
Arc vagy vazze...<#nyes>

holecsko10
Ott van a letöltés alatt a lényeg.

any special instructions to download

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Norby646
Hali! Ezzel nem tudja valaki hogy mi van? Ki van téve hogy download link de nem lehet rámenni.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

O-óóó :S H1n1 ne legyen!!!Nekem fájt a torkom egyik nap, azt hittük h1n1, de másnapra el is múlt és ma csak picit fújom az orrom 😄

Zolee0
Ja én is, csupa takony vagyok, elég szar.
De azért megyek a krúzra, nem hagyom ki.<#circling>

OFF:Norby te inkább msn-re gyere...<#beka3>

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

Norby123
Én is megyek! <#vigyor> Csak ezzel a hc-val nemvagyok kibékülve <#falbav>

Attól még megtarthatjuk nélküled is. Én ott leszek, jönnek a többiek is.

adamfesto
Köszönöm, köszönöm. 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

<#eljen><#hehe><#taps><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

kazai21
Bocs,a nissan krúz el marad megint:S
Eléggé megfáztam és így nem nagyon tudok vezetni:S Bocsi.

Mi equipo favorito: Real Madrid

adamfesto
Na ezt a mondatot szokta Michelle mondani Rocconak a forgatás végén.... 😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
-"Engem meg az izgatna, hogy szoktátok-e egymással tólni!"
Határozottan nem! Itt általában fiúk vannak. De látom hogy téged izgat..
-"Vagy mi akar lenni ez a kruzer jaddz8 is irogatott?"
Na látom hogy azért kérdõjel is van a klaviaturádon. Mondatod szerkezete érdekes. Jaddz8 ismerte a Tomot meg a Penelopét amikor még együtt voltak.
-"Meg neten mit lehet csinálni(milyen versenymódok vannak)??? "
Hopp, a kérdõjelek szaporodnak. Sebesség, idõ és helyezés + ki tud gyorsabban belemenni az elõtte lévõbe.
-"Drifthez van valami zárt pálya a játékon belül vagy azt is le kell tölteni?"
Hát ha a szigetre le lehet tölteni valami új pályát, az engem is felizgatna...
-"Ja és mi az a HC?"
Na ez az amit nem egymással szoktunk tolni, Hard Core. Google keresõ: Michelle Wild and Rocco Sifredi.

HC 45 % -tól érhetõ el.

Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm! Te aztán rövid, érthetõ és tömör voltál!😄
- Cruise = cirkálás, azaz szabályosan (vagy nem 😊) megyünk, és élvezzük a játékot
- Nincs külön drift verseny mód. Viszont sok helyen lehet driftelni
- HC = HardCore Mód, azaz az autók valós fizikai irányítást kapnak minimális gravitációval. Ez asszem 60%-os mentéstõl érhetõ el
- Radialeng-el ki lehet pucolni a felesleges, TDU által kreált fájlokat, amikor akár lefagyásokat is okozhatnak. Egy szóval ez egy TDU pucoló program.
rövdien ennyi. üdv

Törölt felhasználó
És még annyit hogy mi ez a radialleng1.5 amit le lehet szedni?
Törölt felhasználó
Engem meg az izgatna, hogy szoktátok-e egymással tólni! Vagy mi akar lenni ez a kruzer jaddz8 is irogatott? Meg neten mit lehet csinálni(milyen versenymódok vannak)??? Drifthez van valami zárt pálya a játékon belül vagy azt is le kell tölteni? Választ köszi! Ja és mi az a HC?
*6 sebességeset (vlmiért a 6-ost nem vette :S )

Ha volt rá pénze egy 300 LE-s motort venni és sebességeset, akkor volt rá pénz felújítani is XD

van olyan aki töltött a tdu-ba már autót? szeretnék tõlle segitséget kérni ha leht! üdv imre!
<#worship>

Zolee0
Ja, kimegy az autópályára és szétesik alatta az egész...<#buck><#vigyor>

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

Mi meg a 300 LE-s Ladával neked XD barátunk vett egy ladát 50 ezer forintért és beletett egy 300 LE-s motort xD 6 sebesség váltóval XD

kazai21
Hali!
Múltkor elkellett mennem,ezért egy kis pótlás😊

Johnny 19
Egy OFF kérdés! Valaki nem volt tegnap a pólus center Talin? Pixxel nem láttam a verdád, pedig reméltem hogy találkozunk. Odavertem volna a civicednek 😄

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

sziasztok! nekem olyan problémám lenne hogy töltöttem le autokat a játékba, és mikor beleteszem õket egy idõután lefagy! lehet h rosszul tettem bele? Ha valaki tudja h mi lehet a rossz kérlek segitsen! minden fájlt felülirtam és kicseréltem ugy ahogy a mappában volt! mégsem jó!!😞 Köszi a segitséget elõre is! Imre
Nem fagy le a játék nálam. "The Network Connection Was Lost" felirat jön elõ, és fél óránként dobál le kb. Számomra ez ilyesztõ volt, mert az elmúlt idõben volt egy komoly router problémám, ami csak a firmware frisítés segített. Akkor is a Network felirat jött elõ, és néztem hogy mi a jóbüdös franc van... De így már megnyugodtam, hogy nem azzal van gond.

holecsko10
Az van hogy egyfolytában le dobálja az embereket valamit piszkálnak a szerverrel. Ja és le is fagyassza a játékot egy idõre.

Jó lehetett de lekéstem sajna

ADJ.-vel gurultunk kicsit utána + ledobott s vége

Thx
Ma esti Aston-cruise:

hello......swift még nincs??....készülget?...már várom <#vigyor2>
Én már ott vagyok a kráternél, de hárman alig tudunk egy layerre kerülni <#szomoru1>

Csak egy felvetés volt, de már 19:45 van

Norby123
Rendezzük akkor máshol? (ha a kráter tele lehet)

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy mivel lehet a tdu-ban a kocsi lámpáját bekapcsolni? Hiába próbáltam minden gombot nem sikerült. Vagy lehet egyáltalán? (csak mert alagutakban eléggé zavaró hogy alig látszik a kocsi)
Elõre is köszi
A kráternél elég valószínû, hogy gyorsan feltölti másokkal a layert, ott nagy a nyüzsgés. <#pardon1> Remélem hülyeséget beszélek...

hungary27
esetleg idõgéppel xD
Már én is jönnék egyet krúzolni, de mindig olyan korán vannak... Nem akar vki 21:30-22:00 környékén szervezni egyet? 😊

kazai21
Ott leszek😉

Norby123
Mielõtt elfelejtenétek

Kresz krúz. HC mindegy. Lehetõleg csak Astonokkal.

HUNMemphis
Nagyon vadak! 😉

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

A jelenlegi lett volna kibõvítve, +2 modder oldal, de azok bekerültek a FAQ -ba, és Hole meg Dozoo oldala, de háth azok is bekerülhetnek akkor már a FAQ -ba...
Így fölösleges egy másik banner, minden kerüljön bele a FAQ -ba, és ha biztos, és egyben végleges tárhelyen lesz akk linkelve lesz a bannerba, de hetente nem szeretnék ezzel foglalkozni...

holecsko10
Zsolesz meg én ki mentünk fel avatni az új kesztyûmet.

Itt már annyira ment a Drift hogy zsolesz eltûnt csak a fûst csík maradt.

Ja meg voltam a TESCO-ban is 😄