Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holecsko és a viperek
Fáramásztam
JohnnyVTI is csatlakozott
Zsolesz89, Holecsko és én
Ez az új szerzemény
Zsolesz89el a merga tuning után
Jóéjt!
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Mindenképpen a Domestost ajánlom, a fehér flakonost.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
max holnap du 17:00 körül?
"Ma kb. a sziget 5%-át tudtam fehéríteni"
SOK SIKERT & KITARTÁST
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
a pözso
mercivásár után
végjáték
Akylleust keresem de nem enged csatlakozni <#conf>#conf>
Thx
Aztán összegyûltünk páran (Tutti Maci, Akylleus, ADJ902 no meg én 😊) és egy jó kis krúz alakult ki.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
TDU Nick: [HUN]Dutyimadar AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5400+ 2.81GHz, 2,00 GB RAM GeForce 9600GT 512 MB Ram
Rég láttalak. Most, hogy megvan a megoldás már nem adom fel, csak idõ kérdése.. Ma kb. a sziget 5%-át tudtam fehéríteni. Haladok lassan, de biztosan, sok textúrahibával..<#email>#email>
Artmooney: Terveim azok, hogy a kerékhangokat változtatom, ha meg tudom csinálni akkor végig féknyomot húznak az autók, esetleg "füsttel", de hang nélkül. Ma már a falevelek helyett hópihék szállingóznak. 😊
Opelos, nekem tetszik a mod, csak maradjon meg a keréknyom ha lehet 😊
TDUnick: ArtMooney(HUN)
Te itt? Kitartást a modhoz!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Egyébként engem már jobban leköt a mod, mint a vezetés, mostanában pár perc gurulás után megunom. Gondoltam feldobom valami moddal a játékot. 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
bauxit bánya közelében esett a piros hó, hogy pontos legyek 😊
All hail the double x!
személy szerint nem tetszik, de ez az én dolgom...
All hail the double x!
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Pl. egy új út textúra nekem sokat dobott anno. az environment mods topikban nézz szét

A HC-s dologgal az lesz a gond, hogy 5gigás mod, az egész level könyvtárat át kell rajzolni! Szóval nem lesz egyszerû váltogatni nyár és tél között, mert 5 gigát kell felülírni mindig. Megosztani sem lesz egyszerû.<#rolleyes>#rolleyes>
Mi equipo favorito: Real Madrid
(Nem kioktatás, hanem tipp volt !)
Profilnévben hozz létre egy "Radio" mappát. A "Radio" mappában létrehozhatsz még négy mappát, olyan nevekkel amit akarsz, és azokba helyezheted a zenéidet. Egy mappába max 10 zenét érdemes rakni, mert többet nem szokott lejátszani a game, vagy nagyon ritkán. Mellékesen a Media Player bekapcs játék közben, ezt a megoldást hatékonyabbnak tartom.
kem001: Én Mc Laren F1-el csináltam meg, de szerintem motorral érdemesebb nekivágni.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
A Millió dolláros futamot ki ki milyen kocsival csinálta meg? Cadilac-el próbáltam, de 2 percel lemaradtam :S
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

CamelX : Jaja ízlés, és értem is a problémát. Én részemrõl letoltam már jópár ezer km-et a szigeten, már nem nagyon zavarnak a különbözõ fényhatások, max mikor képet csinálok.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD