Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy akkor az nem F billentyû mi?<#idiota>#idiota>
All hail the double x!
All hail the double x!
All hail the double x!
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
és már játszottam 😊 Csak most újra raktam a gépet és újra kellett ezt is raknom
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Most vetted meg nemrég a játékot? Fehér müanyag tokos?
Ha igen akkor a FAQ-ban minden benne van...
TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Megy a Tdu szerver? Mert ma megint felraktam és mikor be akarok lépni "networdk connection is lost".... What's the problem? :S
Az eképpen beállított autó kormányzáskor a kelleténél jobban tart a kanyar belsõ íve felé. Elemezve: a kanyar bejáratához túl nagy sebességgel megérkezõ, vagy a kanyarkijáratnál túl hamar kigyorsítani szándékozó autó hátsó kerekeinek tapadása lecsökken vagy teljesen megsemmisül (megszûnik), s ilyenkor az autó úgymond "kifarol", kitör, kisodródik a hátulja. Helytelen alkalmazás esetén ez azt eredményezi, hogy a versenyzõ a "kelleténél" többször pördül meg. Ezt is fogalmazzuk meg szakszerûbben: a kormánykerék rögzített állása esetén a kanyarban az autó csökkenõ sugarú spirálíven halad. A pilóta szemszögébõl az ív tartásához kisebb kormányelfordításra van szükség, mint amekkorára a kanyarodási sugár alapján elméletileg szükség lenne. (Az alábbi "jótanácsokat" javallott a tájékoztató elolvasását követõen alkalmazni, hiszen ezek a leírtak megértése nélkül vajmi keveset érnek...)
Nem tudom, ennek mi köze a kormányhoz... Max annyit bizonyít hogy balfusz vagyok, de teljesen tök mind1 hogy hány fokot fordul a kormányom. Mellesleg meg elárulom, hogy én is csak kb 180 fokot használok a kormányból, mert ha tovább tekerem akkor se fordul többet az autó. Ergó barra is 90fok meg jobbra is. Tehát azért kérdeztem gabent, hogy õ tud e vele driftelni vagy neki se megy és nem csak benem van a hiba. Meg nyílván a gázpedállal is ügyesebben kéne játszanom, hogy ne mindíg 100%nak vegye a gázadást.
Gaben akkor majd késõbb felveszlek mert most megyek edzeni ,de késõb itthon leszek!
[email protected]
Spirit of Perfomance Koenigsegg
tuti h lehet rbr autokat tdu ba én meg is tudnám csinálni sztem.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Hát ahoz elõszõr modellezni kéne de azt én se tudok mert nagyon nehéz,csak konvertálni és tuningolni tudok:S
Mi equipo favorito: Real Madrid
All hail the double x!
All hail the double x!
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Mert ott rakni vagy konvertálni kell doolgokat😄
#87749: Segítek szívesen😊
Mi equipo favorito: Real Madrid
Köszönöm elõre is.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
All hail the double x!

Jaddz ! A repkedõs képeket feldobtam volna, ha egyik se lenne egy nagy rakás .... 😊
mulli86: Sûrün hagyom bekapcsolva a játékot, akkor is ha nem vagyok gépnél...
Pixxel: Inkább a csaj ! 😊