Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, de az is piázik nem? <#idiota> ha nem adsz neki minden nap 3 doboz sört, akkor nem is mûködik xD

Mindegy hogy hol áll akit kihívsz, lényeg hogy a közeledben legyen... Elsõ fényszóró gombját kell használni. Van akit nem tudsz kihívni, mert az automatikus elutasítást bekapcsolta. Azt te is megtudod tenni, az online beállításoknál, kikapcsolod az instant challenge -t.

pxxl
F az a lista hogy kik vannak a layerben.

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Rávillogok???<#wow1><#buck> Na ez sose tûnt még fel, hogy rámvillogtak, mert mindig mögöttem áltak meg a kihívók. Meg megkérdezték hogy nyomjuk? Mondom ja és egyszercsak beugrott az ablak hogy race, ok?
Amúgy akkor az nem F billentyû mi?<#idiota>
pxxl
más játékost meg úgy kell kihívni, hogy rávillogsz aztán vagy elfogadja vagy nem.

All hail the double x!

pxxl
HC-t azt még belépés elött a menüben kell kiválasztani. Hardcore mode vagy mi van kiírva.

All hail the double x!

Törölt felhasználó
Hát sztem non, mert nem tudom hol lehet kapcsolni meg hol nem:S Eddig olyat találtam, hogy az ótókat lehet sportos agy hiper sportosba kapcsolni(gondolom ez olyasmi mint a luxus sport kocsiba a városi, verseny, meg off fokozat). Ezt a hard core módot még nem igazán vágom, ahogy azt se, hogy kell más játékost kihívni versenyre.
pxxl
attól még a profil meg a savegame, registry stb ugyanott lesz hiába telepíted máshova a játékot <#banplz>

All hail the double x!

Realdanee
töröltem a mentést a régi könyvtárat mindent és máshelyre raktam mint elöbb.... ha most se jó akkor nemtom

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Zolee0
Akkor uninstall után töröld az egész TDU mappát, és utána instaláld fel.

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

Realdanee
reinstall megint azt kész... próba szerencse

Realdanee
nem most vettem meg kb 1 éve
és már játszottam 😊 Csak most újra raktam a gépet és újra kellett ezt is raknom

Roger6
Az jó az a logitech force EX, nékem is az van! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Zolee0
Igen engem simán be enged...
Most vetted meg nemrég a játékot? Fehér müanyag tokos?
Ha igen akkor a FAQ-ban minden benne van...

TDU: Zolee_HU Steam: zolee00 MSI P43 Neo3-FR|Intel C2Q Q8200|CM Hyper212+|Kingston 2x2GB|Sapphire HD5770 1GB|Samsung 500GB|Xerox 17\"|Win7 Ultimate 64bit|Logitech F.F.EX|Saitek P3200|

Realdanee
Ti betudtok lépni? Mert én nem 😞

Realdanee
holnap mek venni logitech formula force ex et 😊 és szétgyúrom az aszfaltot 😄

pxxl
"I LOVE NON HC too"

hazucc kutya <#nyes><#ejnye1>

All hail the double x!

Roger6
Nem baj, jó tudni, hogy még egy ember a HC-sek táborába fog tartozni (nem flame keltõnek írtam - I LOVE NON HC too).<#eljen><#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Realdanee
Sry elnéztem azt hittem tõlem kérdezted xD

Realdanee
még csak amatõr vok. De gyúrok majd rá hogy legyen HC m 😊

Roger6
Egy apró kérdés: HC vagy non HC?

Kezdek megnyugodni, nekem a cd kulcsot nem fogadja el.

Realdanee
Sziasztok.

Megy a Tdu szerver? Mert ma megint felraktam és mikor be akarok lépni "networdk connection is lost".... What's the problem? :S

Törölt felhasználó
Túlkormányzottság (Oversteering)

Az eképpen beállított autó kormányzáskor a kelleténél jobban tart a kanyar belsõ íve felé. Elemezve: a kanyar bejáratához túl nagy sebességgel megérkezõ, vagy a kanyarkijáratnál túl hamar kigyorsítani szándékozó autó hátsó kerekeinek tapadása lecsökken vagy teljesen megsemmisül (megszûnik), s ilyenkor az autó úgymond "kifarol", kitör, kisodródik a hátulja. Helytelen alkalmazás esetén ez azt eredményezi, hogy a versenyzõ a "kelleténél" többször pördül meg. Ezt is fogalmazzuk meg szakszerûbben: a kormánykerék rögzített állása esetén a kanyarban az autó csökkenõ sugarú spirálíven halad. A pilóta szemszögébõl az ív tartásához kisebb kormányelfordításra van szükség, mint amekkorára a kanyarodási sugár alapján elméletileg szükség lenne. (Az alábbi "jótanácsokat" javallott a tájékoztató elolvasását követõen alkalmazni, hiszen ezek a leírtak megértése nélkül vajmi keveset érnek...)

Nem tudom, ennek mi köze a kormányhoz... Max annyit bizonyít hogy balfusz vagyok, de teljesen tök mind1 hogy hány fokot fordul a kormányom. Mellesleg meg elárulom, hogy én is csak kb 180 fokot használok a kormányból, mert ha tovább tekerem akkor se fordul többet az autó. Ergó barra is 90fok meg jobbra is. Tehát azért kérdeztem gabent, hogy õ tud e vele driftelni vagy neki se megy és nem csak benem van a hiba. Meg nyílván a gázpedállal is ügyesebben kéne játszanom, hogy ne mindíg 100%nak vegye a gázadást.

Gaben akkor majd késõbb felveszlek mert most megyek edzeni ,de késõb itthon leszek!
Gaben17
Msn-en csináltuk meg,de vegyél fel nyugodtan:
[email protected]

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Roger6
Hogy a picsába lehet 900 fokos kormánnyal egy autó túlkormányzott??? Biztos én vagyok a hülye, de 180 fokból teljesen jól meg lehet oldani az ügyet...

Törölt felhasználó
Te tudsz normálisan driftelni? Csak mert nekem tök mind1 milyen autoval megyek, mindig erõsen túlkormányzott mind1ik. (Amúgy nekem is G25 van) Amit holecskóval leveleztetek H váltó ügyében privába átküldhenéd és akkor senkinek nem kéne újra leírnia! Köszi!
Gaben17
Nemtudja valaki,hogy hol tudom a gáz érzékenységét állítani?

Gaben17
Igen,Holecsko segített beállítani😊 Sokkal jobb. (G25)

AlieN911
H-váltós?<#conf>

Honda - The Power of Dreams

Igen, lehet, az újabb zmodelerbe már nekem is sikerült berakni, csak tdu-hoz való formátumba exportálni nem. Ha gondolod küldök priviben linkeket tonnányi autóhoz. 😊

Gaben17
Na most,hogy H-váltós a Murcim,jöhetne valaki gurulni😊

Törölt felhasználó
Roll out! Aki akar csatlakozzon!
még mindig nem adták ki a Honda CBR 600-at.. :/

Törölt felhasználó
Akkor azt mondod, hogy egy egyszerû festés "átcsinálni" kb olyan mintha új szoknyát szerkesztenék egy ótóra? HA igen, akkor az nagy buherság volt.. Le is egyszerûsíthették volna:S
adikakk
hy all
tuti h lehet rbr autokat tdu ba én meg is tudnám csinálni sztem.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Törölt felhasználó
Én is benevezek arra a levélre vagy linkre<#zavart1>
kazai21
Én tdu-ba nem tudok😞

Mi equipo favorito: Real Madrid

Zmodelerben tudsz konvertálni? RBR autókat szeretnék TDU-ba rakni csak kellene valaki aki átalakítja.

kazai21
Jahh😄
Hát ahoz elõszõr modellezni kéne de azt én se tudok mert nagyon nehéz,csak konvertálni és tuningolni tudok:S

pxxl
nem képeket kell vele modolni, azt fotosoppal kell, de pl hiába változtatod meg a stradale csíkját, nem úgy van ráfeszítve az autóra, hogy jó legyen. valahogy újra rá kellene rakni, vagy mi. nem vágom annyira <#shakehead>

All hail the double x!

kazai21
Én nem tudok róla,hogy képeket lehet vele modolni😊

pxxl
hát pedig zmodellerel kell minden cuccot moddolni. a képeket meg azzal (is) lehet felhúzni a verdára. vagy mi <#fejvakaras>

All hail the double x!

holecsko10
<#wow1> Hupsz ez tényleg nagy betû bocs esz nem ekkorával akartam írni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

kazai21
Zmodeler biztos nem😄
Mert ott rakni vagy konvertálni kell doolgokat😄
#87749: Segítek szívesen😊

holecsko10
Akinek van kedve segíthetne zmodellerben, vagy küldhetne egy videó linket ahol el magyarázza hogy kell használni.

Köszönöm elõre is.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

pxxl
zmodeller gondolom, de nem hiszem h lehet csak úgy festegetni. nem nagyon láttam még erre példát...

All hail the double x!

somdav95
nem.

Törölt felhasználó
Valaki erre tud valami okosságot?<#help>
Pár kép az elmúlt napokból...

Stockbauer társaságában:

Jaddz ! A repkedõs képeket feldobtam volna, ha egyik se lenne egy nagy rakás .... 😊

mulli86: Sûrün hagyom bekapcsolva a játékot, akkor is ha nem vagyok gépnél...

Pixxel: Inkább a csaj ! 😊