Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elment a PM. De annyit írtam, és olyan faszán a klub, és dinner témában hogy lazán mehet a FAQ -ba, majd Kisvuk -nak elküldöm.

Törölt felhasználó
Ezesetben jelezzen már aki szeretne klubtag lenni és nincsen tagságban sehol!
Törölt felhasználó
<#rinya>
Ha jól láttam ma, az a klub már telített.

Törölt felhasználó
Ez tök süti😊 A múltkor már láttam ezt a videjót, csak nem tudtam eldönteni, hogy mi ez a gateway dolog. És ide hogy lehet belépni, hogy mûködik ez a dolog?
Johnny 19
Mütyi, erre ennyit mondok. A legjobb club. Gateway in oahu!!!
Videó a clubbtagokról!

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Törölt felhasználó
Ja meg a kajáldában mit lehet csinálni?
Törölt felhasználó
Bármilyen sportott támogathatnának csak a focit ne. Én nem tudom nem ismerik azt a mondást, hogy ami nem megy azt ne erõltessük? Amennyi pénzt belevernek, annyiért kb 5 sportágot lehetne fedezni, ha nem többet.

Amúgy itt valaki csinált már clubbot? vagy vagytok klubbtagok? Ha nem, akkor nem akarunk csinálni egy Hungarian Sgs Riders clubbot vagy valami??😊
adamfesto
De lehet hogy egy ideig nem leszek mert elkezdem építeni az 1:1 méretû predator maszkomat.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Hát még gyorsabb leszel, mert vissza kell vinni a kölcsönzõbe...<#crazya>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

A bérlés max 20 percre szól. Majd veszek egyet a versenyre. 😊

Válasz gomb ! Használd !

szép az e34! én is belettetem egy e30-at de néha ledob és be sem enged! nem tom mi van, pedig ujraraktam! Neked hibátlanul fut?
Fr3nky21
Köszönöm, Köszönöm! <#rinya><#rinya>Mavan a második szülinapom<#idiota><#taps><#mf2>

Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.

adamfesto
Tervezek egy Caterham versenyt valamikor, majd bérelj egyet ha nincs a garázsodban. Jobb mintha a Debrecen meccset nézném.
És erre áldoznak milliárdokat, inkább a Pc playereket kéne támogatni...buzi foci.....pfffffffffffff

Nem volt rossz gurulás, csak a végén a versenyt meguntam... <#vigyor2>

Egyálltalán nem offolsz, ez teljesen a TDU -hoz tartozó téma.

adamfesto
Aréna

4 Ász, pedig nem poker

4 jó segg, pedig nem csajok...

Ez meg egyszerûen szép <#kacsint>

adamfesto
Azért a sztrádán volt egy kis Gladiátor 2, mi? 😊

adamfesto
Hál' Istennek azt sem tudom hogy mi az a router.

Törölt felhasználó
Smcnél így kell portot csinálni: Gondolom a töbinél is hasonló. Felmész a netre és belépsz a routered lapjára a jelszóddal. Aztán a setupban megkeresed azt a helyet ahol portott lehet hozzáadni. Emiatt le kell csökkentened a lehetséges ip címedet is max kettõre ha 2gép van. Ha 3 akkor 3ra, így tovább. És ha ezekkel megvagy akkor az adott ip címhez hozzáaddsz egy random portott. Hogy tuti mûkszik e én ugyszoktam letesztelni, hogy micro torrentban van egy olyan hogy port ellenõrzése. És ha ott okét ír akkor jól állítottad be. Szal kb ennyi remélem tudtam segíteni.
A játékban meg kliéptem hogy uj pontot jelöljek a mapoon és cseszett vissza rakni a te layeredbe ezért nem tudtunk dumálni csak álltunk ott egymás mellett a map szerint. Szal ez van. Majd nyomjuk legközelebb is😊
adamfesto
No problem, én már azon is csodálkoztam hogy a sztráda aréna zúzást is megvártad. 😊 Köszi a gurulást.

adamfesto
😊 Énkössz, peace!

Diginet, 20 megás, minden fasza, gyors, letöltés, összes többi játék, minden, csak ez szarakodik. Annyira én sem értek hozzá, hogy milyen portot, és hol lehet nyitogatni, de azt hiszem túlbeszéltem a témát, nem akarom teleoffolni a topicot. Így is rendes voltál, köszönöm a segítséget, de szerintem hagyjuk... Még azt nem tudom, új profillal is csinálná-e? Hátha esetleg a GameSpy id-m szarakodik, már nem tudok mire gondolni.
Portolásban nem vagyok a toppon, de próbáld meg azt. És milyen neted van ?

Föltenném, csak már delete sorsa került mindegyik... Szólhattál volna elõbb.

Megtörtént. Talált hozzá újat, és sikerült is frissíteni. Router reset, internet tökéletes, game is megy, de szerintem ugyanaz a jelenség. Egyszerûen fél óra játék után ha bárkire csatlakozok,pl. 6 emberbõl 5-nek ott van a szakadás jel. Egy mindig bejön jól, de a többi szakadt, darabosak, ugrálnak, és nem is látnak engem. Nem tudom mi lesz, kivágom az egészet az ablakon. Valami olyasmit is mondtatok, hogy valami külön portot kell nyitni, vagy mi a bánat... Na mindegy, mindenesetre nagyon köszönöm a segítséget.
New tedd fel a repkedõs képet nem érdekes milyen lett!!<#nyes>

Csak arra figyelj hogy a routeredhez megfelelõ firmware softvert szedd le, különben elbaszod a routert... Álltalában a router weboldaláról le lehet szedni a megfelelõ, és legújabb verziót.

Ok, kösz a tanácsot, kipróbálom. (Néha amúgy magam sem tudom, mi van velem...<#vigyor5>
Mellékesen korrekt volt hogy itt írtál, csak a gameben mi se értettük hogy most mi van veled...

Franky87 !

Sry Adam, de meguntam a versenyzést...

Firmware frissítést csinálj neki. Nekem is volt router problémám 1-2 hónapja, állandóan kidobált a szerver, azt a firmware frissítés megoldotta a problémát...

Johnny 19
Franky87Hun-nak ma van a szülinapja, köszöntsétek fel ti is. Hires ember lett a világon szinte mindenhol hallották ahol hallgatják az egyik német internet rádiót. 😄 Franky ez volt az én ajándékom 😄

TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD

Kösz a gurulást srácok, nekem még csiszolni kell egy kicsit a Zagyamat holnapra...<#vigyor5>

Kösz a versenyt Ádi.Babavolt nagyon

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

a routerrel lehet kezdeni valamit? Amúgy teljesen igazad van, de a végén már nem tudtam kihagyni... Mégegyszer bocsánat,<#worship> nem lesz velem többet gond. Ill. mégis, ha nem tudok csatlakozni.
Ha routered van, annak szokott lenni idõnként negatív hatása. Konkrétabban nem tudom a problémád okát.

De ha nem tudsz visszaírni, és van rá lehetõséged hogy kicseréld a billentyûzetet, akkor nem kell továbbjönni velünk, hanem cseréld ki a billentyûzetet ! Mert mindenki néz hogy ez köszönni nem tud, de ha indulunk akk jön velünk és ez mit akar... Ezek után mindenkinek meglesz a véleménye hogy ez egy bunkó ..., valakibõl kijön, valakibõl nem.

ööö... és arra a gondra tudna valaki megoldást, hogy bizonyos idejû játék után, csak úgy tudok rátok csatlakozni, hogy pl. 6 emberbõl 5 szakadt kapcsolattal jelenik meg. A netkapcsolat tökéletesen mûxik, csak itt van ilyen gond. A játék elsõ 15 perce ok, aztán, mindenkire -//- ezt a jelet teszi...
Sziasztok! Én vagyok bootsectorbyte, és rajtam kívülálló okok miatt sajnos nem tudtam szöveget gépelni. (Azóta már billentyût cseréltem) Remélem NewLife, nem húztad fel magad nagyon, bár az akkori szövegedbõl nem ez derült ki... Elnézést kérek mindenkitõl.
Sziasztok
Olyan problémám van hogy a port om száma nem jó a test drive hoz
Tudom hol kell átállítani csak hogyha átállítom akkor milyen következményekkel jár?
Elõre is köszönöm a segítséget.

Demármint nem privátba, ide! <#nyes>

Itt vok HC-ba 😄.De már herpeszes vok kicsit töle.Megvárom a srácot akinek kell a GR-1 de ha nemjelentkezik jövök én is Adam.Gyere te is a vpályához jaddz8.A New csapatot egy komolyat a nikyy-closerékkal de jön sztem õ is.Amugy aki Bootsectoorbyte nickel ugrál rám ir6na vissza vagy nyomgya+ a T betüt.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha valakinek esetleg van kedve menni párszáz kilómétert, úgy 9 körül, toljon üzcsimüzcsit.<#puszis>

adamfesto
Gurigáztok??? 😊 Felnézek egy kicsit. Lehet hogy rendezek pár futamot a versenypályán.

Nem túlzottan 😊

Esetleg éjfél után ha az joneked.

Stock, egy esti guriga?