Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Videó a clubbtagokról!
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Amúgy itt valaki csinált már clubbot? vagy vagytok klubbtagok? Ha nem, akkor nem akarunk csinálni egy Hungarian Sgs Riders clubbot vagy valami??😊
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Egy MSI Laptop: 2x2,5 Ghz proci, 4 giga ram, Gf9500M GS 512Mb Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
És erre áldoznak milliárdokat, inkább a Pc playereket kéne támogatni...buzi foci.....pfffffffffffff
4 Ász, pedig nem poker
4 jó segg, pedig nem csajok...
Ez meg egyszerûen szép <#kacsint>#kacsint>

A játékban meg kliéptem hogy uj pontot jelöljek a mapoon és cseszett vissza rakni a te layeredbe ezért nem tudtunk dumálni csak álltunk ott egymás mellett a map szerint. Szal ez van. Majd nyomjuk legközelebb is😊
Franky87 !
TDU Nick: JohnnyVTI GIGABYTE GA-880GM UD2H , Gigabyte Radeon HD6950 2GB 256bit GDDR5PCI E, 2X2GB HyperX blue KIT. DDR3 1600 MHz, AMD Phenom II X6 1055T 3800MHZ, Corsair CX600, LG W2261V FULL HD
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Olyan problémám van hogy a port om száma nem jó a test drive hoz
Tudom hol kell átállítani csak hogyha átállítom akkor milyen következményekkel jár?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.