Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Összesen teljesített km:12132.00
kocsival: 21541657163576239562398756235 km
motorral: 93.36
nem érzed hogy ez gáz? xD átírni mindenki áttudja...
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Ha a játékot elindítom, új online profilt enged létrehozni, de a régi visszamásoltak közül, ha el a karom indítani bármelyik online-t, akkor ezt írja ki:
"Failed to connect to the Test Drive server. Please check your network status, and try again."
Ha ezt leokézom, és utána kijelölön az újonnan létrehozott online frofilt, akkor azt felismeri, elfogadja és tudok vele online játszani. Csak k.a.nincs kedvem már harmadszor végigszarozni az egész versenyesdit, hogy normális autóim legyenek...
Tud valaki segíteni, hogy a régi online profilomat hogyan tudom életre kelteni?
Köszi
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Fõnök figyeli az apróvadakat:
35...mennyi?...mi mennyi?...mi 35?...jaaa, ez csak a gördeszkásokra vonatkozik.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
És milyen jól vízhangzik a duda bent.
nem kis kedvezménye van és a legújabb dolgokhoz juthat hozzá...ooops!

Adam köszi a képen látható "efekteket"... 😊
Mellékesen úton a legközelebbi házam fele, elkaptam két éppen "párzó" civil egyedet. Van videó róla, majd feldobom. 😄D
bmw e46 m3
És egy hajó méretû autó 😄 (rolls royce phantom)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
szivesen holecsko
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
még nem végleges picit kell még módolni de hamar kész lesz.
Ezer köszönet adikakk.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
majd kitisztul 😊
(remélem) 😄
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
hát így kb ennyi <#hehe>#hehe>
All hail the double x!
elég régen jártam már erre XXD
valaki össze tudna foglalni cirka 8000hsz-t hogy mik a fejlemények? XXXD
TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun
Én próbálom leszedni az slk tetejét de miután minden részét eltávolítom és megpróbálom exportálni folyton azt írja hogy failed to convert material for export file...stb. Az slk interior fájlában a tetõ eltávolítása után tudom exportálni. Ha tudod hogy ez miért van és mit kell csinálni akk írd le pls.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Gondban vagyok, segítségeteket kérném. Már másodszor szállt el a játékból a profilom. Igazából meg van, de nem kapcsolódik a TDU server-hez. Az elsõ "lefagyás" után újra kezdtem az egészet, végig nyomtam minden versenyt, stb. (Hardcore szint, jutalom autók), erre ma a FORD-os verseny közben kimerevedett a kép és torz búgás mellett minden megállt. Újraindítottam gépet, de amikor bejelentkeztem, az addig használt profilomat már nem kapcsolta össze a TDU serverrel (és azóta sem). Nem szeretném harmadszor is újra kezdeni. A kimentett profilt visszamásolva sem ísmeri fel a server...
Mit lehet tenni? Engem csak az online mód érdekel a krúzok miatt. Találtam különbözõ letöltéseket, de az mind off-line-os.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy újra csapatni tudjak. 😊
elõre is köszi, Lajesz
A következõ.
DASH_01 (GLT)
DASH_02 (GLT)
DASH_04 (GLT)
DASH_05 (GLT)
Material hibára hivatkozik exportálásnál.
Erre kéne rá jönni hol kell ki javítani és kész a belsõ.
ha kiveszem ezeket a textúrákat akkor ki tudom menteni.
Nemsokára küldök egy videót is róla

Vuk: A FAQ szépen össze lett foglalva😊 Lessz ez még több is!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --
Kezdem megkedvelni ezt a Jaguar-t! <#awink>#awink>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!™ " --