Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
nem lehet

All hail the double x!

Roger6
Szerintem nem õ írta át, hanem bug. Velem is elõfordult már.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HeadHunter86
Nekem azt mondjátok meg hogy a nevem hogy írom át, ha átlehet. Kösz.

Realdanee
Kicsit kamu hallod....

Összesen teljesített km:12132.00
kocsival: 21541657163576239562398756235 km
motorral: 93.36

nem érzed hogy ez gáz? xD átírni mindenki áttudja...

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

Annyira nem sumákoltam, hogy azt sem tudom, hogy itt mit jelent a "tréner" és hogy mi az a "bannolás". Nem vagyok egy nagy gépes.
Ha a játékot elindítom, új online profilt enged létrehozni, de a régi visszamásoltak közül, ha el a karom indítani bármelyik online-t, akkor ezt írja ki:
"Failed to connect to the Test Drive server. Please check your network status, and try again."
Ha ezt leokézom, és utána kijelölön az újonnan létrehozott online frofilt, akkor azt felismeri, elfogadja és tudok vele online játszani. Csak k.a.nincs kedvem már harmadszor végigszarozni az egész versenyesdit, hogy normális autóim legyenek...
Tud valaki segíteni, hogy a régi online profilomat hogyan tudom életre kelteni?
Köszi
a 27 millát, vagy a 200 ruhakupont ? 😄

übereld.

adamfesto
Inkámb holnap, ma túl sokat ültem az igaziban, sorry, de THX.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Kis buzit megfejeltem...

Fõnök figyeli az apróvadakat:

35...mennyi?...mi mennyi?...mi 35?...jaaa, ez csak a gördeszkásokra vonatkozik.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

HeadHunter86
Van rá valamilyen mód hogy átírjam a nevem, mert túl hosszú, lett és nem fér ki. Úgy hogy a mentésem is megmaradjon. Fontos lenne. Remélem tud erre valaki valami megoldást.

Ha gondolod, folytassuk a tegnapi gurulást. <#smile> Az északi golfpályától nem messze, egy vízparton állok, és éppen barackot zabálok... 😄

adamfesto
Ja, igen. Az alagútban illik világítást kapcsolni...<#nevetes1>
És milyen jól vízhangzik a duda bent.

Ha ennyire vérprofi vagy, akk csináld már meg nekem a Default Car belsõ terét... Hálás lennék érte !

adamfesto
ÁÁÁÁÁÁ, képzeljétek, az öcsém a Logitechnél helyezkedett el Angliában...
nem kis kedvezménye van és a legújabb dolgokhoz juthat hozzá...ooops!

adamfesto
A Bima vitathatatlan, a R_Royce meg ízlés kérdése...

adamfesto
np 😊

<#worship>

Tegnap Adamfestovel gurultam egy kibaszott jót !

Adam köszi a képen látható "efekteket"... 😊
Mellékesen úton a legközelebbi házam fele, elkaptam két éppen "párzó" civil egyedet. Van videó róla, majd feldobom. 😄D

Norby646
Nah ma egy kicsit cserélgettem a kocsikat:
bmw e46 m3

És egy hajó méretû autó 😄 (rolls royce phantom)

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Törölt felhasználó
He csoki! Nem olvasol vissza? Most kérdezem 5ödszörre hogy milyenek az új hangok 😄😄
adikakk
hy all
szivesen holecsko

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

holecsko10
Na igaz hogy fel adtam de újra kezdtem.

még nem végleges picit kell még módolni de hamar kész lesz.

Ezer köszönet adikakk.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Fehercsoki
Kár pedig nagyon jól haladtál.

jön valaki gurulni??

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

pff.. :/

holecsko10
Nem lesz semmi belõle fel adtam. Eleget kínlódtam majd meg csinálja valaki más.

jó lesz ez, grat <#worship>

w77d
srácok a játékkal hogy állunk? vannak új autóka az elsõ car pack óta? vagy valami változás?? kb egy éve nem vettem elõ a gamet...

pxxl
jah hogy a jutúb lassú 😊 akkor nemszótam

All hail the double x!

w77d
ahhhham XXXD

igen mert most raktam fel
majd kitisztul 😊
(remélem) 😄

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

pxxl
vita, vita, -fav, anyázás, új házigazda, -fav, anyázás, szavazás, anyázás, -fav, megkapta a hg-t, anyázás, hsz törlések, anyázás, -fav, hsz törlések, anyázás, nagyok elmentek, vita, kussolás, megunás, új arcok, pár régi arc, te.

hát így kb ennyi <#hehe>

All hail the double x!

w77d
Sziasztok!
elég régen jártam már erre XXD

valaki össze tudna foglalni cirka 8000hsz-t hogy mik a fejlemények? XXXD

pxxl
kicsit nagyon be van tömörítve az avi. elég ronda 😞

All hail the double x!

Hali Megvan a jaguar második része ami már hangal van 😄

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

pxxl
én meg a buszon hazafelé <#nyes>

All hail the double x!

HeadHunter86
19:00-kor a nyugati Cadillac szalonnál C kocsival crouse?
Mi ott leszünk.

Norby646
F*sza a lambod 😊
Én próbálom leszedni az slk tetejét de miután minden részét eltávolítom és megpróbálom exportálni folyton azt írja hogy failed to convert material for export file...stb. Az slk interior fájlában a tetõ eltávolítása után tudom exportálni. Ha tudod hogy ez miért van és mit kell csinálni akk írd le pls.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

pxxl
nem sumákoltál valami trénerrel? lehet bannoltak?

All hail the double x!

ha kimentett save-el sem megy, akkor rakd újra a játékot, mert akkor nem a mentéseddel van gond ha a régi mentéseddel sem enged fel.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Sziasztok,

Gondban vagyok, segítségeteket kérném. Már másodszor szállt el a játékból a profilom. Igazából meg van, de nem kapcsolódik a TDU server-hez. Az elsõ "lefagyás" után újra kezdtem az egészet, végig nyomtam minden versenyt, stb. (Hardcore szint, jutalom autók), erre ma a FORD-os verseny közben kimerevedett a kép és torz búgás mellett minden megállt. Újraindítottam gépet, de amikor bejelentkeztem, az addig használt profilomat már nem kapcsolta össze a TDU serverrel (és azóta sem). Nem szeretném harmadszor is újra kezdeni. A kimentett profilt visszamásolva sem ísmeri fel a server...
Mit lehet tenni? Engem csak az online mód érdekel a krúzok miatt. Találtam különbözõ letöltéseket, de az mind off-line-os.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy újra csapatni tudjak. 😊

elõre is köszi, Lajesz
holecsko10
A videó

holecsko10
Sikerült rá jönni mi a baj

A következõ.

DASH_01 (GLT)
DASH_02 (GLT)
DASH_04 (GLT)
DASH_05 (GLT)

Material hibára hivatkozik exportálásnál.
Erre kéne rá jönni hol kell ki javítani és kész a belsõ.
ha kiveszem ezeket a textúrákat akkor ki tudom menteni.

Nemsokára küldök egy videót is róla

Dolgozom rajta, ha minden cruise ide kerülne fel annak örülnék a legjobban, hisz akkor egy nagyobb közösség(mind2 fórum) látná, így a cruise szervezések is sikeresebbek, telítettebbek lennének.

Törölt felhasználó
Te meg kipróbáltad végülis a hangokat?? Olyan elánnal kérdezgetted, aztán annyit se írtál vissza, hogy "hát nem raktam fel.."

Vuk: A FAQ szépen össze lett foglalva😊 Lessz ez még több is!
Bõvült a FAQnémi modding leírással, az alapokról, mit és hogyan ha moddolni szeretnél. Továbra is várom a cruise szervezõket akik szeretnék cruisaikat kiírni a faq fõoldalára.

lybrahu
Hoppáááá! Sry, az egyik 2x ment!

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

lybrahu
Én is köszi! Bár lehetne már egy olyan gurulás ahol mindenki hallja ill. látja is egymást! <#whatever>
Kezdem megkedvelni ezt a Jaguar-t! <#awink>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

Vajó kérlek legközelebb a faq-ra is tegyétek ki, hogy a másik fórum tagjai is tudomást szerezzenek róla, ha még nincs közzétevõ jogod(nem tudsz hírt beküldeni), akkor egy pü ben szólsz és már adom is. És ezt kérném mindenkitõl aki cruise-t szervez 😊

Ha vistád van akkor rendszergazda jogosultsággal futasd és nem fogja, ha xp akkor passz. Jobb klikk tulajdonságok/kompatibilitás/futatás rendszergazdaként pipa be. Sok sikert.