Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a lecserélt autó csak a kasznit cseréli 😉

ha az adatokat cseréled bannolhat a szeró csalás miatt...

Fehercsoki
Nem úgy értem,hanem amikor a garázsban autót választok és rámegyek az egyikre,akkor kiad egy ilyen adatlap szerûséget,és abban egyértelmûen nem a berakott autó adatai jelennek meg,azt nem lehet lecserélni az új autó adatlapjára?

adatokat nem cserélgethetsz multiba, a nevét meg TDU Modding Tools-al a legegyszerûbb sztem.. 😉

Fehercsoki
Arra nincs mód hogy ha berakok egy autót akkor az új autó nevét írja ki?Meg az adatlapján is az új autó neve és adatai szerepeljenek?

elméletileg igen

csõ! ha egy autót egy másik helyére teszek be mint ami heleyett betenné mi lesz? mûködni fog?
Cya
Nekem is van már drágaságom mint smiagoll nak <#zavart1>
Szerintem a nevét nem is kell ideírni mert ismeri mindenki

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

adamfesto
Pagani fotóim. Próbálgattam a beállításokat.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

[HUN]FaTaL
Ezt nem ismerni?😄 Honnan jöttél te?😄

Ferrari 512TR

http://goo.gl/gd6Zi5

Új szuzi: Suzuki Ferrari!

oliwwer
Ez milyen járgány? Baromi dögös..
A jó korpás és zsíros fejemre? xD vagy akkor amikor fel van zselézve egy 10 ezer forintos hajzselével és akkor az ajkadat átbököm a hajammal 😄

pxxl
itt még nem <#crazya>

All hail the double x!

A default car-t még mindig nem csinálta meg nekem...
De viszont csinált egy fasza rendszámtáblát, szal nem leszek se erõszakos, se pofátlan. <#nevetes1>

Törölt felhasználó
Egy hülyeség<#idiota> A lényeg hogy tudod kinek szól! De ha bele tapisgáltam a lelki világocskádba akkor puszcsi a fejecskédre és nagyon sajnálcsizom!<#puszis><#hehe>
én én én én Dozoo vagyok nem Dozzo <#rinya> amúgy az egy robbantott szöveg 😄

USAMEN: mp3 kiterjesztés és ami fontos hogy Tiesto <#duma>

Törölt felhasználó
Na nagyából átnyálaztam azta 70 uj HSZT. Meg hogy holecskó egészen uj szintre emelte magának a moddolást. Grat hozzá! Mostmár majd ha már ennyire megy akkor egy oktató szöveget csinálhat majd a 2.2.1 es verzióhoz<#hehe> Valami ilyesmire gondoltam mint ez😉oktatóanyag régi Zmodelerhez

Dozzo sztem a második rendszámtábla ami sötét kékeszöld árnyalatokkal nagyon jó! Én azt raknám be!
Ez így tökéletes! <#hehe><#idiota>

Pix én is ott voltam nem? <#fejvakaras>

pxxl
megrángattam kicsit az oldtimer ferkát 😊

All hail the double x!

ám próbálkozott már vki kerékméretezéssel ? :-)

kisebb a felnim mint a gumim ami hozzá van :p

zozo117
köszönöm szépen full hülye vagyok a játékhoz örök hála és mindenkinek további jó játékot <#eljen><#wave>

Ha eléred a 45 % -ot, kapsz majd egy instant üzenetet.
A menüben választható lesz majd a HC mód, (a játék elején).

Am FAQ.

amikor kiválasztod a profilt, utána a fõmenüben van a Hardcore Mode.. 😊

ctrl+g-vel tudod bekapcsolni amikor vezetsz a G erõ mérõt 😄

zozo117
köszi a segítséget le szedtem egy végigjátszást és ez a HC MÓD hol található vagy ez automatikusan megy és könnyebnek kéne lenni

Én arra gondoltam amit "zozo117" másolt a hsz -ébe.
A Mustang videó is jó, habár szebben nézne ki a vas, ha le lenne ültetve, a felnik meg egyáltalán nem tetszenek.

Hát tevagy az én emberem mert az itt nézett videókból is kiderül az ország csúúúúúszkáló krémje itt van <#wow1>.Én is lelkes újonc ill. amatörként szeretném elsajátítani a (NAGY)öregek iszonyatos nagy tudását.Lassan itt a -winter- Hóember mod és akkor elszabadul itt a póókóól.Ezer és ezer videó jön majd a nagyoktól milyen profik is õk.Ha van kedved tanuljunk 1üt hogy mi is ilyen atom profik legyünk.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nem úgy értette ahogy te.. 😊)

hanem hogy modellezõ progiba oldotta meg és nem utólag retussal.. 😄

adamfesto
THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

és már egész jól megvan a verda 😉

most ráraktam a Mustang GT-R-re.. így születtek új hibák, viszont ha megoldottam azokat nagyon faja lesz.. 😊))

heh volt egy régi biztonsági mentésem amibe volt GT-R-em, azóta új játékot kezdtem, most eladatm Trade-en holecskonak a réfi mentésbõl, betöltöttem az új mentést, visszavettem tõle, és a régi profilba is megmaradt az autó <#idiota>
(ugyanaz a neve a profilnak)

45 % tól.

Amúgy a linkelt videó qrwa jó !!!

asszem 50%után megnyílik a HC mód, úgy vmivel egyszerûbb driftelgetni.. 😉

zozo117
Üdv mindenkinek meg vettem a játékot eredetiben mert nagyon tetszett és probálgatam driftelgetni de nem nagyon megy mert megpördül az autó és néztem videókat és õk meg simán keresztbe mennek ,az a kérdésem lenne hoyg van vmi drift mod a játékhoz vagy hogyan kell beállítani a játékot mint (pl: http://www.youtube.com/watch?v=2p2HkoiqsXU&feature=related)

pxxl

All hail the double x!

Talán mert nem jó a formátum ?

Olvasd el és elemezd ki az írásomat! "ahol a régi volt, oda ha beteszem az újat az már nem mûködik, csak a régi..."
amúgy most kipróbáltam, hogy egy mixet beteszek, amit nem próbáltam és nem is volt benn, az jó :S de 10 sima szám az nem, nah ez egy jó kérdés miért nem szereti a game azt a 10 db zenét :S

óje és megoldottam 😊)

Bullit Mustang

Fehercsoki
A profilneved mappájába kell csinálni egy Radio mappát azon belül 1 bármilyen nevû mappát és abba rakd a számokat,és úgy mûködni fog.

Egy kérdés: Tettem be zenét, normálisan WIN 7be, ahol a régiek voltak, az új nem megy, de a régi igen és most utólag kipróbálva sem megy az új zene ha csak egy mappa van benn 10 zenével :S és nem ugy probáltam hogy futott a game, hanem mindig kiléptem...

Norby646
Nah végre valamire jutottam. Igaz elég elkesírtõ a látvány de nekem már az is nagy lépés hogy sikerült egyáltalán betenni vhogy. Kitöröltem az összes textúrát és úgy exportáltam. Viszont mivel kitöröltem a textúrát gondolom azért ilyen hányadék színû XD.

Na akkor most hogyan tovább? Vkinek vmi ötlet? <#help><#nemtudom>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

"különben is a házigizda logója volt ott aszittem már bénázik megint." ---> No Comment <#eljen>

Rendszámtáblának egyértelmû hogy az elsõ lenne jó. Sztem.

nem volt betársítva egy fekete textura.. -.-"

de holecskó rájött azt megoldottuk 😉

felnit is megcsináltam vidi alapján, már csak az eleje bugos picit.. de remélem megoldjuk azt is 😊)

kazai21
Mi volt a baja?

Mi equipo favorito: Real Madrid

wohuuuu.. xD

pxxl
muszáj választani? <#idiota><#eplus2><#mf2>

All hail the double x!

Norby646
Hát hole naon fasza videót csináltál és thx még1x de hiába csináltam mindent pontosan ugyan úgy mint ahogy te a videón, nem tudtam exportálni. Utána feladtam. Unalomüzõként el kezdtem megcsinálni azt amit már régóta szeretnék de közbe elkövedtem azt a hibát hogy beléltem magam abba hogy sikerülhet. Az egész tiszta hiba minden hol material hibákat ír az egész egy nagy rakás *********. Szted ezzel még lehet vmit kezdeni.
Sok munkám volt vele és eleinte csak azért csináltam mert unatkoztam de aztán megtetszett a tetõ és jó lenne ha vhogy helyre lehetne hozni. De ha már reménytelen akk hagyom a francba aztán törlöm az egész zmodot minden sz*rjával együtt.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szerintetek melyik Plate jobb?

holecsko10
Miért?

Te meg fitti sokat segítettek az angol fordításban.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

lybrahu
Nanananana! Hátrébb az agyarakkal!! <#ejnye1> <#awink>
Te kis modder!! <#wave>

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --