Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha az adatokat cseréled bannolhat a szeró csalás miatt...
Nekem is van már drágaságom mint smiagoll nak <#zavart1>#zavart1>
Szerintem a nevét nem is kell ideírni mert ismeri mindenki

TDU Nick : Z$ole$z89Hun TDU2 Nick:Zsolesz89Hun Dirt3 Nick:Zsolesz89hun

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
De viszont csinált egy fasza rendszámtáblát, szal nem leszek se erõszakos, se pofátlan. <#nevetes1>#nevetes1>
USAMEN: mp3 kiterjesztés és ami fontos hogy Tiesto <#duma>#duma>
Dozzo sztem a második rendszámtábla ami sötét kékeszöld árnyalatokkal nagyon jó! Én azt raknám be!
Pix én is ott voltam nem? <#fejvakaras>#fejvakaras>
kisebb a felnim mint a gumim ami hozzá van :p

A menüben választható lesz majd a HC mód, (a játék elején).
Am FAQ.
ctrl+g-vel tudod bekapcsolni amikor vezetsz a G erõ mérõt 😄
A Mustang videó is jó, habár szebben nézne ki a vas, ha le lenne ültetve, a felnik meg egyáltalán nem tetszenek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
hanem hogy modellezõ progiba oldotta meg és nem utólag retussal.. 😄
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
most ráraktam a Mustang GT-R-re.. így születtek új hibák, viszont ha megoldottam azokat nagyon faja lesz.. 😊))
(ugyanaz a neve a profilnak)
Amúgy a linkelt videó qrwa jó !!!
amúgy most kipróbáltam, hogy egy mixet beteszek, amit nem próbáltam és nem is volt benn, az jó :S de 10 sima szám az nem, nah ez egy jó kérdés miért nem szereti a game azt a 10 db zenét :S
Bullit Mustang
Na akkor most hogyan tovább? Vkinek vmi ötlet? <#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
de holecskó rájött azt megoldottuk 😉
felnit is megcsináltam vidi alapján, már csak az eleje bugos picit.. de remélem megoldjuk azt is 😊)

Sok munkám volt vele és eleinte csak azért csináltam mert unatkoztam de aztán megtetszett a tetõ és jó lenne ha vhogy helyre lehetne hozni. De ha már reménytelen akk hagyom a francba aztán törlöm az egész zmodot minden sz*rjával együtt.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb