107666
-
shumika #94863 A kopó rosz kifejezés, SÜN!! -
jaddz8 #94862 Bocs, kommentek 3. oldala van linkelve. ITT tehát. -
jaddz8 #94861 Látom, hogy írtál TDUcentralon, meg azt is, de amugy le van írva, hogy még aMercedes Benz 600-on dolgozik és utána úgy tervezi kiad egy előzetes traffic pack-ot, ami mivel 20.-án írta, ezen a héten már várható.
ITT tessék követni az eseményeket, patent kis csomagocska lesz ez! -
carloelsa #94860 xDDDD szívesen xDDDD -
USAMEN POWER #94859 Hú hallod, ha nem mondod, rá se jövök. :) THX az infót. -
USAMEN POWER #94858 Pár napja megtuningoltam a verdámat, de ez a kopóknak úgy tűnik nem tetszik..
-
carloelsa #94857 Ez egy traffic car... nem te vezeted :D -
Stockbauer33 #94856 Hála Opelosnak.Kicsit többet tudunk az új szigetről -
shumika #94855 Te kikunyerálod és aztán meg mi tőled!!
xD -
Stockbauer33 #94854 Itt megvan a Diablo sün Én most zuztam szét egy ilyen sünt a városba az SLR-el. -
USAMEN POWER #94853 Tessék. Habár a mód még nem elérhető, a csávó az 1.68 -as patchen dolgozik elvileg, attól függetlenül azé a rendőrautó megpróbálom kikunyizni.. :D -
#94852 Ez nagyon tetszik, tudnál linket adni hozzá? Előre is köszönöm! :-) -
carloelsa #94851 Tudod mit találtál? :O Rendőrautót :O -
USAMEN POWER #94850 Ez se kutya !
-
USAMEN POWER #94849 Húúú mit találtam srácok ! :D
-
USAMEN POWER #94848 Töröltem, de a játék így is úgy is szar volt már. :D
#94846: THX az infót ! :)
Most pedig, hang, és felnikeresés a Camarora, mert a Saturn Curve -é elég ratyi. :D -
carloelsa #94847 A Fizika modot elég lett volna törölni :D -
#94846 Azoknak a figyelmébe, akiknek néha így megőrül a játék egy-egy autó telepítése után, de nem tudják helyrehozni:
Telepítés előtt MINDIG készítsetek biztonsági másolatot a "Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\DataBase\" mappa tartalmáról! Ha indulásnál kifagy a játék, akkor jó eséllyel az itt található adatfájlok váltak a játék számára korrupttá. A biztonsági másolat helyreállítása után a játék ismét fut. Igaz, ekkor az új jármű fizikája nem érvényesül, de legalább fut a játék. :) -
USAMEN POWER #94845 Nem kell az 1.67 -es patch a TDUPE használatához !!
Tegnap leszedtem a 2010 -es Camarot -t, fasza telepíthető kaszni, és fizika, csak én nem szeretem az ilyet. A kaszni filejai elérhetőek voltak, azokkal nem volt gond de háth az a fránya fizika, ahhoz csak telepítő file volt. Fel kellett telepítenem, hogy a TDUPE -ben kinyerhessem az adatokat, de háth a game a második logó videó után kifagyott. Ma újraraktam a gamet, mert nem jöttem rá a problémára, de több mint valószínü hogy a telepítős fizika cseszett el valamit.
Rátérek a lényegre. Fent van a Net Framework 3.5, majd a Saturn Curve -ra ráraktam a tdupe -vel megszerzett Camaro adatait. A verdát kipróbáltam, nem fagyott ki a game, minden fasza. Ezzel csak azokat akarom megcáfolni, akik azt mondták nekem hogy kell az 1.67 -es patch. Nem rossz a patch, de én elvagyok abban a közegben amit kb.1 év alatt megszoktam. -
#94844 "OFF"
Eladó egy használt, de kitűnő állapotú, rendszeresen karbantartott Logitech MOMO Racing FFB kormány. Legutóbb decemberben lett megbontva, kitakarítva és zsírozva.
Extraként egy GTR2-höz készített mágneses rögzítésű laminált feliratozás is tartozik hozzá, igény szerint PSD template-el együtt.
(A közeljövőben több játékhoz is fognak felkerülni a tárhelyemre ilyen nyomtatásra kész template-ek. A mágneses rögzítésről akkor fogok bővebben írni.)
A kormányról és tartozékairól fotók az alábbi linken találhatók:
http://geo-design.hu/resources/pics/Logitech_MOMO_Racing
Ára: 15.000 Ft (a szállítási költséget átvállalom)
Vételi szándékkal jelentkezni privátban lehet!
FIGYELEM! Karbantartáshoz csakis fehér zsírt szabad használni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MAMawrajesabaB3nAvageSesuSeBeYaz
ON -
nyomjadnekkiii #94843 ezzel mocit nem lehet festeni????? azokat mivel lehet? -
nyomjadnekkiii #94842 1.67 d-vel miket tok átfesteni? a zx10-12r-t is átlehet?
-
USAMEN POWER #94841 Nem jó az ha valakit elkap a dicsőség. :) THX, majd igyekszem. -
Stockbauer33 #94840 Neszerénykeggyéé te! .Egy napután olyant csináltál amit mások nemtudtak.Csak így tovább.A Lexus hajót csináldmegnekem hasonlóra mint az SL-t.Bitte(PLZ) -
USAMEN POWER #94839 Amúgy fasza a szerver megint... Felenged, térkép meg minden fasza, csak túl sűrün van a "The Network" felirat... -
USAMEN POWER #94838 A profitól azé messze áll, de odatettem magam. :)
- picit megijedtem hogy bugos lett a játékom, mikor benéztem a Chevrolet - Saturn márkakereskedésbe a városban. Chevrolet egy se volt ott, de megtaláltam merre van a szalon. :))
Valaki tudja még hány autókereskedés van áthelyezve ? :) -
nyomjadnekkiii #94837 nem tudtok több ilyen króm felnit? amugy hogy lehet felnit festeni???? -
Stockbauer33 #94836 Tudod én igen és készvoltam a munkádtól mert profimunka -
Stockbauer33 #94835 -
#94834 Te manager én meg gentleman! Már adtam neki egy egyszerű tippet -
USAMEN POWER #94833 Amúgy van aki már kipróbálta az SL 65 AMG fizika módom ? Jó lenne pár visszajelzés. -
carloelsa #94832 S500 sry.. :D az E és az S betű közel van egymáshoz xD
Usamen: oké ;) -
USAMEN POWER #94831 JAJA PM -ben !! #94828 és 29 delete ! -
Stockbauer33 #94830 Te láverboy ez nem E500 .Van itt az SG-n vmi szerelem topik vagy mi.Na ott aztán van monika só rendesen.Habár álltalába a Coolon a Balázs sóba mennek az ilyenek.Én manager vok szal segitek majd -
#94827 Nem egyszerű az élet de azért ez mégis...
Maradjunk inkább a TDU-nál -
USAMEN POWER #94826 #94826 hszből biztos van még jópár ilyen. :) -
carloelsa #94825 Jajj de tutira jól néz ki ez a Merci E500 azzal a jó kis felnivel (Köszi ArtMooney bá) :D
Off bnővel kapcsolatban: Szóval lett egy csajom, nem részletezem... xD És van neki egy haverja aki hajt a csajomra. Aki hajt rá elég ovis, ez tény, emiatt is sértődik meg azon pl. hogy nem kaphat puszit, nem mehet el hozzá... felfogási képessége -1, így szóból nem ért és nem akar leszállni a csajsziról, de amiért a haverja, mert jó fej, lehet vele jókat beszélni, nem akarja "úgy" megbántani, én meg nem akarom megverni szerencsétlen. Itt vagyunk 13/14 éves fejjel, így döntésünket megfontoltan, másokat megkérdezve akarjuk meghozni. Szerintetek mit tegyünk? -
carloelsa #94824 Arra a tárhelyre, ahova te töltötted fel, onnan a tiedét törölték és másét tették be =) Ezért ugyanazon a címen a másikét jeleníti már meg :D -
#94823 geciiiiii azhogy :DDDD tisztán emlékszem h autót töltöttem fel valaki törölje már ki -
Stockbauer33 #94822 A nagyöregek villogtak rendesen.Köszi ezt a linket