107666
-
#94948 Egy jó ötlet:
Rakd fel az xp-t. -
#94947 grabowski: nem jól értelmezted az üzenetet...
a "ti" azokra vonatkozott, akik annyit adnak "segítség" gyanánt, hogy "ne szivass, nekem odavissza gond nélkül működik"
ha ennek volna haszna akár egyszer is, akkor szóljál és megkapod a nemlétező matek nobel díjat. -
bazso29 #94946 Sajnos csak 2D-s fák. Ha tudnék 3D-s fákat berakni, akkor inkább több utat készítenék illetve bővíteném a szigetet. (Ami részben lehetséges, egyszer lemásoltam a secret island-et Mokapu mellé, nem dobott le a szerverről.)
bluber: Igen, az vip mod, ha utalsz 4ezer forintot, akkor megkapod a letöltési linket és az aktivációs kódot. Crazy Winter Edition
Csináltam gyorsan egy videót a fákról:
-
bluber #94945 Üdv.
a havas pályát honnan tudom letölteni? vagy V.I.P??
válaszotokat előre is köszönöm! -
#94944 Tűzfal,esetleg vírusíró nem tiltja le? -
#94943 Először én sem tudtam eldönteni,de szerintem 2Dsek. -
Szabi1991 #94942 -
#94941 Tehát akinek működik Win7 alatt, az kussoljon. Ez érthető, logikus. Nekem XP-m van. Akkor mondhatok én tippet? Úgy is nagy gyakorlatom van a Win7-ben... -
#94940 jó, ezt már kismilliárdszor hallottam. ti végre most ne szóljatok semmit, és guruljon elő nekem valami okosabb, mert ezzel nem leszek előrébb. -
#94939 Nekem win7-em van és simán működik. -
#94938 van már valamilyen alternatíva win7-en arra a problémára, hogy az ember nem tud netre menni a TDU-jával? -
#94937 nagyon hangulatos, tetszik:) -
#94936 Amúgy ezek és 2d-s fák vagy 3d-sek?? -
#94935 Ott majd a vízcseppeket átszínezed fehérre meg a többit és esni fog a hó... -
#94934 Hardcore mód igen.
Ha a racewayre gondolsz akkor champion módnál nyílik (45%) -
Misi08 #94933 Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi az hogy hc-ben? hardcore modban?
és am az a verseny pálya ami a honolulu airportnál van miért van nekem lezárva? Mitől nyílik ki? Vagy hogy van ez Köszi a segítségeket és bocsi hogy ha zavaróan hülyeségeket kérdezek -
Gibor #94932 Olyan nincs hogy kikeveri, mivel ez egy modell, 3D-s modell, van egy mesh amire textúrát húznak, ha nem húznak rá textúrát akkor max matt zöld lehetne törzsestül mindenestől. -
jaddz8 #94931 Skandinávia vagy Finnország? gondold csak át ezt mégegyszer -
bazso29 #94930 Sajnos nem tudom kiszedni, fogalmam sincs mi a textúrája (ezért is maradt zöld). Lehet nincs is, talán kikeveri a zöldet. -
#94929 bebugol :D
csak egy nagyon kicsit "bugol" bele az meg nem zavar meg nem is nagyon látható -
#94928 Az lenne a kőkemény, ha a pálmák teljesen eltűnnének. Nem tudod kiszedni a textúráit? De így is nagyon várós, kipróbálós!!! -
carloelsa #94927 Azért mondtam, mert ha kanyarodsz vele, akkor bebugol a kerék a sárvédőbe :D -
#94926 Az eredeti képen se magasabb,meghát izlések és pofonok
-
Szabi1991 #94925 de komoly :o -
#94924 :DSA:SD_:ASD:D De ez jobb játékoknál így szokott lenni.. Lásd S.T.A.L.K.E.R. -
#94923 Lassan már a modderek többet dolgoztak ezen a játékon, mint maguk a fejlesztők! -
carloelsa #94922 Miért ülteted le annyira a kocsit? :S Szerintem így hülyén néz ki =( -
#94921 bazso felfedezett egy uj szigetet :D am télleg király
na azér egy kis nyarat is hozok a télbe:
-
#94920 Ez Skandinávia vagy Finnország??:D AM süti nagyon!:) -
Bencemomo #94919 Sziasztok lenne egy kérdésem! Az miért van hogy beraktam opelosnak a tropical modját de mégsem látom a szép pálmákat? pedig a HQ pálmákat raktam be? Köszi előre is :)
-
carloelsa #94918 Nah megjött a globális atyagatya :D Már hávájon hó, meg fenyő... :D -
bazso29 #94917 Ha minden jól megy decemberben már Ibizán száguldozunk a szakadó esőben.
Akkoriban még nem tudtam hogyan lehet nagyobb képméretet használni, meg így legalább újra feltámad a wintermod. -
#94916 Ez jól néz ki de mért nem így adtad ki az elsőt vagy mért nem tatogatod meg decemberre? Nyáron ilyen hóba menni...
Különben ügyes vagy le a kalappal -
bazso29 #94915 Mingyá kész a fapack:
-
#94914 Ez aztán szép kis textúra javító mód lesz. -
#94913 Asszem a ctr-rel kapcsolod be és hc ban műkszik.Amúgy mikor kiválasztod h hc ban mész akko kijön ez a kép és kiírja h melyikkel hívod elő... -
#94912 CTRL+G,de csak HC módban működik! -
#94911 Köszi közben megtaláltam.Azt hittem először hogy bnk fileban van(2db fileok ott szoktak lenni),de ez külön van.Ja és még valami,a tropical paradise mod csak azzal a magic mappel fut ami ott van belinkelve a topicjában tdu centralon,van több féle is?(a régi magic mapem is megapackos volt,meg ez is az de a régi még sem volt jó:O) -
USAMEN POWER #94910 Nekem is az egyik kedvencem, érdekes hogy még nem készült mód belőle. Talán az nfs pro streetből ki lehetne szedni, de én nem értek hozzá sajnos. :)
#94907: Valamelyik gombot meg kell nyomni hc -ban, hogy melyiket azt nem vágom. -
#94909 Üdv!
Nincs kedve vmelyik modder-nak megcsinálnia a Ford SVT Cobra-t??? Imádom azt a verdát és ha TDU alatt lenne, akkor az lenne a favorit. Persze megfelelő hang-al, mert az a kompressor igen szépen zenél.
Egy kis ízelítő:
SVT Cobra