107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Egy jó ötlet:
    Rakd fel az xp-t.
  • Kexmesterhun
    grabowski: nem jól értelmezted az üzenetet...
    a "ti" azokra vonatkozott, akik annyit adnak "segítség" gyanánt, hogy "ne szivass, nekem odavissza gond nélkül működik"

ha ennek volna haszna akár egyszer is, akkor szóljál és megkapod a nemlétező matek nobel díjat.
  • bazso29
    Sajnos csak 2D-s fák. Ha tudnék 3D-s fákat berakni, akkor inkább több utat készítenék illetve bővíteném a szigetet. (Ami részben lehetséges, egyszer lemásoltam a secret island-et Mokapu mellé, nem dobott le a szerverről.)

bluber: Igen, az vip mod, ha utalsz 4ezer forintot, akkor megkapod a letöltési linket és az aktivációs kódot. Crazy Winter Edition

Csináltam gyorsan egy videót a fákról:
  • bluber
    Üdv.
    a havas pályát honnan tudom letölteni? vagy V.I.P??
    válaszotokat előre is köszönöm!
  • Fehercsoki
    Tűzfal,esetleg vírusíró nem tiltja le?
  • Fehercsoki
    Először én sem tudtam eldönteni,de szerintem 2Dsek.
  • Szabi1991
  • Roger6
    Tehát akinek működik Win7 alatt, az kussoljon. Ez érthető, logikus. Nekem XP-m van. Akkor mondhatok én tippet? Úgy is nagy gyakorlatom van a Win7-ben...
  • Kexmesterhun
    jó, ezt már kismilliárdszor hallottam. ti végre most ne szóljatok semmit, és guruljon elő nekem valami okosabb, mert ezzel nem leszek előrébb.
  • Falkon
    Nekem win7-em van és simán működik.
  • Kexmesterhun
    van már valamilyen alternatíva win7-en arra a problémára, hogy az ember nem tud netre menni a TDU-jával?
  • Rage47
    nagyon hangulatos, tetszik:)
  • SeanJRRussel
    Amúgy ezek és 2d-s fák vagy 3d-sek??
  • SeanJRRussel
    Ott majd a vízcseppeket átszínezed fehérre meg a többit és esni fog a hó...
  • [HUN]FaTaL
    Hardcore mód igen.

Ha a racewayre gondolsz akkor champion módnál nyílik (45%)
  • Misi08
    Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi az hogy hc-ben? hardcore modban?
    és am az a verseny pálya ami a honolulu airportnál van miért van nekem lezárva? Mitől nyílik ki? Vagy hogy van ez Köszi a segítségeket és bocsi hogy ha zavaróan hülyeségeket kérdezek
  • Gibor
    Olyan nincs hogy kikeveri, mivel ez egy modell, 3D-s modell, van egy mesh amire textúrát húznak, ha nem húznak rá textúrát akkor max matt zöld lehetne törzsestül mindenestől.
  • jaddz8
    Skandinávia vagy Finnország? gondold csak át ezt mégegyszer
  • bazso29
    Sajnos nem tudom kiszedni, fogalmam sincs mi a textúrája (ezért is maradt zöld). Lehet nincs is, talán kikeveri a zöldet.
  • Laaccoo
    bebugol :D
    csak egy nagyon kicsit "bugol" bele az meg nem zavar meg nem is nagyon látható
  • jofer
    Az lenne a kőkemény, ha a pálmák teljesen eltűnnének. Nem tudod kiszedni a textúráit? De így is nagyon várós, kipróbálós!!!
  • carloelsa
    Azért mondtam, mert ha kanyarodsz vele, akkor bebugol a kerék a sárvédőbe :D
  • Laaccoo
    Az eredeti képen se magasabb,meghát izlések és pofonok
  • Szabi1991
    de komoly :o
    :DSA:SD_:ASD:D De ez jobb játékoknál így szokott lenni.. Lásd S.T.A.L.K.E.R.
  • Roger6
    Lassan már a modderek többet dolgoztak ezen a játékon, mint maguk a fejlesztők!
  • carloelsa
    Miért ülteted le annyira a kocsit? :S Szerintem így hülyén néz ki =(
  • Laaccoo
    bazso felfedezett egy uj szigetet :D am télleg király
    na azér egy kis nyarat is hozok a télbe:
    Ez Skandinávia vagy Finnország??:D AM süti nagyon!:)
  • Bencemomo
    Sziasztok lenne egy kérdésem! Az miért van hogy beraktam opelosnak a tropical modját de mégsem látom a szép pálmákat? pedig a HQ pálmákat raktam be? Köszi előre is :)
  • carloelsa
    Nah megjött a globális atyagatya :D Már hávájon hó, meg fenyő... :D
  • bazso29
    Ha minden jól megy decemberben már Ibizán száguldozunk a szakadó esőben.
    Akkoriban még nem tudtam hogyan lehet nagyobb képméretet használni, meg így legalább újra feltámad a wintermod.
  • SeanJRRussel
    Ez jól néz ki de mért nem így adtad ki az elsőt vagy mért nem tatogatod meg decemberre? Nyáron ilyen hóba menni...

Különben ügyes vagy le a kalappal
  • bazso29
    Mingyá kész a fapack:

• Fehercsoki
    Ez aztán szép kis textúra javító mód lesz.
  • SeanJRRussel
    Asszem a ctr-rel kapcsolod be és hc ban műkszik.Amúgy mikor kiválasztod h hc ban mész akko kijön ez a kép és kiírja h melyikkel hívod elő...
  • Fehercsoki
    CTRL+G,de csak HC módban működik!
  • Fehercsoki
    Köszi közben megtaláltam.Azt hittem először hogy bnk fileban van(2db fileok ott szoktak lenni),de ez külön van.Ja és még valami,a tropical paradise mod csak azzal a magic mappel fut ami ott van belinkelve a topicjában tdu centralon,van több féle is?(a régi magic mapem is megapackos volt,meg ez is az de a régi még sem volt jó:O)
  • USAMEN POWER
    Nekem is az egyik kedvencem, érdekes hogy még nem készült mód belőle. Talán az nfs pro streetből ki lehetne szedni, de én nem értek hozzá sajnos. :)

#94907: Valamelyik gombot meg kell nyomni hc -ban, hogy melyiket azt nem vágom.
  • Fitti83
    Üdv!
    Nincs kedve vmelyik modder-nak megcsinálnia a Ford SVT Cobra-t??? Imádom azt a verdát és ha TDU alatt lenne, akkor az lenne a favorit. Persze megfelelő hang-al, mert az a kompressor igen szépen zenél.
    Egy kis ízelítő:
    SVT Cobra