107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • peti79
    Találtam egy utalást a rendszerkövetelményre. Íme:
    min 2ghz intel, 1.5-1.8ghz amd, 1024mbram, and 3-5gig hdd, win2000/xp, and 128mb vid cards

reccomened specs would be 3ghz intel p4 , 2.4ghz amd athlon64, 2gig ram, 5gig hd space, win2000/xp, and a 256mb vid card, atix1300, and nvidia 6800.
  • SötétBarom
    Én inkább megvárom a DX10et.. Ez a konfig jelen pillanatban mindent visz fullon.. Az oblivion alatt rezzent meg néha, azonkívül fain.. De ez a videok alapján grafikailag büntet.
  • SiteDisagner
    Összel PCI-ra át lészen dobva gépem, teljes felújítássalMajd akkor belehúzok.
  • SötétBarom
    sztem ez kevés lesz.. Az enyém 3ghz 7600gt 1gb.. A 360 azér masszív kis cucc..
  • SiteDisagner
    Nemtom. Az én gépem várhatóan bírni fogja. Nvidia 6800gt, 3ghz, 3gb ram, 100giga szabad hely... ezen el fog pörögni várhatóan
  • SötétBarom
    Van egy olyan érzésem hogy nem fog jól futni ;DDDD
  • SiteDisagner
    Én sem értem. Napi program, hogy megnézem azt a két videot+az oldalukat. PC demo... áhh nem aludnek azt nyuznám
  • SötétBarom
    ez elég kellemetlen, ettől a két videotol elfolyt az összes nyálam.. mé nincs PC demo???
  • peti79
    Van a video.google.com-on egy 13 perces in-game videó. Na ott látni, hogy bizony lesznek hegyek a játékban. Sőt, a srác egy kis időre árkon-bokron keresztül megy .
  • SiteDisagner
    Hogy a 3 hasonlo sziget melyikén lesz? Nemtom én nem tudnám. Max abból ha tudtam volna h benne lesz Honolulu. Csak erröl az információról most értesültem.
  • MikX
    Nézzétek meg ezt meg ezt , és a helységnevekből, meg ami látszik a pályából, abból meg ki lehet találni...
  • SiteDisagner
    Igen, mert ugy irtak, hogy Hawaii-on lesz én meg aszittem maga a szigeten, nem a Hawaii-szigeteknél található Ohau-n. Vágod?
  • drdrehun
    Bocs Oahun lesz. De amit te beraktál az Hawaii.
  • SiteDisagner
    Akkor melyik sziget lesz? Balról a második, vagy a legutolsó/legalsó??? Amugy dimbes dombos tájakat láttam az egyik trailerben, mikor egy pagani zondat mutatnak a vidben egy ázsiai stiulusu épitmény elött... érdekes stílus hawaii-on..

Ha Mauin lesz, akkor hogy lesz ott Honolulu??
  • drdrehun
    Szerintem lesz hegy, csak nem ez a sziget lesz. Maui-n lesz talán, de az biztos h. Honolulu benne lesz.
  • MikX
    engem meg nem érdekel...
    Ha nem, hát nem...
    Úgyis utálom, ha rommátört autóval kell száguldoznom ::D

Najó, félretéve a viccet, jó lenne, de mondom, már az is valami, hogy egyáltalán csinálnak még vmit pécére, nemhogy még válogassunk is...
  • SZilaJMaGGoT
    HÁt ez csupa igazság, ezek után meg mégjobban idegesít, hogy egy játékban nem törik az autó.. Még srs-ben is tört pedig az is egy vér-árkád játék volt, abból is fapados..
  • Sland
    igen lesz. a videókból kiderül.
  • SiteDisagner
    Az igazi Hawaii képe (valyon lesz a játékban is hegy?):

Egyébként az oldalra felraktak egy új trailert.
  • hykao #280
    Ezt azért nem hinném, mert a World Racing szériát egy kisebb cég - a Synetic - készítette (EA-nál jóval kisebb és kevesebb pénzű...), és amikor szó volt a licenc díjakról, egy szót sem ejtettek arról, hogy a törésmodell engedélyezéséért plusz pénzt kérnének az autógyárak...pedig arról volt szó, hogy a következő játékukban lehet, hogy fantáziamodellek lesznek, mert sokat kérnek a gyártók a rohadt autóik szerepeltetéséért...ha annyival több pénzt kérnének a törésmodell engedélyeztetéséért, akkor tuti, hogy elhagyták volna már a WR2-ben is, nem pedig arra fektették volna szinte a legnagyobb hangsúlyt, hogy minél reálisabb legyen...

Mellesleg ha ez igaz lenne, akkor ennyi erővel a filmekben sem engednék, hogy törjenek az auók...pedig egy "valamire való" hollywoodi produkcióban rendesen amortizálódnak a jobbnál-jobb, márkásabbnál-márkásabb verdák...és ami a legnagyobb vicc, hogy a filmek esetében szvsz az autógyárak fizetnek - vagy legalábbis ingyen adják az autókat - a produkcióhoz...
  • 12346
    nah ja. della meg a fő szempont:)

mitől lenne rettentő?
  • 12346
    a törött liszenszelt autók miatt parálnak, nem a liszenszelt autók miatt:) szvsz ilyenkor a leendő faszkalap autóvásárló jut eszükbe, akik esetleg azt is számításba veszik, hogy tört egy bizonyos játékban az álomautójuk.
    iq fight^^
  • MikX
    jaja, de ezt a törésjiányt azzal magyarázzák, hogy egy nagy presztízsű autómárka csillagászati árakat elkér hogy egyáltalán az autója bennlegyen, hogy még törjö is, arra még 20x enyni lóvét kér, szal azt mondják gazdaságilag nem kifizetődő. (hjahh, képzelem, hogy 200millió dollár helyett csak 180--at kaszálnak)
  • SiteDisagner
    Ez okos ötlet mondjuk, de tényleg milyen megrettentő lenne látni, hogy szakad szét egy Shelby, vagy akármi amiben benne vagy...
  • peti79
    Szerintem a World Racing sorozatban fizettek a gyártóknak plusz pénzt a törésért. Valószínű, hogy a Skoda, VW, vagy a többi gyártó nem kért annyi pénzt ezért, mint mondjuk a Ferrari, vagy a Pagani kérne.
  • hykao #274
    Na most az az érdekes, hogy az autógyártók nem átallanak komoly pénzeket elkérni, hogy az autómárkáik szerepelhessenek a játékokban...
  • SZilaJMaGGoT
    Én soha nem értettem, hogy mér olyan macerás, hogy licenselt autók legyenek egy játékban... Végülis valamilyen szinten reklám is, ami jó...
  • SiteDisagner
    De mennyivel olcsóbb és könnyeb ezt mondani mint megcsinálni rendesen
  • hykao #271
    Szerintem ez kamu. Érdekes módon a World Racing sorozatnál a Mercedesek, VW-k, Skodák, Alfák, s a többi típus törését meg engedélyezték a gyártók??? Azokban meg pont a forgalom autói nem törnek... :)
  • 12346
    #262, #263
    tény, hogy boxos videók, de erősen kétlem, hogy a pc-s népek számára alapjaiban átdolgoznák majd az irányíthatóságot. már csak azért se, mert a vérpistik nem tudnák billerrel nyomni és lázadás lenne:c
  • SiteDisagner
    Akár törik az autó akár nem, sztem fenomenálisra sikeredett a vezetésélményt megcsinálni. Az hogy tekintgetsz ki a tökéletes belsőnézetes autódból, lehuzod az ablakot, felpillantasz a ledobott tetö felett, vagy akármi. Kis apróságok, de olyan nyomós érvek a játékélmény mellett. Az irányítást nagyon el kell tolni ahhoz, hogy ne legyen közkedvelt játék. De szerintem NFS:CARBON..
  • peti79
    Hát igen.... Viszont nézzük az érem szebbik oldalát. A forgalomban lévő autók szépen törnek. Sőt, ahogy a videókat nézegettem, mindent megpróbálnak megtenni az ütközések elkerülése végett. Valamelyik videóban inkább árokba ment a szembejövő, csakhogy elkerülje a veled való ütközést.
  • SiteDisagner
    Érthetö... De tökre elkeserít...
  • peti79
    A forgalomban lévő autók törnek, a tiéd sajnos nem fog..... Egyébként itt is a gyártókkal magyarázták a törések hiányát. Állítólag ők nem járulnak hozzá.
  • SiteDisagner
    Októberig bármi lehet, biztos is hogy csiszolgatnak addig rajta.
  • peti79
    Igen, jól tudod, ezek a videók az x360-as demóból vannak. A program októberben fog megjelenni pc-re, úgyhogy én is bízom benne, hogy a fizikát még tökéletesítik. Egyébként úgy tudom, hogy az a csapat készíti, akik a NFS:Porsche-t csinálták, úgyhogy én reménykedem.
  • SiteDisagner
    Nagyon korai még ítélni az irányításról.. ezek x360 videok ha jol tudom, lehet pc-n kormánnyal más feeling...
  • hykao #262
    Még reménykedjünk benne, hogy a fizika skálázható lesz, és a videók egytől-egyig árkád módban készültek. :)
  • 12346
    mióta meglestem pár vezetgetős múvit, nem kifejezetten érdekel:/ kár, hogy a test drive név egybeforrt az irrealitással, és ezek szerint most se kívánnak ezzel szakítani k anyjukat:@
  • SiteDisagner
    A Need For Speed semmi ujat nem tud felmutatni az Underground óta... autó választékban jelentős különbségek nincsenek, és a realitás fogalma fel sem merül.. Tele van hibával, és unalmas. Pont az a stilus amit 2 napig lehet élvezni. Test Drive képei sokkal jobban felkeltették az érdeklődésemet, mint a Carboné, talan azer fogok vele jatszani, mert lesznek benne muscle carok, bar ez mindkettöben közös pont.