107666
-
#980 Így utólag jutott eszembe h milyen hangulatos lenne ha mikor megveszed a verdád akkor tudod a rendszámod generálni mondjuk TDU-505 helyett INTRU-01re... na mindegy valszeg mar nem lesz benne, de akkor is tök jó lenne már ha ilyet is kitalálnának:D -
#979 megneztem kinlódásom közepette pár képet, és minden rendszám TDU-505 volt, kivéve egy régi Mercedes-t... én ennyire jutottam...
-
#978 bizony jobb -
#977 Én csak a "besztof"-okat töltöttem le, nekem az is elég:)) Egyébként ha a Flatoutre hasonlit a fizika az öröm is meg nem is. Azért jobb lenne mintha inkabb NFS fizika lenne... -
peti79 #976 Én már 2,5 gigányi videónál járok. A napi nézegetésük stimmel. Azt hittem, csak én vagyok ilyen agyament, de ezek szerint tévedtem...:D -
#975 :D A lementett 1,5 Giga videósorozatokat nézegem nap mint nap, a képek számomra nem olyan izgalmasak. -
#974 hát igen :D -
#973 Én sem tudok mást csinálni amíg nem jön új stuff, csak videókat nézek, meg képeket. :( -
#972 most egyre jobban nézegettem a videókat és vmi szöget ütött bennem, én vhol láttam már vhol ezt a fizikát(ütközésekre gondolok!)... gondolkodtam rajta folyamatosan csak a videókat néztem, aztán leesett: hisz a Flatout 2 fizikája is hasonló! (89%ban ?! min) a Flatout 2 fizikáját pedig nagy részben a Crashday-től is lopta... szép nagy körforgás ez -
#971 Sztem valami test-track vagy ilyesmi ahol vásárlás előtt lehet hajtani a gépet. -
Szabi1991 #970 ott van a képen a rázókő , tehát bizti lesz :) -
#969 én csak TDU 505-ös rendszámot láttam. -
#968 Lehet hogy lesz, erröl még semmi infót nem hallottam/láttam. -
Szabi1991 #967 sry nem MW-t , hanem World Racing 2-t akartam írni :D -
Szabi1991 #966 ez a játékból van vagy fénykép ?
Ja és remélem oan lesz a rendszámtábla mint az mw ben, és csak nem TDU 555-os lesz :S -
Szabi1991 #965 lesz versenypálya is (?) -
Szabi1991 #964 :P -
#963 hát figy, ha Hawaii-on laknék én talán még a fürdőszobába is beállnék vele :D -
Szabi1991 #962 miért , nállatok a kocsitok a nagyszobába van ? :P
nállunk elkeritet helyen (bár az a garázsunk :)
-
#961 Lol, háznak ház, csak nem lakóház...legalábbis nem annak tűnik. :) -
#960 Akkor is kellemes:D:D -
#959 ez tuti nem ház,az autók elvannak kerítve,mint egy kiállításon -
#958 nem hiszem hogy ez egy ház... -
#957 Azért jó lenne egy ilyen ház:) Bár eléggé étterem hangulatú a sok asztallal.
-
#956 Hm.. egy két uj info számomra akadt de sok azér nem. Thx! -
#955 Új interview! -
Szabi1991 #954 igen -
#953 Ez az amikor te is csinálhatsz nem? -
Szabi1991 #952 videok -
#951 neki már rég megvan a TDU. már rég kilopta, feltörte, van hozzá krekkje. csak azért kérdezett meg, hogy ha valaki válaszol pontos dátummal, akkor kiröhögjön minket hogy "háá háá nekem már megvan bebeeeeee". -
#950 Te vagy az akinek a világon elsöre sikerult működö törést találni a Flatout2höz ugy h azt sem tudod milyen van neked, és képeket se tudsz beszurni? EGy ilyen legenda nem tudná h mikor jelenik meg? -
Szabi1991 #949 -
#948 fél 8-kor -
#947 -
Djemba #946 mikor jelenik meg a gamae hivatalosan? -
#945 line-up = fölállás, műsor -
#944 [ sland is műveletlen ] :s -
Szabi1991 #943 line-upok ? az micsoda -
#942 GC 2006: Megérkeztek az első line-upok
Atari:
* Alone in the Dark: Near Death Investigation
* Arthur and the Minimoys
* Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
* Dragon Ball Z: Shin Budokai
* Mercury Meltdown
* Naruto: Ultimate Ninja
* Neverwinter Nights 2
* One Piece: Grand Adventure
* Test Drive Unlimited
* Thrillville -
#941 A Noble-ról vidi is van azon a német tdu oldalon. Belülröl rettenetesen tetszett.