107666
-
#1260 Semmi gond.. (befejeztem az OFF-olást) -
#1259 thx -
#1258 Légyszi az OFF-ot mellőzzétek! -
#1257 1. nem vok vasutas... 2. attól h VIP vok az csak azt jelenti, h volt zsé a telómon... XD 3. Úgy beszélek ahogy akarok, egyszerűen nem kell mellre szívni.. Megértem h egyből a graf ugrik be mivel van egy paksod, csak tudod nekem inkább az számít, hogy mit tud egy játék, nem az, h hogy néz ki... Sztem ameddig nem anyázik valaki addig nincs gond, de mivel nógárdi paraszt vok nem pesti menő csávó ezért nekem már megszokott a bazmeg mint névelő... 4. Elnézést kérek.. 5. nem volt semmi értelme ennyit írni.. XD 6. Nincs 6... XDD -
#1256 VIP létedre megválogathatnád a szavaidat...(öcsi) -
#1255 Ne bazmegozzál nekem légy szíves. Egy egyszerű kérdést tettem föl. Ezt enélkül is ki lehet fejteni nem? (hülye vasutas) -
#1254 Szivemből beszélsz -
#1253 november 1 -
#1252 ok^^ -
#1251 veled csak annyi a problem, hogy tul unalmas vagy már :)
ettől függetlenül előbb tényleg rengeteg értelme volt megszólalnod, főleg, hogy semmi értelme volt annak, ami írtál -
#1250 ne hari te eleanor "fan":D ott is te voltál a primkó paraszt, aki le akart járatni;) csak aztán nem jött össze. nagyon nagy tud lennei az arcod pöcskalács. túl komolyan veszel csip-csup dolgokat. elnézem neked. hátha kinövöd -
#1249 látod, megint benézted amit írtál és már megint süt a primitívség szavaidból
senki nem mondta, hogy bárkinek is a konfigjáról volt szó, ugyhogy szerintem maradj csak csöndben, ha csak hülyeségeket tudsz írni -
#1248 villogás című műsorunkat látták^^ -
#1247 reméljük kétmagos AMDn majd meg se röccen egy 7600GT és 1GB RAM társaságában :) -
#1246 Bazdmeg, neked ha valaki aztmondja többet vár egy gémtől, rögtön a graf ugrik be?? Én leszarom a grafikát... Főleg autós játéknál nem az a lényeg... De te ezt nem értheted... -
#1245 Szerintem egy P4-es gépen menni fog, de ajánlott AMD Athlon64 3200+, 512MB biztos kell hozzá, de jobb az 1GB, VGA-hoz meg kell pl. egy 6600GT. És én ezt a #1233 hozzászólásból tudom :D -
#1244 ja és egy gépigény is érdekelne -
#1243 pcre megjelentmár?vagy mikor fog? -
#1242 Több nevet is tudnék mondani, amelyben van: GT Legends, GTR, GTR2 demo, rFactor. Inkább arcade jellegű játékokban nem szokott lenni, ez a Test Drive pedig erősen annak látszik, de persze szép a készítőktől, hogy kidolgozták a belső nézetet. -
#1241 amire ő gondol, ahhoz nem kell két paks^^ egyébként mostanában inkább csak azért kell reaktor, mer még véletlenül sem optimalizálnának. lowpoly mindenhol, némi takonnyal, és szaggatás 20*12-es felbontásban is. -
#1240 Arra gondol, hogy ahhoz, hogy az normálisan fusson, milyen erős gépre lenne szüksége. Min/ajánlott konfig. Mert mindenkinek vannak szép elképzelései, legfeljebb egy mai gépen menne 1 fps-sel. -
#1239 ez a "mekkora vasat szánsz alá" rész asszem értelmetlen. -
#1238 Kiváncsi lennék az elméletedre...
Hogy képzelsz el egy igaz autós játékot, és mekkora "vasat" szánsz alá... -
#1237 Én azért többet várok egy autós játéktól... -
Szabi1991 #1236 "Mindig is ilyen autós játékra vágytam"
Mi is -
#1235 Nekem legjobban a jól kidolgozott belső nézet tetszik. Más játékokban manapság már nincs ilyen. -
#1234 Hello all!
A videok és a képek alapján szerintem ez a játék nagyon ott van és ha ilyen lesz a pc-s verzió hát akkor csak ezzel nyomom az tuti!
Mindig is ilyen autós játékra vágytam! -
peti79 #1233 Egyszer már írtam, de az régen volt.:)
Íme:
Minimum:
- Pentium 4 2GHz oder vergleichbar
- 512MB/Ram
- Direct3D 128MB Compatible Grafikkarte
- Windows XP
Empfohlen:
- Pentium 4 3GHz oder AMD Athlon 64 3200+
- 1024MB/Ram
- ATi Radeon X800 Series oder GeForce 6800 Series
- Windows XP
Ez ugyan nem hivatalos, de kiindulásnak jó... -
PLATINO #1232 gépigényről lehet valamit tudni? -
Szabi1991 #1231 TDU Triumph (video) -
Szabi1991 #1230 -
Szabi1991 #1229 új képek -
#1228 Kösszépen. -
peti79 #1227 Tessék.
Egyenlőre öt videó készült, jó minőségűek. -
#1226 Légy oly kedves adj egy linket:)) -
peti79 #1225 Hát jah! Egyenlőre ennyi jut nekünk, pc-seknek. Demóról még mindig semmi hír.:(
Viszont a második demóból már vannak videók, és a fizikán határozottan javítottak. A másik remek dolog a motorozás. Iszonyat jó hangja van a Kawasakinak, + a belső nézet is fantasztikus. -
#1224 Nah, nemsokára megjelenik x360-on, akkor aztán elleszünk látva képekkel, videókkal! -
#1223 angolul itt van -
#1222 Sajnos én nem tudok németül valaki elmondaná nagyjából mi is ez? -
#1221 jól néz ki :P