107666
-
#3152 kicsit visszakéne nézni,mert énis kb vagy 20 képet tettem be -
Leky #3151 Képeket, videokat amiket ti csináltatok. Please!!!! -
#3150 EZ NEM SIM... téma lezárva -
#3149 te csak a gtr-ben láttál ilyesmit? -
#3148 ez nem GTR :) -
#3147 nem -
#3146 esetleg a gumit le lehet füstölni a felniről, vagy a motort ki lehet nyírni? -
#3145 ez lol válaszoltam a saját véleményemre -
DJ BP #3144 nincs benzin, sajnos -
#3143 egyébként az üzemanyagra oda kell figyelni hogy ki ne fogyjon?? ha igen akkor valóságos a kocsik étvágya? -
#3142 Lol, találtam egy "need for speed" nevezetű versenyt -
Bladez #3141 Lenne szívetek gyönyörű több 100ezer dolláros kocsikat péppé törni:?? Ejnye:D -
Szabi1991 #3140 megkell tanulni vezetni -.-
elvégre ez nem roncsderbi , és nem is nfs :) -
#3139 akkor felesleges lenne belerakni ilyen kocsikat mert úgyse használnád ki nehogy összetörd "magad" így elég lenne trabantot vagy kispolszkit beraknni a játékba :)) -
Thanatos #3138 nagy siekre lenne... -
#3137 ugye ugye.. és ne lehessen újrakezdeni csak ha megveszed újra eredetibe a játékot :D -
#3136 a mondanivalódat égesd fel gumival az útra :) -
DJ BP #3135 hogy lehet emberkékkel versenyezni multiban? láttam, hogy lehet csinálni versenyt, de nem jött senki. És hogy lehet kommunikálni velük, barátlistára venni pl.? -
#3134 ne izélj már csak szórakozunk picit... -
#3133 sok értelme nem lenne mert az első kihuzatás után beleszálnál az első szembejövő oszlopba...aztán kidobhatod a játékot a kukába mert nem kezdheted újra...végülis elég jó ötletnek tünik... :) -
#3132 Gyerekek... ébredjetek fel... A Fizika közelébe sem ér sem GTR-nek sem WR2-nek. Viszont viszonylag jól skálázott és az élményre megy rá. És nem annyira gennyes undorító módon szar mint az utolsó 4 NFS-ben. Egy arcade autókától nekem már ez is pozitívum. -
#3131 inkább legyen real life fizika és ha karambolozol akkor dögölj meg a kocsidba :D najó csak vicceltem -
#3130 pontosan -
#3129 okos a srác :D -
#3128 inkább legyen TDU fizika ami elveri a wr2 és a gtr2 fizikát -
Szabi1991 #3127 ne is legyen wr2 fizika ,inkább legyen GTR2 fizika :) -
#3126 és ha nincs fizika?
akkor meg szuperül script-elnek
pl a shelby-s movie-ban adja a gázt a csávó, verdánk szépen leng előre hátra, lengéscsillapítók működnek, mikor előz egy szépet, a kocsi jobbra barra dől, kanyarban tolja a fenekét...
videk alapján jó:) -
#3125 sztem nagyon jó az irányítás -
#3124 A videókról ítélve az irányítás elég gáz lesz!
:S
Kicsit kanyarozz és jobban kilöki a kocsit!
Nem lesz sztem WR 2 fizika bene!
:( -
#3123 tenksz -
#3122 Ha jól emlékszem youtubeon láttam egy videot, amin az arc állítgatta az üléspozíciót.. (föl-le, előre hátra..) -
#3121 van benne custom üléspozíció?
és miket értettetek segítség alatt?
kipörgésgátló? vagy váltásnál gázfröccsrásegítő ? :D -
#3120 jól vanna csak megkérdeztem hátha tudjátok -
#3119 és szted mi azt honnan tudjuk??? -
#3118 Hy all!Azt szeretném megkérdezni hogy a teljes verzióhoz lesz cd kulcs meg crack hogy működjön költekezés nélkül? -
DJ BP #3117 és hogy lehet találkozni multiban? mert eddig 10 perc után nem láttam senkit az úton -
#3116 Jelezzétek a készítők felé.. -
#3115 Felmehetek. Kérdés hogyan talállak meg? Vagy hogyan tudlak felvenni listába? A Nickem Bucser01 -
Leky #3114 Aki ráér rakhatna fel képeket Low, Med, High beállitásokról. Mennyi különbség van köztük. Azt a 32 megás videot amit valaki innen rakott fel milyen lejátszóval vagy codec-kel lehet lejátszani, mert nekem semmivel nem játsza le. -
#3113 feljössz multizni?