Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Neharagudj HG az offért Kihagy6atlan <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Végre vége a MóónikaShow-nak <#rinya>#rinya>.Az emlékére holnap szombat du.16.00-kor egy Mónikasó krúzt szervezek a stadiontól.Jadzhusit meg a többinõt szeretettel várom <#mf2>#mf2><#beka3>#beka3><#nevetes1>#nevetes1>
Remélem a krúzalatt is lesz vmi nõi bunyó
On
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Bocs, hogy itt kérdezek, de nem mûködik a faq, és sehol sem találok leírást arra, hogy hogyan kell autót cserélni a játékban. Tudnátok adni vmi linket vagy hasonlót?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
megkérdezhetem, hogy ez alapból benne van a játékba v. Te moddoltad?:-s
"Failed to connect to the TEST DRIVE Server. Please check your network status and try again"
még anno cd projekttõl kellett kérnem ezt a kulcsot e-mailben, mert ugye a jó kis magyar LV sorozatukban piacra dobták a "test drive ultimate" -et ami lényegében nem volt más, mint egy baklövés. írjak esetleg nekik még egy emailt, hátha rosszul tudom a válasz CD kulcsot?
http://goo.gl/gd6Zi5
"Failed to connect to the TEST DRIVE Server. Please check your network status and try again"
felül kiírva: TDU servers unavailable
létezik ban, vagy bármi ilyesmi? adjatok tippeket plz!