107666
-
#7260 Ma se lesz már kint.Ismét elfogják halasztani. -
#7259 Az nekik miért lenne jó? -
#7258 Azt sajnálom hogy legalább valamit rakjanak a filepplanetre hogy késik ne várj a gépelőtt éjfélig mert nem jön ma.... -
Eagl3 #7257 A sok marhaságot rakják ki folyamatosan fileplanetre, de egy nyamvadt CD kulcsot nem tudnak adni. -
Eagl3 #7256 De legalább változó -
#7255 amúgy vmi RSS féleséget nem lehet beállítani rajta, hogy figylemeztessen, ha fent van ? -
#7254 Má komolyan megutáltam a wow-ot hogy egésznap azt a rohadt wow-os bannert látom.
De azé nyomkodom az f5-öt -
Bilux #7253 A lényeg ami a mondatban van már nem aktuális nem jött ki 6 és 7 között -
Eagl3 #7252 7:30 lesz :D -
#7251 Az update 6 az az amit már eccer leírtak hogy ma 18-19 óra közt várhatjuk a betat a több meg még a tegnapi info. -
#7250 akkor sorry -
Dash #7249 ma 6-7 várható, de most már az IGN -nél van minden... nem tudni mikor lesz -
#7248 Ezek az infók már rég olvashatók itt a fórumban MAGYARUL :D -
#7246 Update6: (24.01. 15:37h CET) An der Ostküste der USA ist man mittlerweile aufgewacht, ein Update zur Beta wird aus dem Westen in 2-3 Stunden, also zwischen 18 und 19 Uhr, erwartet.
Update5: (23.01. 22.00h CET) Es gibt einiges neues zu berichten.
* Die Beta wird über www.fileplanet.com vertrieben
* Die Keys werden nach dem Prinzip Wer zuerst kommt, mahlt zuerst vergeben
* Es wird kein Abo (Subscription) nötig sein, um die Beta runterzuladen
* Die Beta verzögert sich aufgrund einiger logistischer Probleme
* Definitiv wird sie erscheinen, am morgigen Nachmittag bis Abend (24.01.)
valaki ezt le tudná fordítani(azért ennyire nem vagyok pro németből :P) -
amdrula #7244 Szerintem csak élvezkedik a Fileplanet, hogy mennyi hitjük lesz :D -
Eagl3 #7243 Legalább mondanák meg konkrétan, h. ma már nem adják ki. -
#7242 nem, mindenki püföli az F5-öt :D -
Bilux #7241 A kulcsokat kioszthatnák a letöltés annyira nemfontos majd leszedjük késöbb. -
#7240 Na mivan csak nem megtaláltátok a beta kulcsot hogy senki nem ír? -
#7239 Mármint a Closed Bétát? -
#7238 Csak annyit írtak, hogy megpróbálják kérdőre vonni az IGN-t, hogy merre is tartanak. Szóval én ebből azt veszem, ki hogy: igen. -
#7237 Inkább tököljenek vele és frankón csinálják meg, mint hogy a letöltés felénél beszarik a download, mert szarul csinálták meg! -
Bilux #7236 Hinweis: Alle Zeiten und Tagesangaben sind in der deutschen Zeit, also keine Umrechnung nötig.
Noch haben wir keinen Link zur Anmeldung!
Már nincs update sem törölték...
http://tdu.gameprophets.com/news.php -
#7235 Sztem próbálják felkészíteni a rendszert hogy legalább 5 percig működjön mielőtt összeomlik a roham alatt -
#7234 Kilinkelés az kb 20 másodperc! Nincs fent a szerveren! -
#7233 Thx az infot!
-
#7232 szóval már náluk van, csak nincsen kilinkelve? -
#7231 Legfrissebb: már az Atarisok próbálnak rájönni, hogy mi a frászt tud az IGN-network ennyit tökölni. Szóval elvileg az Atarisok már egy ideje kész vannak, már csak a FP bénázik. -
#7230 nekem be sem jön a hivatalos fórum :S
(The server is too busy at the moment. Please try again later.) -
#7229 nekem nem jön be az oldal, egy kis terhelés van? :) -
Eagl3 #7228 thx. -
#7227 Pontban a három óra letelte után írtam a srácnak, hogy pontosan mi is a helyzet. Várok... -
#7226 http://www.tdu-central.de/
-
#7225 A closed béta fórumot olvassák... -
#7224 OFF
Eltelt 3 óra és még mindig semmi hír...
ON
A fórum nagyon "elszállt", a "TDU dilifórom" meg tök üres... -
Eagl3 #7223 linkeld be a tdu-centrál forumát légyszives. -
#7222 ha személyes problémád van Sland-el akkor írj neki privit de ne a topikot gányold szét... -
#7221 lenne egy kérdésem:
a tdu-central honnan szedi az infókat?? van valami hivatalos kapcsolatok v mi? (mert a hivatalos fórumon alig van vmi infó a betáról, a tdu-centralon meg folyamatosan jönnek az updatek a betáról) -
Eagl3 #7220 Ezt honnan vetted? -
#7217 Na most már tényleg fejezd be, mert nagyon unalmas!(a többiek is)