107666
-
Gabor_(HSF) #20181 pc -
#20180 :OOOO hajrá:) pc-n nyomod vagy konzolon?:) -
Gabor_(HSF) #20179 Na ez már igy, ebben a formában kezd tetszeni....
-
InfiniteReality #20178 Ebben a mod-ban az éjszaka 7 percig tart. Szerintem abba senki nem hal bele. Ha 1-2 órát tud játszani, akkor pont nem baj ha néhányszor besötétedik. Különbenis csak multi versenyeknél / free-rideban kell összeszinkronizálni az időjárást, és ott sem mindenkit mindenkivel (csak az egyes layereket). -
InfiniteReality #20177 ATI X1650pro vagy XT / Nvidia 7600GS -
#20176 Skyline és Ferrari ég és föld.Természetesen a Ferrari javára.Jó autó a Skyline.Ez igaz.De egy Ferrari-hoz azért ne hasonlítsuk. -
#20175 vadevör, attól még nissan marad.
az meg pláne nem érdekel, hogy milyen autó lesz akkor, ha néhány idióta rátesz 40 turbót, meg egy 10 négyzetméteres hűtőt. -
Skyline #20174 Figyimár legalább ha fingod sincs mi az a skyline akkor ne nyilatkozz róla!:)
Egy aprókát nézz utánna elvégre japán EGYIK legnevezetesebb autója ami igencsak ferrari gyilkossá variálható a szériamotorból,de amúgy olyan díjakat kapott miszerint 24 órás versenyen full szériaként kategória első sajátosztályban messze megelőzve a többieket és bizony GT!!! osztályban az első 10ben bennevolt széria létére...Hmmm szerintem ez annyira nem rossz,de mint mondtam keresgélj csak utánna és olvasgasd picit a szakirodalmat a skyline pont nem az az autó amit a filmek/ játékok tettek naggyá...
más,nemneked szól: Amúgymeg nem az nfs-hez hasonlítgatom a játékot,baromi értelmes dolog elküldeni nfs-ezni enyhén más kategória a két játék,és inkább ezzel játszanék de ha egyszer olyan bugos az egész pc-s átirat mint ház,és patch,stb környékén csak sunnyogás van így elmehet a készítő a bús faxomba egy ekkora szarért (nem,nem a játékra értem hanem az elbaxott átiratra) a franc fizessen 10 dellát...
-
#20173 Leadtek WF PX8600GT 256MB 29.223 Ft -
#20172 előszür a patch jöjjön már, spec anélkül engem nem is érdekelnek a plusz autok :( -
#20171 Hat ebbe a kategoriaba talal a 7600GS esik bele, de az also hangon 26k, az agps verzio meg 2 ezressel tobb. -
#20170 mert a banner alja sehogy sem jön be, pedig ott valami szövegtöredéken látok valami ehhez kapcsolódót. -
#20169 tudnátok ajánlani olyan (lehetőleg nem túl drága -15-25 k) videokártyákat, ami megfelelne a játéknak?
linkeket is adhattok
köszi -
#20168 Semmi hír még a pluszként berakásra tervezett autókról, min pl. a RUF Porsche, vagy a Lexus? -
#20167 kormánnyal nyomod? akkor ne azzal nyomd és nem fog szaggatni :c szomorú de én eddig erre jöttem rá :c -
#20166 Sima* realisztikus napmozgás mód nincs?
* Éjszaka nélkül -
bronco #20165 épp a szinkron a gond, van akinek csak naponta egy-két órája van játszani (ugyanakkor) és ha akkor épp sötét van Oahun, akkor megszívta, kapott egy jobb fajta Carbon-t pénzéért... -
InfiniteReality #20164 Ha a szerver összeszinkronizálná, akkor nem... -
bronco #20163 ezzel az a gond, hogy kinek mikor lenne éjszaka, vannak akik mindig csak sötétben tudnának játszani... -
#20162 nekem is ilyen gépem van még egy kicsit gyöngébb mégis szaggatás nékül megy -
#20161 szijjasztok nekem is akad a gém!vki tud segíteni?gépem:ati 9600 256mb-os videokari 1,25Gb ram 2Ghz proci előre is köcce -
InfiniteReality #20160 Hát ha emellé megcsinálnák azt, hogy az éjszaka tényleg éjszaka legyen (fényekkel mindennel), akkor nagyon realisztikus lenne az egész játék...
Így is nagyon jó effekt, hogy az elég hosszú tour of the island közben besötétedik... -
#20159 Ne feledjük, hogy ez nem csak éjszakai mód, hanem a napmozgás is realisztikus lesz vele. (keleten kel a nap és nyugaton nyugszik)
Az eredeti napmozgás a játékban ugye elég kamus. Lemegy a horizontig, majd ugyanazon a ponton elkezd felfelé kúszni megint... -
n3whous3 #20158 Nem sok... De azárt kipróbálom. -
InfiniteReality #20157 Egyébként úgytudom, az éjszaka 7 percig tart. -
InfiniteReality #20156 Mondjuk egy tour of the islandet nagyon feelinges NightMOD mellett megcsinálni. Általában akkorra kel fel a nap, amikorra átérsz a szigen túloldalára és már jössz visszafelé (csak ugye rendesen végigmegy a nap az égen). -
InfiniteReality #20155 Ha a HDR be van kapcsolva, akkor az effekt olyan, mintha a telihold világítana, tehát lehet látni elég jól (persze sötét részek így is vannak). -
n3whous3 #20154 Kérdés a nightmodhoz: Mennyi idő alatt múlik így el 1 nap? És, ha nincsen alapból bekapcsolható fényszóró (csak villogás, de az csak textúra, ahogy észrevettem nem tudsz rávilágítani semmire vele), akkor hogy látok majd az úton éjszaka? -
n3whous3 #20153 Még egy 6600GT is szinte kevés a játékhoz, nemhogy az az ősrégi FX5200... -
#20152 Evvel a geppel max. a hutodet vezerelheted jol ;) -
#20151 talán a VGA miatt... -
kdenes16 #20150 hello!
Valaki nem tudja megmondani hogy miért akad a test drive unlimited beta verziója????
Intel pentium 4 2,66 vagy 67 mhz,1Gb ddr ram 400-as,geforce fx 5200 128 mb. talán a ddr ram kevés? vagy a videó kártya rossz???? -
#20149 Nekem meg -ahogy Karlnak is jósoltam- lebontott a netem aztán az egész szétesett. -
InfiniteReality #20148 Nekem csak megszűntek a versenyek létezni a driveinben. És igy volt vagy 2-3 percig, de 1x sem vágott ki, plusz multis versenyekbe is mindig be tudtam lépni. -
#20147 1366, 30000es portokat nyisd meg. -
#20146 Eleg instabil volt ma is Be is fejeztuk mara. Tobbszor kerestunk a terkepen de egyszer se lattunk... -
#20145 vki vmi info, hogy miért írja elérhetetlennek a szervereket? felül az van írva, 'available' mégsem látok senki más játékosT :( -
#20144 25Ftért mán az enyim. Kűgyed. -
#20143 igen
jövő hónapban jön
még mindig -
#20142 Patch-röl valami hír?