107666
-
InfiniteReality #20266 Nem az a megoldás. Az összes olyan autószalon mellett el kell menned, amit a térkép halványan jelez. Mindazonáltal egy bug folytán nem biztos hogy az összeset mutatja akár halványan. Ez a hiba főleg offline profilnál fordul elő tapasztalataim szerint. Ilyenformán nem marad más hátra, mint a netről / fórumból levadászott térképek valamelyike alapján szépen mwegkeresed az összeset. Bemenni nem kell, elég ha elmész mellettük. -
#20265 Azt csak az Atari tudja. -
#20264 és mikor jön már ki az az autó-pack ? -
#20263 tőlem jöhetnek a képek;) egyik kedvenc kocsim játékban úgyhogy...:P -
#20262 Lexus majd csak kesobb valik elerhetove! Amikor le lehet tolteni a tobbi autot is. -
joey20 #20261 talán megvan a megoldás:a sziget felső részén van egy autóbolt British Independents(Mclaren Noble stb) és egy motorbolt European Motorcycles(Ducati) valamint egy kölcsönző.namost ott van egy lexus bolt de hiába vagyok ott a bolt elött nem jelzi h lenne ott vmi!nem jelenik meg az ikon... mi a hiba? -
#20260 Azert annyira en sem neztem el.Az elozo inkabb kismalacra hasonlitott a kunkori farkaval. -
bucsher #20259 a régit nem láttam, de ez teljesen macska :) -
#20258 Nezd el a jaguar boltba. Altalaban azt hagyjak ki a jatekosok. -
#20257 Márpedig ahhoz tényleg csak az kell, hogy meglátogasd mindet. Valamelyiket biztos kihagytad. -
#20256 Most mar macskabb? :) -
joey20 #20255 sziasztok!lenne gy olyan gondom h nem tudok bemenni a motorboltokba pedig elvileg az összes autósba voltam már.megnéztem a faqba lévő térképet és az alapján is megvan az össze asutósbolt és kölcsönző is!mit kéne még elérni h megnyíljanak a motorosok is?kéne mert már minden térképen levő versenyt lenyomtam már, így nem tudok továbbmenni!köszi a segítségeteket előre is! -
#20254 lol XD
Név alapján macska, avatar alapján malac. Ez így látszik tényleg :)
Amúgy akkor nincs igény a Mustang GTR-es háttérképekre? :P
Szívesen feltöltöm őket, ráérek. -
#20253 Nem malac, macska :D -
#20252 Kismalac,kismalac ...
A telefon csak a meretaranyok miatt van ott.
Egyebbkent meg mi bajod szegeny GX15-el.
Telefonalasra tokeletesen megfelel,masra meg nem kell.
-
#20251 Ugye azt a rokkant telefont nem kuldod melle? :D
(bocsi! :)) -
#20250 Valakinek kell térkép még mindig van vagy 60db.
Írjon privátra. -
Andris66 #20249 de de próbáltam!!!!
-
#20248 terkep
Forza tuner a neve. De gondolom meg sem probaltad megkeresni magadtol... -
Andris66 #20247 tudna segíteni vki ferrari tuning műhelyet keresek de nem találom sehol egyáltalán látezik??
aki tudja h hol van küldene egy térképrészletet???pls
-
InfiniteReality #20246 Ez hülyeség. Ha ígylenne, jóval sűrűbb úthálózat lenne. Egyszerűen annyit csináltak, hogy a főbb útvonalakat lemodellezték, hozzáadtak még 600km-t a játék megkönnyítése végett (pl nem lehet úgy a valóságban körbemenn ia sziget körül, mint a játékban. Annak az útnak kb a 60%-a valós, a többit "hozzáképzelték"). Ezen felül lemodelleztek olyan dolgokat, mint hogy hol van sivatagos terület, hol vannak a repterek, hol a "főváros", hol a kráter és hol a stadion. A legnagyobb városban egy rakás épület a valóságnak megfelelően van a valósgának megfelelő út mellett elhelyezve. Ezen felül egy csomó egyéb hely is, amit meglepően élethűen modelleztek le (pl kikötők, tengerpart egy része, egy-két egyéb épület stb). -
SityiSXT #20245 Köszönöm az eddigi véleményeket, szívesen venném, ha még többen írnának (referenciának meg megjelölöm ezt a fórumot:))) ).
Egy apró észrevétel: én úgy tudtam, hogy 95%-os pontossággal modellezték le az úthálózatot, és csak pár zsákutcát vettek ki. -
Vlala #20244 A TDU valóban szépen le van modellezve, azonban még így is nagyon nagy különbség van Hawaii és a játékbeli megfelelője között.
- nincsenek gyalogosok, turisták, kerékpárosok, robogósok;
- nem hinném, hogy ennyi lenne Hawaii úthálózata.
Ezek a játszhatóság rovására mentek, de ezzel együtt tökéletes és élvezhető a játék. -
InfiniteReality #20243 Az 1600km-nyi úthálózatból 1000km a valós helyen és módon van benne a játékban, 600km-nyi út "hozzá van adva" tehát nem létezik a valóságban. A lemodellezett úthálózat természetesen gyérebb mint a valós, valamint a városok / házak is csökkentett mértékben vannak lemodellezve. Mindezek ellenére akadt már olyan ember aki a játék után felismert valós helyszíneket és vica versa... -
#20242 De mégsem látja a bookmarkjait, szóval lehet hogy onnan is hiányol fájlokat. így utólag énis észrevettem, hogy a mentéseknél van a bookmark fájl. Érdekes dolog mindenesetre. -
#20241 A sziget elég szépen le van modellezve, sokszor az élmény kedvéért autókázok és érdekes helyeket lehet így felfedezni.
Negatívum: kevés a csaj a szigeten ;) -
SityiSXT #20240 Prezentációt kell készítenem "IT és turizmus" címmel és ezzel kapcsolatban a segítségeteket szeretném kérni. Ugyanis az az okosság/hülyeség jutott az eszembe, hogy beszélhetünk-e virtuális turizmusról, és ennek körbejárásához a TDU-t is szeretném felhasználni. A kérdések, amire szeretném ha válaszolnátok:
- Lehet-e a TDU esetén vituális turizmusról beszélni? (Szerintem igen, hiszen sok jó ember "nyaral" esténként Oahu szigetén)
- Volt már olyan, hogy csak azért autókáztatok a játékban, mert a szigetet akartátok felfedezni és a tájban gyönyörködni?
- Alkalmas a TDU arra, hogy aki Hawaii-ra utazik, előtte szétnézzen egy kicsit a játékban, hogy lássa, mégis milyen táj fogja fogadni?
Köszönöm a segítségeteket! Ha esetleg hülyeségnek tartjátok ezt a vituális turizmust, azt is írjátok le! -
SityiSXT #20239 Minimális grafikai tuningot ezzel a progival is tudsz bütykölni, de sajna messze nem az, amire számítasz. A semminél több... -
InfiniteReality #20238 Nem. A bookmarkot is ott tárolja ahol a rendes mentést (documents and settings/usernév/my documents/test drive unlimited -
#20237 Patch valamikor májusban, motoros rucit asszem egy helyen lehet csak venni. A főváros egyik boltjában. Motorral egykerekezni meg nézd meg az options/control menü pontban a motor irányítását. Ott kell lennie, pontosan nem tudom mi a neve. -
#20236 Majd ha visszaolvasol... -
#20235 bocs hogy zavarok de hol lehet motoros ruhát venni meg egykerekezni??? -
pirosBoci #20234 a patch az mikor fog körübelül kijönni mert egyre jobban tetszenek a nevek
-Ferrari F599 GTB
-Ferrari 612 Scaglietti
-B. Engineering Edonis V12
-Lexus IS 350
-Yes Roadster -
#20233 Még nincsen, hátha a patch-be lesznek majd ilyesmi kis apró beállítási lehetőségek :P
Amúgy nemtom, lehet hogy másik játékra emléxem, de mintha lenne egy olyan kis mod, hogy kikapcsolni a füveket, így gyorsabbá tenni a játékot. -
#20232 Van ehez a játékhoz valami olyan progi amivel finombeállításokat lehet végezni, pl füst, árnyék ki, egyéb ilyen? mert nekem megyeget, laptopon ugy ahogy, de jó volona egy ilyen thx! vagy valami amitől jobban mehet a gépen? -
#20231 Lehet hogy azt a fájlt elfelejtetted kimenteni, ami nem az elmentés mappában van, hanem ott, abban a mappában, ahol a játék a CD kulcsot tárolja egy külön helyen.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
De persze leeht hogy más miatt van, csak erre tippelek. -
#20230 Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Most telepítettem újra az XP-t, meg a játékot is. Volt egy jó kis mentésem, azzal semmi gond, viszont amikor a térképen meg akarom nézni a Bookmarks-okat, egyet sem jelöl. Mi van ilyenkor? Please help! -
#20229 Bocsi a lámázásért az én részemről is. Hallottam, hogy valami portokat kell nyitogatni a játéknak, hogy normálisabb legyen az online. Szal ha nincsen routerem akkor ezekkel nem kell foglalkoznom? Vagy nem is tudok így foglalkozni? :P
A másik. Van egy csomó háttérképem a játékban is szereplő Ford Mustang GTR-ről. Ha érdekel valakit feltölthetem mindet. Ha feltöltsem akkor hogyan linkeljem be ide? Megnyitható linkekben, vagy úgy, hogy egyből behozza az oldal a képet? Utóbbi kényelmi szempontból előnyös, de akinek lassú a nete, lassan jönnének be a képek, és ha nem is érdekli, akkor nem akarom idegesíteni, hogy várakozzon miatta. -
#20228 egykerekeztem és nekimentem 1 kocsinak. így álltunk meg :) tolatással azért le tudtam jönni :) -
#20227 köszönöm a válaszokat mindenkinek aki írt :D