107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • n3whous3
    Az biztos, hogy hülyék. Én képtelen voltam végigjátszani a NFS Undergroundokat, sem a Most Wantedet, ez pedig nem nyújt mást, mint síma kocsikázást, mégse unom meg. Sztem ti is így vagytok vele.
  • bertino
    ezt kapd ki: nálam városba be se röccen :)
  • n3whous3
    Faszkalapék. Hogy lehet lehúzni a legjobb autós játékot???

Ja és tényleg: az, hogy a városban szaggat a játék, a játék miatt van és nem a kártya miatt? Nem is tudtam (bár furcsa, hogy HDR nélkül max graf, 1024-ben rohadt jól megy, csak a városban nem).
  • Me0w
    Az egesz fixtv egy nyomorultak gyulekezete, eleg megnezni 10 percnyi 'adast'. Neha egy malackepu szerencsetlen oszt hardver-szoftver tanacsokat olyan szinten mint a telapo tenne, maskor pedig remek jatekokrol 3 perc teszteles utan - altalaban a fomenuig jutnak - mondanak 'okosakat'.
  • JohnnySmith
    Nekem pl fémdobozos van, ahhoz volt térkép meg könyvecske....Meg szép a doboz. Nemtom kinek mi éri meg.
  • JohnnySmith
    Szinvonaltalan műsor a gameover..... még évekkel ezelőtt amikor lehúzták nagyon a Gran Turismo 4-et (jelzem utánna nem kis mennyiségű emailt kaptak hogy mekkora lámák) a hozzánemértésük miatt, (180nál 90fokos kanyart venni meg satufék satugáz...) azonnal levontam a következtetést hogy iszonyat béna a műsor is meg a "műsorvezetők" is.
    Szal teljesen felesleges felháborodni rajtuk. Egyszerűen bénák.
  • Me0w
    Jatszhatsz online.
  • Pheaper
    ha pl megveszem eredetibe akkor kapok vmi extrát ? :P
    pl új auto ... ilyesmi ..
    régóta tervezem megvenni és átálok a warezról :)
  • gabi89
    Nekem pont ilyen van és 1024x768 minden maxon csak a HDR nincs bekapcsolva és szagagtás mentesen megy :) még városban se szaggat.Csak mikor online player jőn akkor de azt tudjuk miért.Persze attól is függ,hogy a géped ki fogja-e belőle hozni amit tud a kari.Mert ha a kari mellett van 512 ramod meg egy kaki Celeron-od akkor ne várj csodát.
  • JohnnySmith
    Nemtom én "nvidia-s" vagyok de 8800-am van szal passz...
  • gabi89
    Nem tagnap ment az már csak az ismétlés volt :p Eredetileg pénteken volt a Game Over de tényleg lehúzták
  • cattaneo
    Ja, vki aki nvidia-s irjon hogy ez jó-e (jó=1024-en és high izén nem szaggat:) )
  • Danny L
    Sztem abszolut jó, bár jó lenne ha nyilatkozna egy nvidia kártya tulajdonos is
  • InfiniteReality
    FIX.TV-ben tegnap jól lehúzták a TDU-t (XBOX-os demo alapján). GYALÁZAT!
  • cattaneo
    Most néztem PCI-E a mostani is Ez jó? Asus EN7600GT /2DHT
    Processzor sebessége :560MHz
    Memória mérete :256 MB
    Memória sebessége :1400 MHz
    Átviteli sebesség :128 bit
    Csatlakozók:TV kimenet, DVI (Dual)
  • Danny L
    PCI-E az alaplap cserével is jár, sztem kicsit próbálj felsőbb kategóriákban nézelődni (7600).
  • cattaneo
    GeForce 7300LE 256MB v.kártyám van, ha lecserélem egy GeForce 7300GT 256MB DDR3 TD AGP VGA kártyára akkor jól fog menni a játék, vagy nagyobb kategóriába gondolkodjak? PCI-E vagy AGP?
  • Nethyrrea
    documents/neved/my documents, és azon belül kell legyen egy tdu könyvtár.
  • Danny L
    Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\profilnév\playersave
  • Ramore
    lenne 1 amatőr kérdésem, hová rakja a játék a mentést a gépen?
  • InfiniteReality
    Jól láttad. Az nvidia november óta lesz*rja a GF8 alatti kártyák XP-s drivereinek fejlesztését. Nemcsoda ha a TDU is vacakol. Tudjuk hogy ráférne egy patch a játékra, de akkoris. Az ATI bár közismerten nem tud normális drivert írni, legalább fejleszt, és az újabb drivereivel mindig kicsit jobb lett a TDU. A 7.4-es catalysttal (2007 április) gyakorlatilag alig van probléma (bár ATI-val eddig se sok volt). A városban szaggatást majd a patch megoldja.
  • bertino
    mert nem véglegesek, azért
  • n3whous3
    Pár óra gyakorlással nagyon is meg lehet tanulni a motorok vezetését. Bár így is esz bukta bőven, meg a sok kanyart így is nehéz bevenni, de ez az ára :)
  • n3whous3
    Azért én nem buherálnám meg, ha csak "bizonyos szintig" jó...

Miért nincs új hivatalos ForceWare a 93.71 után gef8 alattiakra??? Ez, ha jól láttam novemberi kiadás !!!
  • InfiniteReality
    Az csak inf/ini file kérdése. Maga a driver jó az összes kártyához egy bizonyos szintig. Ha valaki csinál/csinált egy módosított ini/inf file-t, akkor fel lehet tenni más kártyára is. Ez ugyanolyan, mint ahogy a vista-s béta driverekből xp-set "csinálnak".
  • n3whous3
    Csak azt felejtitek megemlíteni, hogy valszeg az alább említett whql xp driver (165-ös vagy mi) nem valószínű, hogy minden kártyára megy...
  • Me0w
    Meg hogy egyesek csetnek hasznaljak a forumot, es a rettento fontos hozzaszolasaikat nem tudjak egy postba osszefoglalni.
  • Cobraz
    Meg hogy kevés van.
  • Cobraz
    Kár hogy a motorokat nehéz irányítani!!!!!
  • Eisenhower
    aki windows pistát használ:

nVIDIA ForceWare Drivers for Windows Vista 158.24 (32-bit/64-bit)

32BIT

64BIT
  • kaposi1
    Hogy érted hogy "megírom"?
  • Vlala #20763
    Félreolvastam: "most már megírom a hivatalos patchet" :D
  • kaposi1
    Olvasd vissza a "20676"-os hozzászólásomat.Nekem ez a személyes tapasztalatom az uj driverekkel kapcsolatban.Én most már megvárom a hivatalos patch-et,addig nem telepítgetek semmit.
  • Vlala #20761
    Nyugi, türelem rőzsét terem. Mi megkapjuk a teljes csomagot, egyben.
  • bertino

hívd fel őket telefonon
    fél világ nevében
  • wolfpackmaster
    patchet akarooooooook mondja már meg vki a buzie atarinak hogy kiadhatná a patchet...
  • SinClaiR
    én látok ksok játékost, csak mikor megjelennek mellettem elkezdenek ugrálni, összevissza, valszeg én lagolok, mert ők ne panaszkodnak, ugyanis ilyenkor tudom ovlasni a csetet, meg ilyenek, viszont a játék így totál élvezhetetlen. Csqak képzelem hogy másnak olyan mint amilyen offline módban az npc játékosokkal.
  • fery02

Nem mondod komolyan!!!!
  • Sland
    Nah beszarok. Xbox360-ra megint le lehet majd tölteni egy autót, ráadásul ingyen. PC-re még mindog sehol semmi...
    A kocsi egyébként a Saturn Curve.
  • fery02
    Igen-igen, én is épp írni akartam volna, hogy nekem is annyi ember van már kb, és szó szerint tegnap délután én is csak 1-et láttam. Most vagy a szerverekkel nincs valami rendben, vagy sokan már ráuntak már a játékra :D
    A másik meg, hogy az online versenyekkel kapcsolatban az is elég érdekes, hogy mindíg max kb 10 host-to látok csak. Nem hiszem, hogy az egész világon összesen csak ennyi host volna :)