107666
-
n3whous3 #20794 Az biztos, hogy hülyék. Én képtelen voltam végigjátszani a NFS Undergroundokat, sem a Most Wantedet, ez pedig nem nyújt mást, mint síma kocsikázást, mégse unom meg. Sztem ti is így vagytok vele. -
#20793 ezt kapd ki: nálam városba be se röccen :) -
n3whous3 #20792 Faszkalapék. Hogy lehet lehúzni a legjobb autós játékot???
Ja és tényleg: az, hogy a városban szaggat a játék, a játék miatt van és nem a kártya miatt? Nem is tudtam (bár furcsa, hogy HDR nélkül max graf, 1024-ben rohadt jól megy, csak a városban nem). -
#20791 Az egesz fixtv egy nyomorultak gyulekezete, eleg megnezni 10 percnyi 'adast'. Neha egy malackepu szerencsetlen oszt hardver-szoftver tanacsokat olyan szinten mint a telapo tenne, maskor pedig remek jatekokrol 3 perc teszteles utan - altalaban a fomenuig jutnak - mondanak 'okosakat'. -
#20790 Nekem pl fémdobozos van, ahhoz volt térkép meg könyvecske....Meg szép a doboz. Nemtom kinek mi éri meg. -
#20789 Szinvonaltalan műsor a gameover..... még évekkel ezelőtt amikor lehúzták nagyon a Gran Turismo 4-et (jelzem utánna nem kis mennyiségű emailt kaptak hogy mekkora lámák) a hozzánemértésük miatt, (180nál 90fokos kanyart venni meg satufék satugáz...) azonnal levontam a következtetést hogy iszonyat béna a műsor is meg a "műsorvezetők" is.
Szal teljesen felesleges felháborodni rajtuk. Egyszerűen bénák. -
#20788 Jatszhatsz online. -
#20787 ha pl megveszem eredetibe akkor kapok vmi extrát ? :P
pl új auto ... ilyesmi ..
régóta tervezem megvenni és átálok a warezról :) -
#20786 Nekem pont ilyen van és 1024x768 minden maxon csak a HDR nincs bekapcsolva és szagagtás mentesen megy :) még városban se szaggat.Csak mikor online player jőn akkor de azt tudjuk miért.Persze attól is függ,hogy a géped ki fogja-e belőle hozni amit tud a kari.Mert ha a kari mellett van 512 ramod meg egy kaki Celeron-od akkor ne várj csodát. -
#20785 Nemtom én "nvidia-s" vagyok de 8800-am van szal passz... -
#20784 Nem tagnap ment az már csak az ismétlés volt :p Eredetileg pénteken volt a Game Over de tényleg lehúzták -
#20783 Ja, vki aki nvidia-s irjon hogy ez jó-e (jó=1024-en és high izén nem szaggat:) ) -
Danny L #20782 Sztem abszolut jó, bár jó lenne ha nyilatkozna egy nvidia kártya tulajdonos is -
InfiniteReality #20781 FIX.TV-ben tegnap jól lehúzták a TDU-t (XBOX-os demo alapján). GYALÁZAT! -
#20780 Most néztem PCI-E a mostani is Ez jó? Asus EN7600GT /2DHT
Processzor sebessége :560MHz
Memória mérete :256 MB
Memória sebessége :1400 MHz
Átviteli sebesség :128 bit
Csatlakozók:TV kimenet, DVI (Dual) -
Danny L #20779 PCI-E az alaplap cserével is jár, sztem kicsit próbálj felsőbb kategóriákban nézelődni (7600). -
#20778 GeForce 7300LE 256MB v.kártyám van, ha lecserélem egy GeForce 7300GT 256MB DDR3 TD AGP VGA kártyára akkor jól fog menni a játék, vagy nagyobb kategóriába gondolkodjak? PCI-E vagy AGP? -
#20777 documents/neved/my documents, és azon belül kell legyen egy tdu könyvtár. -
Danny L #20776 Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\profilnév\playersave -
#20775 lenne 1 amatőr kérdésem, hová rakja a játék a mentést a gépen? -
InfiniteReality #20774 Jól láttad. Az nvidia november óta lesz*rja a GF8 alatti kártyák XP-s drivereinek fejlesztését. Nemcsoda ha a TDU is vacakol. Tudjuk hogy ráférne egy patch a játékra, de akkoris. Az ATI bár közismerten nem tud normális drivert írni, legalább fejleszt, és az újabb drivereivel mindig kicsit jobb lett a TDU. A 7.4-es catalysttal (2007 április) gyakorlatilag alig van probléma (bár ATI-val eddig se sok volt). A városban szaggatást majd a patch megoldja. -
#20773 mert nem véglegesek, azért -
n3whous3 #20772 Pár óra gyakorlással nagyon is meg lehet tanulni a motorok vezetését. Bár így is esz bukta bőven, meg a sok kanyart így is nehéz bevenni, de ez az ára :) -
n3whous3 #20771 Azért én nem buherálnám meg, ha csak "bizonyos szintig" jó...
Miért nincs új hivatalos ForceWare a 93.71 után gef8 alattiakra??? Ez, ha jól láttam novemberi kiadás !!! -
InfiniteReality #20770 Az csak inf/ini file kérdése. Maga a driver jó az összes kártyához egy bizonyos szintig. Ha valaki csinál/csinált egy módosított ini/inf file-t, akkor fel lehet tenni más kártyára is. Ez ugyanolyan, mint ahogy a vista-s béta driverekből xp-set "csinálnak". -
n3whous3 #20769 Csak azt felejtitek megemlíteni, hogy valszeg az alább említett whql xp driver (165-ös vagy mi) nem valószínű, hogy minden kártyára megy... -
#20768 Meg hogy egyesek csetnek hasznaljak a forumot, es a rettento fontos hozzaszolasaikat nem tudjak egy postba osszefoglalni. -
Cobraz #20767 Meg hogy kevés van. -
Cobraz #20766 Kár hogy a motorokat nehéz irányítani!!!!! -
#20765 aki windows pistát használ:
nVIDIA ForceWare Drivers for Windows Vista 158.24 (32-bit/64-bit)
32BIT
64BIT -
#20764 Hogy érted hogy "megírom"? -
Vlala #20763 Félreolvastam: "most már megírom a hivatalos patchet" :D -
#20762 Olvasd vissza a "20676"-os hozzászólásomat.Nekem ez a személyes tapasztalatom az uj driverekkel kapcsolatban.Én most már megvárom a hivatalos patch-et,addig nem telepítgetek semmit. -
Vlala #20761 Nyugi, türelem rőzsét terem. Mi megkapjuk a teljes csomagot, egyben. -
#20760 jó
hívd fel őket telefonon
fél világ nevében -
wolfpackmaster #20759 patchet akarooooooook mondja már meg vki a buzie atarinak hogy kiadhatná a patchet... -
#20758 én látok ksok játékost, csak mikor megjelennek mellettem elkezdenek ugrálni, összevissza, valszeg én lagolok, mert ők ne panaszkodnak, ugyanis ilyenkor tudom ovlasni a csetet, meg ilyenek, viszont a játék így totál élvezhetetlen. Csqak képzelem hogy másnak olyan mint amilyen offline módban az npc játékosokkal. -
Nem mondod komolyan!!!! -
#20756 Nah beszarok. Xbox360-ra megint le lehet majd tölteni egy autót, ráadásul ingyen. PC-re még mindog sehol semmi...
A kocsi egyébként a Saturn Curve. -
#20755 Igen-igen, én is épp írni akartam volna, hogy nekem is annyi ember van már kb, és szó szerint tegnap délután én is csak 1-et láttam. Most vagy a szerverekkel nincs valami rendben, vagy sokan már ráuntak már a játékra :D
A másik meg, hogy az online versenyekkel kapcsolatban az is elég érdekes, hogy mindíg max kb 10 host-to látok csak. Nem hiszem, hogy az egész világon összesen csak ennyi host volna :)