107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gduck
    Megnézzük :D Nekem a 101.09-es van fennt (XP+Gef7) ez szuperül muzsikál :) Remélem ez is jó lesz, sajna még a részletes "release notes" nem elérhető így nem tudni mik a bugfixek...
  • Pacal17
    Rég irtam ide. Újdonság? :)
  • SinClaiR
    Kinek kell írni, ha nem vagyok a játékoslistán?
  • reaper5687
    Weeeeee remélem végre ezzel normálisabb lesz minden gém
  • Jocy10
    Sziasztok. Kijött az nVidia 94.24 -es drivere GF.6-7-es sorozathoz XP-re! A meghajtó WHQL minősítésű, érdemes minden nv tulajnak kipróbálnia.......
    Innen tölthető: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_94.24.html
  • Csirkeh
    IV. GameSpy Firewall Ports

When you play on a system that is behind a firewall or proxy, certain ports may need to be opened to connect to multiplayer games.

You must be able to access these external ports:

UDP 8880->8889

UDP 8890

UDP 27000->30000

TCP 6667

TCP 27000->30000

You have to open the following local port: TCP8889

Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.

A hivatalos dokksiban ez van írva. Ebőől én ki nem bányászom hogy a lenti táblázatba melyik értéket hova kell írni.
  • Csirkeh
    Hello Kaszi46

Nálam sem jött be ez az átkozott beállítás ebben a módban, de azért nagyon köszönöm a segítséget!!!
  • SinClaiR
    De most érted, az milyen dolog már, hogy beállítasz mindent rendesen, mégsem jó?! Nekem sem csúcs szuper routerem van, de eddig azért semmi gondom nem volt vele. Én is látok néha 7 embert magam mellett, de nem tudom ugyan mi alapján, 1-5 perc, és eltünnek, mint a kámfor. vagy mikor spawnolni akarok egy olyan helyre, ahol kismillióan vannak, mégsem látok senkit, 4 dikre meg még vissza sem tölti a térkép utáni utat, már üvöltenek a rosszul configolt játékostársak autói a voipen, és leesik az fps em 10 re, holott egyik sicvns a közelemben, máskor meg csak megyek az uton, egyszer csak villan a jtékosszámláló hogy 6-7 és átgázolok egy társqam kocsiján 300 al, aki rögtön le is csúszik az útról oldalazva, hogy szinte látom, ahogy jön az adat 3 másodpercenként kap infót a kliensem, hogy mégis hol helyezkedik el az illető a térképen, ez megy 3 percig, aztán ahogy megjelent, el is tűnik.
    Kiábrándító :( De azé' tolom vazzeg
  • DirtyGab3sz
    Pro-ban tolom, van 10 verdám,2 motorom,2 kéróm,sikerült márdrive inn versenyt is nyernem,és főleg a Maserati Grandsport,és a Lamborghini murcielago Coupe volánjánál találhattok meg!Ja a Tamburinim is imádom...azzal mentem legtöbbet!A magyar csapat tagja vagyok, de ha tud valaki olyan klubot ahol élet is van, szivesen átmegyek!

• Synit HUN
    Milyen szinten vagy? Mivel játszol? Tudjunk valamit :)
  • DirtyGab3sz
    Helló Mki!!!
    Én 3 hete tolom a gámát, és ha ritkán összetalálkozom magyarokkal,már jobb a napomSzerencsére megadták ezt a fórumot, ahol remélhetőleg többet előfordulok!
  • Kaszi46

többféleképpen is beállítottam, és ha jól emlékszem akkor a fenti képen látható értékeknél mondták a törpiek azt, hogy ez a helyes beállítás.

Mondjuk a helyzet így sem változott, csak a lekötős módszer segített.:(
  • Kaszi46
    Hehe, t-home miatt nekem is ez a router volt, és hiába állítottam be akárhogy, nem volt jo az online része a játéknak(láttam én egyszerre 8 embert, de 1 nél több emberrel soha nem volt normális netkapcsolatom.).

Mivel nálam tesztelni volt ez a szolgáltatás, és később nem fizettem rá elő, ezért fogtam magamat és lekötöttem a routert.

A portforward.com-on pedig nem találtam hozzá beállítási útmutatót.
  • InfiniteReality
    www.portforward.com oldalon rengeteg routerhez van pontos beállítási útmutató (csak sajnos a számítástechnika nyelve az angol).
  • InfiniteReality
    Vannak olyan fos routerek amiben csak az egyik van:(
  • Me0w
    A router egy igen jo dolog, es nem kell atomfizikusi vegzettseg a megertesehez, csak egy kis esz. Ez nem az a menu, ami neked kell, btw. Az a special applications. Neked a port forwarding kell.
  • gduck
    A FAQban van térkép, azon meg tudod keresni a hiányzókat ;)
  • n3whous3
    Meg kell keresni őket. ÉN is erre hajtottam épp. 28
  • Slava
    helló all!
    olyanom van, hogy nem tom mind a 30 vehicle transport-ot megcsinálni, olyan 25 körül tartok, de több nincs a térképen, és nekem kell az a Mustang GTR!!!
    kösz előre is
  • Csirkeh
    Én nem értem ezeket a rohadék portokat. A routerem setupjába csak 2 port számát tudom megadni. Vagy ha tudok is többet akkor sem tudom mit hova kell. Már most látom mekkora baromság ez a router. Esküszöm soha nem lett volna nekem ilyen ha nem kötik be a T-Home TV-t. Pláne hogy egy gép van. mind1...
    Itt egy kép a router beállításról, talán nektek többet mond hogy mit hova kéne írjak.

A segítséget nagyon köszönöm előre is.
  • Danny L
    Hát ha a 2000-es csomag 2mbitet jelöl, akkor igen elég neki.
  • LeWyTy
    a tv netvork-os 2000-es csomag elég neki?
  • Danny L
    Nemtom én ilyen problémával nem találkoztam. Ha esteleg pontosítanád hol van görgő és hol nincs az sokat segítene. Néhányan kipróbálhatnák nekik ott működik-e ahol neked nem. Én sajna most nemtom kipróbálni, mert sajna azon a helyen csücsülök ahol az sg.hu szerverei is pihiznek:). Főoldalon kint van a logo jobb oldalt a nagy banner alatt:).
  • Danny L
    Én használok xfire-t bár ott nem hazsnálom a voip-et mert valahogy nem jön be. Én a skype-ot favorizálom, tiszta hang, akadásmentes, bár 1megás neteseknek sztem már éreztetné a hatását játék közben. Elvileg van ventri is itt az sg-n közzé is tettek egy-két címet csak nemtom mennyire hazsnálja a fórumozó közösség:).
  • vki
    hi!

Miért lehet az, hogy valamikor érzékeli a görgőt a game, máskor pedig nem. A4tech bill + egerem van, windows alól van, és a gyári progi is fel van rakva. A válaszokat előre is köszi.
  • SinClaiR
    ti mondtátok, kikapcsoltam őket, majd holnap kipróbálom. Szarabb úgysem lehet :D
  • InfiniteReality
    A valóságban nem kell annyi port a játékhoz... sőt... nálam nincsenek is portok nyitva, és a szokásos hülyeségeket leszámítva nincs bajom az online dolgokkal.
  • SinClaiR
    És akkor a többi csak viccbőlpoénból van hivatalos doksiba írva, hogy nyissam meg?
  • Ben96
    Kössz! Itt mit használnak a legtöbben? Ventri vagy teamspeak? Esetleg xfire?
  • Danny L
    De van ám beépítve de az olyan fos hulladék hogy nem ajánlom a használatát. Inkább hazsnálj skype-ot, vagy ventrit teamspeaket.
  • bertino
    nemtom van-e vki bent, de mi civic-el most vagyunk klub előtt
  • Ben96
    Hogyan tudom használni az voice chatet? Hozzám még eljut valami beszédfoszlány néha, de rendkívül rossz minőségű, érthetetlen. A hivatalos honlapon írták hogy töltsek le valamilye gamespy arcade klienst, mert akkor ilyen-olyan jó lessz, de ha minden funkciót akarok, akkor perkálnom kell. http://www.gamespyarcade.com/download/ Ez a cím. Voice chath-ez elvileg fizetni kellene. Azt hittem a van a játékba beépítve valami voip alkalmazás mint a command and conquerben. A routeremen a megfelelő portokat engedélyeztem. A másik, hogyan tudok magyarokkal játszani a játékban? Hogyan találom meg őket?
  • bertino
    100mbps kell neki
  • LeWyTy
    1mb/s-en laggol?
  • Danny L
    Erre csak annyit mondok hogy 8889tcp 17475tcp/udp, 9961tcp/udp bőven elég ha megvan nyitva.
  • norbi56
    na nemsokára lehet TDUzni:
  • Neoncsoves
    asszem énis megveszem hétfőn, mármint megrendelem ^^
  • fery02
    A logo kurva nagy ja, meg a kép is, amit gduck tett be XD
  • SinClaiR
    Csirkeh, ha eredeti a játékod, akkor programok/atari/tdu/readme.txt
    amúgy így fjből 27000-30000 tcp/udp, 8880-8890 udp, 8889 tcp, 17475 tcp/udp, 9961 tcp/udp, 6667 tcp. remélem jobb lesz mint nekem, és nem fogsz lagolni.
  • autoszimulator
    lol logo