107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Super Saiyan
    ez nemtod hol van az, hogy hogy lehet PS2-n cheatelni?
  • eagle161
    Ki jön csapatni egy-két kört, near future-n hostoltam???
  • InfiniteReality
    Neked ennyire nehéz a játék? Nem értem... mindenféle nehézség nélkül simán és könnyedén el lehet jutni champion szintre úgy, hogy szószerint nincs anyagi gond a játékban! Mindig meglehet venni az éppen aktuális versenyhez kellő legjobb kocsit és élből rálehet tenni a 3-as tuningot is. Ez a játék "könnyű"! Kihívás van benne, ennek ellenére "elbaszni" nem lehet!!! Számomra érthetetlen miért "szarrágóskodunk", ebben a játékban pont az a lényeg, h kiélheted a gyűjtőszenvedélyt, megvehetsz minden kocsit, lehet normális verdával menni a találkozókra stb...
  • Yoda001
    [URL=http://youtube.com/watch?v=UKIcMuugm2A&mode=related&search=]sry ^^[/URL] ,nem szorakozok.. csak elirtam a linket..
  • Yoda001
    ezen meg még online is. szal érdekes :) bocs az offért
  • Yoda001
    jézusom már minden játékba csiterek vannak :(
  • Me0w
    Jatszanal a GTR2-vel :DD Szerintem az elso egyenest nem tudnad vegigcsinalni, nemhogy a kanyarokat :D
  • Yoda001
    de amire oda adják... 1 év
  • atomboy
    160 ezerert megkapod a kereskedonel, a tuning is kb 80 ezer. Szal nem.
  • Yoda001
    megéri megvenni? 402k és 3-mas tuning van rajta kép
  • Akuma
    Ezzel nem teljesen értek egyet, van pl hogy Ferrárival kell egy feladatot megcsinálni, inkább kikölcsönzöm, minthogy megvegyem, annyi pénzből veszek 5 egyéb autót és máris sokkal jobban megközelítettem azt a bizonyos 50-est... és még talán pénzem is maradt.
  • InfiniteReality
    Úgyis szinte minden kocsit meg kell venni. Illetve minden típusból legalább egyet, hogy teljesítsd a játékot. Olvasd el a házban az INFO / GAME PROGRESS menüpont alatt, hogy milyen kocsikat KELL megvenni. A többi a versenyekhez kell. Kölcsönözni is lehet, de szerintem nem érdemes mert a pénz az bőven jön a játékban, valamint úgyis van olyan feladat hogy 50 különböző kocsid kell legyen...
  • atomboy

Nekunk eredetiben van meg.
  • Fate X
    Hali all.Tegnap azt mondtátok a problémámra,hogy szar a crack-em,és azért nem megy a game.Ha küldenétek egy linket,hogy honnan tudok leszedni jó crack-et azt megköszönném.Byez
  • Yoda001
    ok, thx megint
  • robotnyk
    maseratit én onnan jobban szerettem. egyébként ha van gbe lamborghini miura, 3as tuninggal minden gs verseny nyerhető vele
  • atomboy
    G-ben Miura boven eleg.
  • Yoda001
    akkor megyek a D kat.ba, mert a G-be ugye a daytona cuope a legjobb(arra még nincs pénzem)..a D-be aston martin DBö Coupe jo lesz? :) bocs hogy ennyit kérdezgetek de én elöször jutottam el idáig XD
  • Yoda001
    oké, köszi mind2-töknek :D
  • David88
    hát mindenkinek más autó jön be. szerintem a A kategóriába Ferrari Enzo a legjobb plusz ha még veszel rá tuninpackot akkor a kicsike 858Le asszem ennyi.B kategóriába én azthittem eddig a Ferrari F430 a király de tévedtem a Lamborghini Gallardo Se tuningal vmi csúcs.
    Motoroknál a Kawasaki a legjobb, de ezek az én véleményeim, mindenkinek más az ízlése és mindenkinek más tetszik.Természetesen az összes autó nagyon jó, grafika nagyon gyönyörű, én NFS párti voltam de mióta kiadták ezt a játékot azóta csak ezzel játszok. Szóval NFS sehol nincs és sehol se lesz már, hiába raknak bele törést ha minden igaz, azt azért rakják bele h eltudják adni a játékot, mert már nagyon uncsi. De reméljük lesz TDU 2-ő!!!!
  • tmisi
    A játék elején még nincs szükség A-sra. Érdemes sorban haladni, igaz a G-sek kicsit később jönnek.

F,E,G,D,C,B,A

Persze ha K-ről NY felé fedezed fel a szigetet folyamatosan.
  • atomboy
    Tedd legjobb belatasod szerint. De szolok, hogy nem alkalmas setakocsikazasra, csak versenyre.
  • Yoda001
    van annyim hogy meg tudjam venni a saleent.
  • atomboy
    Ha nincs sok penzed, erdemes inkabb az szerint venni, amilyen kategoriat igenyel a verseny.
  • Yoda001
    oké. ja és még azt akarom kérdezni hogy eddig van egy e meg f -es kocsim akkor most jöhet az A kat. vagy G és D?
  • InfiniteReality
    Gyorsulásra igen, valamint elég nagy a végsebessége is, viszont könnyen elszáll. Nagy végsebességre a popsi, és fogja is az utat. Szerpentinre Murci (mert 4 kerekes), esetleg Enzo (mert az mindenre jó, gyorsulást leszámítva).
  • InfiniteReality
    LOL milyen igaz:) Ebben a játékban nem érzem azt a fasságot, hogyha kicsúszok egy versenyben, akkor a továbbiakban esélyem sincs, valamint nincs ilyen catchup hülyeség sem... teljesen jó! TDU RULEZ!:)
  • Yoda001
    A ketegoriába saleen S7 a legjobb?
  • Yoda001
    oké. thx
  • atomboy
    Elejen. Abbol vettem meg az Enzot. :)
  • Yoda001
    na már van 500 ezrem. még kell 2szer ennyi aztán megveszem a shelby daytona coupe-t. mennyi idö amig lesszállitják? ja és a kocsi szállitos küldiket az elején érdemes megcsinálni(én még csak 4-et csináltam a harmincbol de már itt tartok 500k nál)vagy a vége felé?
  • Synit HUN
    Ne vitatkozz nfs függőkkel! Lesűlyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal!
    Ehhez a játékhoz sajnos intelligencia is kell. Ezt egy nídforszpídfüggő sose érti meg.
  • gduck
    Carbont a vége felé nagyon úntam (pedig NFS FAN vagyok :) ) A TDUt viszont fél év játék után se úntam meg :D
  • SityiSXT
    Nekem a napokban volt ilyen jellegű hibám. Először azt hittem, hogy a mentésem szállt el, de kiderült, elég a saját "Radio" könyvtáramat letörölni, onnantól fogva ment minden. Ezt se értem, hogy 4 db .m3u file hogy tud így kiakasztani egy játékot?
  • atomboy
    En 8,5 ora alatt vegigjatszottam...
  • bpeti72
    azért idegesít ennyire ez a carbon téma mert nem tudom mi a bánat lett ezen nagyon megcsinálva mikor egy nap alatt végig lehetett játszani az egészet és kidobták 12000 ért ami egy kicsit durva, de a sok ostobát megetették az nfs névvel. bocsi
  • bpeti72
    már alig várom hogy megjelenjen a kép alaoján nagyon király lesz, megér akár 15000et is
  • bpeti72
    hát igen aki ahoz van szokva hogy 200 al veszi a 90fokos kanyarokat hát annak tényleg elég szar lehet a TDU
  • bpeti72
    én is szerettem az nfst amíg nem jött a most wanted, az még annyira nem volt szar de a carbonra már nem is lehet mit mondani annyira okádék lett és ezzel nálam leszerepelt az nfs.
  • atomboy
    NFS egy nagy nulla az Underground ota...