107666
-
#25948 hi, vedd meg a játékot -
#25947 Hi, erre mi a megoldás? (az open meg a closed Beta ment ja és ez eredeti) -
Neoncsoves #25946 valaki dobja fel a patchet pls! Nagyon kéne a skyline meg az audi rs4 :P -
#25945 Nos akkor ha valaki ad egy müködő linket a "pre-patch"hez, azt beleteszem valahova a bannerba. Amint látom AntiHero linkje nem müködik. -
Gabor12070 #25944 Oké!;) -
#25943 Már nem egy lemezem tönkrement, az állandó pörgetéstől. Nem két nap alatt, de mondjuk játszottam valamivel pár hónapot, elég sokat. Végigvittam párszor, majd uninstall. 2-3 év mulva betettem, mondom, tolom egy kicsit. Aha, ahogy azt Móriczka elképzeli. Nem müxik, a lemez tiszta karc lett, hogy mitől nem tudni, dobozában volt, mikor eltettem, semmi baja...
Azóta inkább MINDENT krekkelek...
A pacsról; Remélem, nem ez a végleges, és lessz hivatalos is, mivel 2 autón kívül amit észrevettem, mindössze annyi, hogy a kormány FFB-je már nem annyira "kockás" sokkal kevésbé akadozik. Viszont ahol eddig 30 fps-em volt, most 22, (keleti part) szerpentinen egy hangyányival kevésbé akadozik, városban roszabb, eddig sebeségtől függően megvolt a 17 fps, most 14 alatt marad. Nemtudom, a mentéssel csináltak e valamit, viszont most nem volt az nVidiákra jellemző hiányos megjelenés az elején, és a forgalom autók sem "úsznak" a levegőben, viszont mintha pofátlanabbak lennének...
Dante. -
#25942 a képen a Skyline-al Civicvti van, de én is megvettem/feltuningoltam mindkettőt -
#25941 Valamiert nagyon vedik a cuccot. Akarhol megjelenik, par oran belul ujra eltuntetik. -
#25940 Megprobaltam. Mar nekem sem mukodik.En meg kora reggel lementettem. -
mo rémálma #25939 honnan lehetne leszedni akkor a pachet? -
mo rémálma #25938 a patch linkje
-
#25937 Na tessek most en is elfelejtettem. -
#25936 Hasznald a "valasz erre" fulet. Igy ki tudja hogy mi nem jo neked. -
mo rémálma #25935 nekem nem jó a link -
Gabor12070 #25934 Vagány az a két kocsi egymás mellett!:D
Mind a 2 a tiéd? -
#25933 Én meg "minden nélkül", mert DigitalDownload verzióm van :D :P -
#25932 Test Drive-on Civicel
Test Drive-on Civicel 2. -
#25931 mert mini imagevel játszik:D -
#25930 -
#25929 "Mivel daemon van a gépemen, megy a yasu"
Ennek így semmi értelme... Minek indítod el a yasu-t, ha TDU-t játszol? -
#25928 yasuval nem fog menni Dante, csakis eredeti lemezzel
#25918 rendben van, nem anyázok, ha meg bírom állni :D -
#25925 a yasut szedd le.. -
#25924 Nálam nem indul a game. Mivel daemon van a gépemen, megy a yasu. mégis securom mittudom én mit észlelt a gépemen, mennyek anyámba...
Csak a daemon törlése segít?
(A játékom EREDETI! akinek nem derülne ki az aláirásomból...)
(egyébként, mivel tudtommal a daemon legális progi, nem értem, hogy jönnek ahoz, hogy belepofázzanak, milyen szoftverek vannak a gépemen?!!!)
Dante. -
leipsig #25917 a szint az megvan... -
#25916 rengetegen vannak most is fent, mindenki RS4el tolja
270et bír max 3as tuninggal, vélemnyem szerint akinek nem kell tul gyors auto, de HCben szeretne is hibátlanul menni, ez jo választás rá -
#25915 aannynááddd takarrroodjjj annyyáááddbaaaa -
bronco #25914 vágj le ha nem megy... (asszem 3. CP után) -
#25913 nah, ok, én kondtam hogy majd jön a sok láma hogy jaj hol a crack kijött a patch nemtudok játszani ááááááá -
#25912 Menj mar... -
#25910 "esetleg- megfujják vele a serialt" nem hiszem hogy ilyen lehetséges lenne :) Az 1.66A verziós 6.-i dátumú... Valszeg ez az utolsó verzió, amit éppen tesztelnek... 99% hogy a hivatalos patch ugyanez lesz!
A hivatalos infó ugyan még az, hogy ne telepítsük az 1.64A vagy 1.66A patch verziót! Ellenben mivel már online is műkszik, látszik hogy az Atari a háttérben "elfogadta/engedélyezte" hogy a játékosok használják...
Engem a patch megjelenése kísértetiesen emlékeztet az open béta megjelenésekor történt bénázásra :) -
#25909 Igazad van, de nagyon bosszantó a dolog.
Nincs olyan nap, amikor nyugisan tudnék játszani, valami mindig bekavar.
És ettől időnként elszáll az agyam,
Márciusban kiadtam egy valag pénzt, (oké nem olyan vészes a 10 ropi) július közepe van lassan, és még mindig nem lehet az én kormányommal (Saitek R440) Normálisan játszani.
Tényleg elszáll az agyam... Az NFS ehez a játékhoz képest sehol nincs, de nem tudok abban elképzelni egy ilyen jellegű hibát, amit 4 hónap alatt képtelenek kijavítani...
De mind1, TALÁN most...
Dante. -
#25908 kurva Maserati trophy hogy a faxba lehet megcsinálni -
#25907 Köszi!
Usb-FFB javult valamit?
Nekem az volna a lényeg...
Dante. -
#25906 Jól kitolsz velük... Inkább örülnél, hogy addig küldik vissza az Edennek a patchverziókat, amíg tökéletesen nem működik minden! -
#25905 nem véletlenül tették fel -nálunk- este időtájban a serverekre a patcht, hisz előtte nem volt fent, ezért frissíteni akart a game
lehet, hogy ez nem a végleges hivatalos patch, de végre befoltozták azt a pár fontos hibát, ami miatt szar volt a game
ja és nálam még egyszer sem esett szét a kép 94.24es driverrel -
#25904 sokkal simább a játékmenet, a hangok teljesen ki lettek korrigálva, ahogy néztem és a netkód
na, azt is végleg kijavították, egy mp se volt olyan, hogy egyedül lettem volna, mindig volt velem egy layerbe valaki
szal éljen -
#25903 Tegnap, én töröltem, mert valaki írta, hogy -esetleg- megfujják vele a serialt.
Most ujra leszedtem, de egyenlőre nem telepítem, sztem nem véletlenül nincs még hivatalos. Akiknek problémái voltak a játékkal, javult valamit?
Mert 2 autóért nem kockáztatok...
Dante. -
jemo69 #25902 na asszem most újra aktív online tag leszek ... :D -
#25901 bannerba be lehetne rakni az audit meg a skylinet.. -
#25900 megerősítem
műkszik nálam is
meg ték is :P