Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ez jó, feldobhatnád valahova hanggal együtt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

A gépet nem a TDU centralról töltöttem, valami másikról :S De nem tudom honnan :/ Csak a hang tducentralos

Fatal:

Észak keleti golfpályánál.

#97809 Ott a helyed BM.Jön a WRX is biztos <#eljen> Igazi Trafic Killer Run lesz <#mf2><#nevetes2><#taps><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Laaccoo
találkozo hol lesz ?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

[HUN]FaTaL
Normális belseje is van?

Fehercsoki
Átnéztem tdu-centralt de nem találtam ilyet:S Ha ezt olvasod majd linkeld légyszi.

Majd én kitalálok neked valamit hogy ne érj rá !! <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyere házhoz mixelni ! :F

marcihusi
Hát eddig nagyon úgy néz ki hogy ráérek!!<#eljen><#crazya><#wave>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Ez az egyetlen mód amiért kibasz a szeró. Autókat, idõjárást, fûvet, fát, stb... lehet módolni minden mennyiségben.

A játék modolásáért nem banolnak a szerverrõl?

Vasárnap délután 4kor(16.00) a Maciuk idõjárás módos kamikáze krúz lesz.Csak az jöjjön akinek fent lesz ez a mód.Lezárt layerbe megyünk.Ezeket kell csak kicserélni(Weather.ini) (WeatherDesc.ini).Ezekrõl csináljatok biztonsági mentést.Az Euro-Bnk-FX mappába vannak.Írja is a txt hogy HDR off.Az legyen kikapcsolva.Nemakarok megbántani senkit de az tényleg ne jöjjön akinek nincs fent mert amig mi megszenvedünk a sötét éjszaka vagy tejköd meglepetéseivel senki se kiváncsi most ezen a krúzon,ki milyen gyors fényes nappal.THX Várok mindenkit szeretettel.Változást írom majd ha lesz.Nincs autó korlát szal bármivel jöhettek

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fehercsoki
Link légyszi honnan szedted le,meg a hangot is!

Olyan tuti hangja van a Subarunak, amit nem tudok megmutatni xD Csak videóban xD De a kinézet is tuti =)

Nagyjából egy árban van egy átlagos traktorral. Poén kedvéért persze elmegy.

SeanJRRussel
nissan grt rõl nincs tesztjük???

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

marcihusi
Hát még akiknek jól megy!<#nevetes2><#vigyor4><#buck>Az állatja!!

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

marcihusi
<#ravasz1>Ami a jó benne hogy nem kell hozzá a megapack<#eljen><#nyes>

Tényleg eyg diablo, sorry elnéztem, reggel van még!

marcihusi
Ez egy Diablo GTR mod és a murcielago-ra kell rárakni. Innen tudod letölteni.

ÁÁÁÁ countach!!! Csak ezért kellene a mega pack!

marcihusi
Néhány Fotó<#vigyor2>

Laaccoo
De azt tudod hogy a komoly emberek a három F betûs autót sose veszik meg . <#idiota>

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

[HUN]FaTaL
RS-t csak az AUDI gyárt 😄😄

Hülyéskedek csak 😊

"A gyáriak szerint ez a Focus a legjobb RS modell."
Forrás innen.
Nem tudom mi van xD Mit nem értek? :S

[HUN]FaTaL
RS csak egy gyártótól létezik és az nem a Ford 😄

Ne is mond, párszor én is szarakodtam vele...

adamfesto
Jaaa, és különben sem volt vicces az a 2 nap...leizzadtam kicsit mire sikerült visszahoznom a drága kis mentésemet!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Hát ma ilyen segítõkész voltam. Ryo21-nek szerencséje volt...<#nyes>

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

A régi RS lecserélve 😛

Hol hagytad el a poénokat a szövegbõl ? Nem voltál ilyen ! <#vigyor5>

Köszi szépen!

adamfesto
Megy serial nélkül, de vigyázz nehogy vegyél egyet vagy tesztútra vidd õket.
Egyszer mikor még nem volt meg a mega pack eredetiben, feltettem serial nélkül. Vettem véletlenül egy packos lamborghinit és vagy 2 napot szenvedtem mire vissza tudtam hozni a játékot. Megvettem, beleültem és lefigyelt a szerver hogy nem eredeti. Ki is dobott ahogy kell. De mikor visszatöltöttem a gémet ugye a legutolsó verdát adta be...a lambot. Tehát mikor beléptem ki is dobott egybõl. Végül valami ultrabrutál gyorsan be kellett lépnem a garázsba és autót cseréltem.
Csak a tanulság miatt írtam ilyen hosszúra.

Warez packot feltudod rakni kulcs nélkül, végülis látod majd a packos verdákat, de használni nem használhatod majd õket, mert kidob érte a szerver. Használatukhoz eredeti serial kell.

Mega car packot honnan t0lthetem le? (tpb?) És ha elkezdem telepíteni, akkor ki kell hagyni a serial keyt? És akkor települni fog?
Mert nagyon sokan vannak, akiknek nem tölti be az autóját a játék, és ez nagyon idegesítõ. Az új pack autóit test drivolni lehet?

SeanJRRussel
win7 alergiás ha ilyen szarokat akarsz C re rakni.Van h egy rar-t se enged kibontani c-re ha olyan fájlok vannak benne.Tedd a játékot a d re és nem lesz probléma.Minden egyes TDU telepítésnél újra kell rakni a TDUPE-t is másképpen nem megy.És lehet h a C miatt kavarnak be,talán próbáld még meg rendszergazdaként futtatni...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Hoffi
még1kérdés!😄
van arra valami más lehetõség a modding tool-on és a performance editoron kívûl arra hogy a kamera nézetet átváltsam? mert mióta megvan az uj win7 azóta se a performance editor nem jó mert mikor a save data-ra ráakarok menni akkor kiír valamit a modding tool-lal pedig az a baj hogy elindítom a vehicle managert be is jön de amikor beakarok tölteni egy autót kiírja hogy UNABLE TO LOAD REQUESTED VEHICLE DATA! légyszi segítsetek nagyon fontos lenne😞
Elõre is köszi szépen!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Hoffi
úgy betudom rakni csak akkor nem ugy rakja be hogy a játékon belül vásárláskor tudom váltani a belsõ színeket hanem amit ott kiválasztok csak egyet az lesz benne.
és az ugy nemolyanjó😄
de azért köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Laaccoo
Hali! Próbáld meg a telepítõ file mellett szokott olyan mappa lenni hogy patch és ott bennvan a BNK file

Hoffi
Sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségeM!

ezt az autót szeretném feltenni de nem engedi légyszi segítsetek!
Elõre is köszi szépen!

A jó cruiseok csak éjjel vannak, többek közt egy kis HC -s külföldi keveredéssel... Ha megismersz pár HC -s külföldit, akkor a 8 -as layer mindig garantált lesz mikor felmész. A barát lista a legfontosabb az egészben, többet ér mint itt rinyálni hogy nincs cruise, és miért.
Egy idõ után meg azt veszed észre, hogy nem te kell ugrálj másokra, hanem mások fognak terád.

Leo 1991
de éjjelente vannak fent páran
(többek közt én is<#vigyor>)

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

aha... kösz az infot

Leo 1991
akadnak, de általában csak hétvégenként

lehet ismét felrakom a játékot. vannak még krúzok?

Leo 1991
valaki még karcol odafent??

kérdezem tanult kollégákat, van valami lehetõség a belsõ kamera állítására manuálisan? Ugyanis a modding tools-szal csak másik autó kameráját tudjuk betenni, de van úgy, hogy egyik sem igazán jó....
vagy esetleg a menüben lévõ ülés magasság, és távolság határait nem lehet megváltoztatni? ini fájl buherálásra gondolok, vagy valami ilyesmi.... Valami ötlet? (bemodoltam egy orosz furgont, de a belsõ kamera az utastérben van, hátul, jó lenne valahogy elõrepiszkálni 😊 )
Laaccoo
én is bennelennék csak irj hogy mikor lesz<#awink>

A jövö7végétõl bármikor de majd megbeszélem a Marcival is meg a többiekel.Méltó befejezéselesz hogy Szept 1tõl felrakom Opelos Zsolesz nagyszerû CW módját és fentmarad végig.Nagyon teccet ahogy ma tereltél <#eljen>

Leo 1991
télleg 1 kérdés
ha van 1 packom és van hozzá serial szám is de kétes eredetû akkor szerintetek megpróbálkozzak vele??