Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fatal:

#97809 Ott a helyed BM.Jön a WRX is biztos <#eljen>#eljen> Igazi Trafic Killer Run lesz <#mf2>#mf2><#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Forrás innen.
Nem tudom mi van xD Mit nem értek? :S
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Egyszer mikor még nem volt meg a mega pack eredetiben, feltettem serial nélkül. Vettem véletlenül egy packos lamborghinit és vagy 2 napot szenvedtem mire vissza tudtam hozni a játékot. Megvettem, beleültem és lefigyelt a szerver hogy nem eredeti. Ki is dobott ahogy kell. De mikor visszatöltöttem a gémet ugye a legutolsó verdát adta be...a lambot. Tehát mikor beléptem ki is dobott egybõl. Végül valami ultrabrutál gyorsan be kellett lépnem a garázsba és autót cseréltem.
Csak a tanulság miatt írtam ilyen hosszúra.
Mert nagyon sokan vannak, akiknek nem tölti be az autóját a játék, és ez nagyon idegesítõ. Az új pack autóit test drivolni lehet?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
van arra valami más lehetõség a modding tool-on és a performance editoron kívûl arra hogy a kamera nézetet átváltsam? mert mióta megvan az uj win7 azóta se a performance editor nem jó mert mikor a save data-ra ráakarok menni akkor kiír valamit a modding tool-lal pedig az a baj hogy elindítom a vehicle managert be is jön de amikor beakarok tölteni egy autót kiírja hogy UNABLE TO LOAD REQUESTED VEHICLE DATA! légyszi segítsetek nagyon fontos lenne😞
Elõre is köszi szépen!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
és az ugy nemolyanjó😄
de azért köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
egy kis segítségre lenne szükségeM!
ezt az autót szeretném feltenni de nem engedi légyszi segítsetek!
Elõre is köszi szépen!
Egy idõ után meg azt veszed észre, hogy nem te kell ugrálj másokra, hanem mások fognak terád.
(többek közt én is<#vigyor>#vigyor>)
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
vagy esetleg a menüben lévõ ülés magasság, és távolság határait nem lehet megváltoztatni? ini fájl buherálásra gondolok, vagy valami ilyesmi.... Valami ötlet? (bemodoltam egy orosz furgont, de a belsõ kamera az utastérben van, hátul, jó lenne valahogy elõrepiszkálni 😊 )