Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mást se kéne tenned, csak átállítani a grafika beállításait, leokézni, aztán ujra betölteni ugy, ahogy neked megfelel
amíg nem lesz normális, így kell szenvedni vele
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem találtam úgyhogy megkérdezem: megvan már a megoldás a szétesett textúrákra meg a konstans szaggatásra? Nem játszhatatlan, hanem nézhetetlen. Pedig nV6600GT ami ugye még ha minimum is, de belül van a követelményen. Driver frissítés úgy tûnik nem segített. Ki jött rá? Mi a megoldás?
Kíváncsi vagyok már milyen ez a játék ... tényleg olyan jó e mint mondják ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
vagyis rajtunk
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Tõled füg hogy megveszem e ONLINON
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
de teljesen mind1, mert nemsokára megjelenik és akkor irány a bolt az igaz verzióért <#eljen>#eljen>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
.: mobilize.hu :.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
.: mobilize.hu :.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
2800-as sempron,9550-es 128 megás ati és 1 giga van a gépembe?
Menne ez a móka rajta,megéri leszedni?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
milyen autók vannak benne! a kérdés pontosabban vannak benne amcsi kocsik? (klasszikusok)
Üdv
nem vagytok egyedül <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
mind1 nálunk megjelenik és az lesz a tuti...
http://goo.gl/gd6Zi5
Azt én is hallodtam,hogy németbe megjelent....
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
nekik mégis milyen verzio van ?
ne mondjátok már, hogyha németeknél megjelent (márpedig itt mindenki azt nyomatta, hogy megjelent) abbol ne csináltak volna wrz-t oO
valaki magyarázza el lécci, mert nem vágom <#idiota>#idiota>
köszi
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
XBOX Live Gamertag:Waczkor