Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Bazzz... nem voltam itt nekem kellet volna 1 páldány<#schmoll2><#falbav>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

pedig még van megoldatlan de a térkép nem jelöl semmit
Csá tudna nekem valaki segíteni? 69%-nál nem ad több küldetést
rotator
Igen, erre már rájöttem, amikor nem vettem meg a letölthetõ verziót. 😉

The Protector
Fúúúúúúúúú.Baz az sok.Lenne helyem de nincs mert kocsogok a tesóim.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

sokat, asszem 8 gigát 😛
The Protector
Mennyi helyet foglal a game a vinyón?KJösziNagyon fontos

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok, az a kérdésem lenne, hogy Vista alol hogy indul a game? eddig bemountoltam, yasu, és ment, most meg kiírja, hogy összeférhetetlenség támatt egy emulátor szoftverrel...

vki?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

3P
Errõl van szó! 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
F.A.Q. Attól többet senki sem tud, de mivel most hosszó hétvége van, így legkorábban hétfõn, azaz 19-én lehet...

autoszimulator
Miért nem béreled a különleges autókat? 90%ukat lehet bérelni, az jóval olcsóbb, mint a megvétele 😊 Bár ha Collector akarsz lenni akkor úgyis meg kell venni 😊

.: mobilize.hu :.

atomboy
Koszonom szepen!

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

3P
Végre megjött a Shelby Cobra Daytona Coupe-m. 😊 Nagy várakozás után megérte az árát. Egyszerûen nincs ellenfele az F kategóriában. Simán lehet vele minden F-es versenyt hozni.
Azonban észre vettem egy érdekes dolgot. Az F versenyek elõtt 42%-on álltam, most 5-6 F-es futam után és néhány F-es taxizás után még mindig 42%-n állok. Ez igazán érdekes, hogy nem viszi feljebb a %-ot. Lassan kifutok a szabad versenyekbõl, kellene mág a következõ szint, mert a sok különleges autós verseny is leszívta a pénzem pedig voltam 4 milla felett, most meg alig 1 millám van.

XuChi
Valaki megtudja mondani mikor jelenik már meg végre a bolti dobozos verzió?? Már tû van a seggemben 😄.

autoszimulator
Aki nem kockáztat, nem is nyer 😉

Atomboy,ha megadod az msn-ed küldök róla képet.
robotnyk
nagyszerû, köszi
rotator
Hát 45 euro az bõven 11 ezer Ft felett van (és még valahogy el is kéne juttatnod a cuccost), a CD Galaxistól meg most postaköltséggel együtt(!) 10 ezer (alatt picivel), persze dvd tokos, dehát ez van. 😊 Meg aztán, mi van, ha beüt valami gikszer, gondolom, Mo-on nem cserélnék ki...

Synit HUN
Csak legyél az 1 órán belül és 1millió.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

robotnyk
1 milliós verseny letudva, elõre 59'07, ha jól emlékszem, háromszor eltévedtem 2szer 2es szint rendõrökkel, de sikerült ^^
kérdés: ha mégegyszer megcsinálom, másodszorra hogy adja a pénzt? ha jobb az idõ, megint 1 millió?
Synit HUN
Na baz+! Bocs Vakeraka! Nem neked szólt!
Hanem annak az idióta Cicainak!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Synit HUN
Az EA az ilyen hülyékbõl él meg mint te.

autoszimulator
Jah igen, ez a hülye Office2007el rosszul mentettem el, nem volt kompatibilis a régiekkel, de remélem mostmár jó! link

Eddig senki sem vette a fáradságot, hogy bármit tegyen.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Hát sajnos ez van de valaki csak tud/ akar válaszolni

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Valszeg online nem, mert ott kevés AI fog szaladgálni. <#idiota>

Raho
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ofline módban ha elmegy mellettem egy AI akkor megakad egy pillanatra a játék. Ez online módban is igy lesz?

VW Jetta II 1,8T

Raho
Nekem müxik. THX

VW Jetta II 1,8T

Érdeklõdéssel várom válaszolnak-e neked, mert én is küzdöttem hasonló problémával csak nálam nem fagyott ki csak iszonyat szaggatott.
Ja és nekem senki nem válaszolt. Le se szarják az ilyesmit. Csak magukkal foglalkoznak.

Openoffice nem ismeri fel tehát nem.

atomboy
Nincs a monitorodon vlmi szoveg, ami tipusra utal?

atomboy
Problemazik az Excel. Openofficevel keszult?

Miicsodaaa, hogy nem veszi fel a versenyt a NFS-el. Inkább az Nfs-rõl ne is beszéljünk fõleg a Carbonról az egy nagy kaki.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

A monitorom nem régi,1.5 éves,kb 22"-os vagy annál több,nem tom. Ja és mellette HDTV is<#hawaii> Akkor van valami tipp? Nem túl szép ez a 640x400<#buck>
Na most újratelepítettem mert elkezdet rosszalkodni, de a probléma továbbra is fennáll. Az a gond hogy mikor az intro után a menübe lépne elõször fekete képenyó és lászik mintha átváltana aztán bejön a menü és elkezdem a játékot. De itt már olyan lassú hogy szinte nem is megy,valahogy eljut a házig aztán garázs és mikor a kocsit kiválasztom lefagy az egész(szar a konfigom meg minden de elõször ment 800x600-ban stabil 18FPS-t most meg szar az egész)
Mi lehet a gond?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

hibás a fájl..

autoszimulator
Összedobtam egy kis excel táblázatot az autós leszállításokról, hogy melyiknél mit kell leszállítani, mekkora távolságra, és mennyiért. A XLS alján ott a térkép is, mely alapján be lehet azonosítani, de itt is kinnt van, a Legjobb nevezetü térkép alapján vannak a küldetés-számozások.

És akkor itt a fájl!

Eisenhower
vááá kawa ninjaval (3as tuning) végignyomtam 52 perc alatt a milliomosok versenyét 😛 nagyon király volt. jöhetne már a dobozos verzio 😞

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

REAKTOR
54 euro osztákoknál fémdobozos. És vegyél egyet mert én sem tojást vagyok dobálni ,és zuznék már magyarokkal neten.<#zavart1>Ja és most jött meg a cdgalaxis kiskönyve is már benne van a gém, de az ünnepek miatt csak hétfõn.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

autoszimulator
Mert NFS-ben a hangok tökéletesen ki vannak dolgozva, élethü hangfelvételek alapján tették be õket, ezenkívül a golfom csak 3 mp alatt van százon, és még szét is van motion blurozva az egész. De ha ez a realitás, akkor tényleg nem veszi fel a versenyt 😊
FGyosulásnál nézzed ám azt is, hogy egy Saleen, Enzo, vagy akár Gallardo mennyi idõ alatt van százon. Nézz utána neten, majd a játékban mérj egy gyorsulást a Chronopackal (K), közel reális érték lesz!

Nem veszi fel a versenyt az nfsel? LOL 😛

cicai
Nem tom ti, hogy vagytok vele, de én azthittem, hogy jobban meglessz csinálva. Ezt nem a grafikára értem, hanem maga a játékra. Pl.: Az autók hangjai naon rosszak, és túl hamar elérik a végsebességüket, az irányítást is megcsinálhatták volna jobban😞. Én csalódtam a játékban, nekem PS2-re van meg. De aztán nem tom, hogy XBox360-on v. PC-n milyen.
Viszont maga a játék nem veszi fel a versenyt az NFS-el.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

autoszimulator
És ha a monitorral nem tudod eléggé oldalra tolni, akkor próbáld meg a Hz-ket állítani az Opciókban, a grafikai beállításokban! Ha régi monitorod van, akkor a 72Hz-et próbáld meg, ha bírja!

Bence94
kösz inkább majd itthon veszem meg

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hykao
TESSÉK
(mondjuk nem tudom ezek nettó vagy bruttó árak-e)
hykao
45 euróba, ha jól néztem, és nincsenek külön nyelvi verziók, egyféle van - installáláskor választod ki a nyelvet (vagy utána menübõl)
bpeti72
kint vagyok németországba 50eu a saturnba fémbobozba

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Bence94
helo érdekel a dolog mennyibe kerül? és angol version?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DJ Skyline
mennyibe kerül?

A Tescoban láttam gazdaságos TDU-t egy floppyn.