Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
vki?
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
.: mobilize.hu :.
Azonban észre vettem egy érdekes dolgot. Az F versenyek elõtt 42%-on álltam, most 5-6 F-es futam után és néhány F-es taxizás után még mindig 42%-n állok. Ez igazán érdekes, hogy nem viszi feljebb a %-ot. Lassan kifutok a szabad versenyekbõl, kellene mág a következõ szint, mert a sok különleges autós verseny is leszívta a pénzem pedig voltam 4 milla felett, most meg alig 1 millám van.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
kérdés: ha mégegyszer megcsinálom, másodszorra hogy adja a pénzt? ha jobb az idõ, megint 1 millió?
Hanem annak az idióta Cicainak!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
VW Jetta II 1,8T
Ja és nekem senki nem válaszolt. Le se szarják az ilyesmit. Csak magukkal foglalkoznak.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Mi lehet a gond?
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
És akkor itt a fájl!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
FGyosulásnál nézzed ám azt is, hogy egy Saleen, Enzo, vagy akár Gallardo mennyi idõ alatt van százon. Nézz utána neten, majd a játékban mérj egy gyorsulást a Chronopackal (K), közel reális érték lesz!
Viszont maga a játék nem veszi fel a versenyt az NFS-el.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
(mondjuk nem tudom ezek nettó vagy bruttó árak-e)
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..