Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
Hát én a saját FTPémre töltöm fel a képeket majd onnan belinkelem mindenfele😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hykao
Nem tudom, én csak direktben szoktam képeket feltölteni vinyóról oda.
de, pontosan. ott mondta, hogy ezzel a programmal - vagy más ftp-vel - is tudok föltenni oda. így is tettem, de semmi eredmény. a program kiírja ugyan, hogy már odaát van, de azt hogyan érem el?
I.C.ram
Bétában nekem is mintha lett volna hasonlo bajom. Csak úgy tudtam normálisan játszani, hogy számoznom kellett a nicket.
hykao
Hmm? Most nem a képfeltöltõ oldalról volt szó?
hykao
Remélem sikerül megoldanod!
smartFTP programot mondod? mert nekem ott kurvára nincs semmi ilyen, sõt csak list, details és small-large icons nézetek vannak.
hykao
Feltöltés után megjelenik a thumbnailes kép, és alatta pedig többféle verzióban (külön ablakocskákban) a beszúrandó címek.
sgfunclub most lett nyitva pár órája, már vagyunk 5en😊 Mentunk egy jó 150kmt😊
Gaba9
Még nem .. onlineban vok már de ez még valszeg kell mert folyton azt irja h nem kapcsolodik a szerverhez probáljam meg késöbb 😄

Gaba323

Hmuda
Pedig fent vagyok, még tegnapelõtt hozzácsatoltam a GS accomat az Atarishoz. Ki is listázza a klubbot, de minden más hiányzik. Lehet csak akkor frissíti ha belépek vele a játékba. :-/

Szerk: na kicsit utánanéztem. Nem aktiváltam, hogy publikusan lehessen látni, de most elvileg jó.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

autoszimulator
Hmuda1 még csak haggyán, de újra végigjátszani 😄 Én is szenvedek rendesen :S
Mellesleg a TDU community oldalán nem vagy regelve? Mert a cucc nem talál téged. Pedig a bétás regeknek is ott kell lennie elvileg, mondjuk sajnos enyém is eltünt, nem is ment a béta mentés :S

.: mobilize.hu :.

legyél "Hmuda_kicks_ass!"
rev7
telepites utan egybol kezdtem egy uj acc-ot, ugyanazzal a nevvel. aztan beraktam a betasat, ami azt eredmenyezte, hogy jopar verseny global rankings-en 2 helyen szerepel a nevem ugyan azzal a kocsival 😄 kivancsi vagyok, hogy egy masik kulccsal felengedne-e ugyanazzal a nevvel ugy, h en mar fent vagyok.

www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu

na most föltarháltam nekik valamit, de honnan tudom meg a címét amin belinkelem ide?
Hmuda
Azon vagyok. Küldtem megint levelet és rögtön azzal kedtem, hogy ezt most olvassák végig. Szépen leírtam, hogy másik "fake" accounttal minden további nélkül mûködik, szóval port-nyitogatás kilõve mint hibalehetõség, csakis a bétás accounttal lehet a probléma. Megadtam a nevet és a GS-es regisztrált e-mail címet. Nagyon nem fûlik ahhoz a fogam, hogy Hmuda helyett Hmuda1-el kocsikázzak. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

autoszimulator
:S

Pedig jó lenne akkor ha mindenképp meg tudnád csinálni 😮 Igény van a magyar klubra 😄

.: mobilize.hu :.

amíg akarok. megvenni tuti nem fogom még vagy fél évig. akkor se biztos, egyáltalán akkor kerülhet ilyesmi szóba.
hykao
Meddig élvezkedsz még az AI szivatásával? 😮
(meg a meg nem jelenõ képekkel... -> használd inkább ezt a thumbnailes-kattintós linket adó képfeltöltõ oldalt: http://imagevenue.com/)
rev7
a betas acc-rol egy dolog hianyzik nekem, az a klubb. es h dogolnenek meg, nem engedi ujra csinalni..

Hmuda
Már írtam, hogy a bétás accom olyan dolgok vannak amikrõl nem mondok le. Ilyen pl a magyar klub. Ha most másik accot csinálok akkor az a klub egy olyan elnökkel fog létezni aki nem fog soha fellépni.

Direkt megpróbáltam a másik acos dolgot, hátha azzal észheztér a bétásom, de sajnos nem. A másodlagos acc minden probléma nélkül üzemel, de a régi ami fontos lenne, halott (ennyit a portnyitogatásról). A körmükre nézek már, hogy nézzenek utána, de ilyen munkamorál mellett...

na, találkoztunk páran, aztán hírtelen mindenki eltunt...
a menürendszer meg borzalmas, alig férek hozzá billhez, de azért nyomkodjam le (gyorsan kell, mert eltunik a menu) a gombokat, h friends, meg mittomén, pedig azt sem tom mi hol van..

AntiHero
Mi kiadták?<#idiota> Mikor? Hol? Minek?<#vigyor3>
Mien játék ez FPS?<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Te, akkor az már gamma. 😊

bertino
mivel gyakorlatilag az eredeti kiadott is beta, csak késõbbi kiadás 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

rev7
hal.
probaltam ma klubbot csinalni, ugyan azt, amit a betaban megcsinaltam, de azt irta, hogy mar van ilyen nevu klubb. kicsit gondolkoztam, beraktam a betas online mentesem, es frankon megy 😄 nem sokat valtoztattak a beta ota ugy tunik..

Nem. Akik kék az pl pauseban van (a neve elõtt nem // jel hanem || jel van és kék az pause. Aki fehér és // az connection lost vagy bad connection).

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

a színek nem azt mutatják, h milyen a kapcsolat, hanem, hogy milyen közel van hozzád, nem?

AdaKiller
na csináltam egy klubbot, 2 sg-s már tag, aki akar még jöhet, de én már csak holnap leszek. aki akar jöjjön. többi infó majd holnap😊

portot nem kell nyitni, se semmi

Steam Nick: adakiller

ele te is oda tudsz menni😊
Na megvettem CD galaxisban. Átírtam a cdkey.txt-ben a szériaszámot és csatlakozik. Kérdésem, hogy milyen portokat kell kinyitni/forwardolni a játékhoz?

Mert idõnként látok online embereket, idõnként nem. 1x kiírta hogy a szerver nem elérhetõ de aztán ment tovább. Connection lost 1x sem volt. Nem fagyott ki. Nem lépett ki és online nem akadozik annyit mint offline.

De érdekes módon az elöbb láttam 7 embert, abból 6nál azt jelezte hogy rossz a net kapcsolata, 1 ember piros volt (jó kapcsolat) de mire utána mentem, szépen sorban eltüntek az emberek. Pedig a térkép jelzi õket.

Gondolom ezért kéne portokat forwardolni...

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

szegény😞
Ide én nem tudok menni mert nem vagyok senkinél sem felvéve barátnak. :-(

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

hol a klub? csatlakozhatok?

AdaKiller
neo-val már taliztam😊

AdaKiller
magyar klub elõtt

Merre vagy?

AdaKiller
T berûvel tudsz írni

na én ott dekkolok, gyertek gyertek😊

Online meccs elõtt a chatet h. tom használni? 😄 mert látom h mindenki pötyög, de én csak nem tok 😄

Ja és Online magyar mókában én is benne lennék 😛

Én is mennék!

AdaKiller
én is😊

Megyek magyar klubhoz ha vkit érdekel
Gaba9
Nekem amint müxik szivesen nyomom vkivel ha tudom 😛
meg ha behiv vki majd ..

Gaba323

Látom felrakták a crackot.Valaki feldobhatná.Mert a játék már meg van egy idelye,és jó lenne játszani vele.TANKS
Magyar tali akkor lenne valahol?
Lepjék el a magyarok emez kicsiny, szép szigetet!
<#taps><#nevetes1>

Gaba9
format c volt szal csaknem maradt meg 😞 mindjá megprobálom elözö javaslatot és irok .. köccce

Gaba323

De a serial számot igen. És ez benemarad egy rejtett könyvtárban.
Én szombaton 1 fél napomat elcsesztem mire rájöttem. :-(
De ez nálad nem lehet mert újraraktad a winfost.

Hy
Az autóboltokat nem lehet valahogy elmenteni mert ez hogy mindig meg kell keresni ha el akarok menni nem fain.Vagy valakinek nincs valami téképe hogy hol vannnak?

Gaba9
Jahh h olyan név kellene amit talán senki nem használ ?? mert én csak alap nevem akartam de akkor meg jelszo nemvolt jo .. akkor valszeg ezért .. köszi megnézem hátha .. thx

Gaba323