Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Together we'll fly someday...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Leállította a Millionairt 0.4 km-re a cél elõtt ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Mivel lehet kinyitni?
Steam Nick: adakiller
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
1 kilépés utáni belépést követõen, a csajomból csávóka lett, és minden extra megjelent a térképen, és mellette az összes verseny 😄, az extrák törlõdtem amiket megcsináltam, a versenyek megmaradtak
na ehhez fûzzetek vmit 😄
Érvénytelen Argumentum
http://autoszimulator.uw.hu/tdu_banner.html
Cookie , felugrás engedve. 7 explorer.
aki akar az jöhet most
1 klubba?!
Gigabyte EP45T-DS3R,Intel Q9400 2.66 Ghz ,4GB Kingmax DDR3 1600Mhz,Asus HD4890 1GB,Asus Xonar DX Audio,Cooler Master HAF932,Asus VW246H, Cooler Master GX650,Logitech G25
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
majd valameik klubba beszervez valaki?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
-Dodge Challenger R/T '71
-Dodge Charger Super Bee Hemi '71
-Ferrari 308 GTS '82
-Ferrari F40 '87
-Lamborghini Diablo GT '99
-Ruf Rt 12 '05
-Ruf Rturbo
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Lenne pár kérdésem:
1.Hogy lehet a barátnak jelölést és a lockolást elfogadni,és jelölni valakit?
2.Pontosan mi az a lockolás a térképen tudom hogy kell de ha csak nyolcan vagyünk egy helyen??
3.Amikor a szigeten találkozol valakivel ki tudod hívni egyszere csak 1 embert lehet kihívni vagy akár nyolcat?
Más lenne a kérdésem:hogy tudom a verdákat átvinni az újonnan vásárolt pecómba?
(gyanakszom,hogy sehogy)
★ 汤姆 李
Hogy lehetne ezt megoldani?
★ 汤姆 李
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
holnaüp= még egy .sry nem tok irni se
Minden megoldas erdekel, nem szivesen kezdenem elolrol.
Viszont lehet at is kene nevezni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
lord monster veled ma találzotam websterhun a nevem a játékba.
amugy fura valaki kész player tömegbe kerülök valamiko meg sehol senki.
télleg valaki holnaüp nem venne valameik klubba?
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)