Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaba9
Csak szépen sorban !! <#eplus2><#worship>

Gaba323

hello mindenki megy a játék de most az lenne a gondom hogy kocsit hogy lehet eladni?????????????????????<#help><#help><#help><#help><#conf><#conf><#conf><#csodalk><#csodalk><#csodalk>
DJ Skyline
kidobod a vasmacskát <#idiota>

bertino
lenne egy kérdésem a Saleen S7-essel kapcsolatban
hogy a görcsbe lehet megállítani ? <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

LordMonster
Elõször ott kerestelek aztán csak megtaláltalak a második futamnál meg nem engedett be 😞

fery02
De az is milyen zavaró már, mikor látom, hogy a térképen sokan vannak, beteleportálok a nép közé, és nem látok senkit sem. Amúgy néha játék közben a GPS alján felvillan az 1-es szám, néha zölden, néha meg pirosan asszem. Ez mi? 😄 Vagy egyáltalán mit jelent? Mert általában a villanásoknál ugyanúgy maradok magam, szóval az az 1-es nem változik más számra sajna.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Így van, amúgy nekem nem is ez a fõ gondom, nálam nem is olyan sûrûn fordul elõ a jelenség. Inkább a többi zavar de nagyon. Ti se tudjátok amúgy, hogy hogy lehet megnézni a friend listát? <#idiota>

AntiHero
Azt már megszoktok..felse vesszük hogy kidob<#idiota>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a folytonos szerver meghalásokat kihagytad... <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

AntiHero
...Csordákba verõdve él, tüzelési idõszakba hajlamosak laggolni..<#idiota>

fery02
Na jó, én nem ezt akartam a pénzemért. Elegem van abból, hogy szinte csoda kelljen ahhoz, hogy lássak valakit free-ride módban. Unom, hogy online versenynél az ellenfelek kocsijai össze-vissza rángatóznak, ráadásul gyakran van olyan, hogy ha belemegyek a "rángatózás-zónájába" a játék úgy csinálja mintha hirtelen nagy sebességgel nekem ment volna, erre én lefékezõdök nullára, miközben õ megy tovább ugyanúgy. Emellett az is szánalmas, hogy egyesek hamarabb indulnak el, mint kéne, még el se indult a verseny, de már úton vannak. 200 km-es versenyt egyesek 7 perc alatt megtesznek, meg ilyen "kis" apróságok. Emellett nemtom mér van, hogy egy klubba ketten vagyunk, versenyezni akarunk egymással, de valahogy mindkettõnknek csak az virít, hogy "Waiting for members", és a játék baszik mindket megtalálni. Ez utóbbira, vagy bármire ha van valakinek értelmes ötlete szívesen várom, mert nem hiszem, hogy ennyire eltoltak volna egy leginkább multira koncentráló játékot.

Igen odatesz ha már bejárta azt az utat ahol éppen a másik user van.Egyébként felejtõs!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

...a forró nyári napokon kitikkadt kocsik a közeli tónál próbálják oltani a szomjuk...
fery02
Hogy érted, hogy user? Akit látok a térképen arra? Mindíg úgy csinálom, de ez ratyi.

fery02
Ja, olyankor, mikor csatlakozni akarok egy host-hoz, és mikor vezet körbe a pályán, középen a connecting felírattal, és ha már 5x végigment a pályán, de még mindíg nem történik semmi, nem lehet ezt valahogy lemégsézni? Mert én csak úgy tudom, ha kilépek, az meg ennél a játéknál úgytom nem egészséges.

Tipp:
Az userra kattints, akkor odatesz téged, és akire kattintottál, azt látni fogod. Nekünk már többször sikeresen bevált.
fery02
Van, mikor mászkálok, és kis idõ után hirtelen sokan lesznek, de ez nagyon ritka. Amúgy az online versenyeknél mi az, hogy Coll., és néhány sornál az van, hogy on, vagy off. Ez mi?

nálam ugyanez a helyzet... (4mb adsl), de szerintem sokan így vannak ezzel...
gabi89
Ez 1megának elég nek kell lennie.Amúgy ha odateleportálsz akkor várni kell és kicsit mászkálni utánna megjelennek...
Van mikor egybõl is de ez kiszámíthatatlan.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

fery02
ADSL 1M/128k. De már nagyon elegem van. Most is keresném a klubbtagokat, térképen meg is találom õket, odateleportálok, és senkit sem látok. Légyszi segítsetek, mert ez nagyon elszomorító. Legtöbbször csak egymagam mászkálok, mikor tudom, hogy körülöttem csak nyüzsögnek. 😞

gabi89
Milyen neted van??

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

fery02
Engem az zavar nagyon, hogy ha több személy ellen versenyzek, hihetetlen mód elkezdenek ugrálni össze-vissza a pályán, meg néha elég szép gumifüstöt is hagynak maguk mögött, amitõl semmit sem látok, meg azért elég zavaró látvány az egész. Ilyet még nem láttam. Miért van? Ha kb 2-en versenyzünk akkor semmi baj sincs.

Eisenhower
voltam a toronynál egy árva lélek se volt ott térképen jelzett pár német meg svájci nigga-t de senki más...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

gabi89
Meg kell venned eredetibe.

Sland
Nah, végre nekem is megvan az eredeti TDU... 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

szabod
bocs tényleg 22:15

Mente et Malleo

CivicVTi
22.15?<#idiota>

szabod
TALÁLKOZÓ!!
idõ 21:15
hely ÉNY parkoló a világítótorony mellett

Mente et Malleo

Mi meg rossz helyen versenyeztünk😞
az inter-club kell,nem az intra...............

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

LordMonster
Hát már ma nemfogom. Majd holnap.<#nemtudom>

CivicVTi
Tobbszor probaljatok. Engem is 20x ra engedett fol<#wow3>

Én is "parton kívülre" kerültem. 😊
LordMonster
Engem is ledobott 😞

Megint levágott, pedig épp négyen mentünk.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

bertino
egeh, csak helybõl ott van az összes konzolverzió, amiket szintén frissíteni kell... és mint tudjuk prioritásban nekik van nagyobb szerepük 😞

AntiHero
hát csak ne örûlj eszméletlen jó játék, csak van pár idegesítõ hiba. Amit szerintem gyerek játék lenne kijavítani.

reaper4
hát ez elég elkeserítõ 😞 örülök,hogy bár tervben volt, mégse vettem meg...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Seaweed
Hmmm a kep alapjan annak a kocsi hurcigalosnak, a cel elott par kilometterrel szivatot meg! <#vigyor3>
AntiHero
Ezér várom én a patchet meg addig nem játszok. Nekm is volt sok gondom az elmentések elb*szódásával. Így van nekem 1 Milliárdnál is több pénzem. Sajnos ezmiat megtudok venni akármit a játékba ami kell nincs nagy kihívás😊

LordMonster
Nekem is jó akkor akinek megy jöjjön a Ford Islandra

Na most jó, de lehet hogy csak 5 percig. hihetetlen hogy mostanában beszarik a gamespy!

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

bertino
nekem mûkszik <#nemtudom>

Örülök. Akartam nyomni neten. Király, hogy ez megint nem lehetséges.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

6200 és az alatti nvidiat már nem támogatja...
LordMonster
Aki ne tudja hol van a Ford Island nézze meg az oldalam a címe ott van lenn az aláírásnál.

Remek a gamespy már megint össze szarta magát!

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

bertino

<#szeret>

Attila56
hmm értem,azért köcc....az OFF Spam Topicban többet fogok megtudni sztem 😄
Mert gondolom ti az eredeti game readme-jét néztétek meg.És a warezban benne van....

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

=======================================================================

1. System Requirements

=======================================================================

OS (Operating System): Windows 2000/XP/Vista

CPU (Processor): Intel P4 @ 2.4Ghz or AMD Athlon 2800+

GPU (Video Cards): ATI Radeon 9800 256MB VRAM or Nvidia 6600 GT with 256 MB of VRAM. Video Cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended

SPU (Sound Cards): DirectX 9.0-compatible Sound Card

System Memory (RAM): 512 MB (1 GB recommended)

HDD free space(Hard Disk): 8 GB

DVD drive: 8x minimum

DirectX: DirectX 9.0C (included)

Multiplayer: Internet (TCP/IP) play supported 128 Kbps DSL/Cable Broadband Internet connection required for online play

Input: Keyboard, Mouse

De ha esetleg megy akkor is örülhetnél ha a menüben nem szaggatna.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

én vagyok

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu