Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam Nick: adakiller
elég tropa sajna a bokám, és nem bírja hosszabb távon a pedálozgatást😞((
de lehet visszamegyek kormányra, aztán bírom amíg bírom😄
@
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Nekem csak egy régi Logitech Wingman Formula Force Gp kormányom van, és gondolkodom rajta hogy veszek egy jobbat. De végülis a jelenlegivel sincs bajom
Gabor_63
Gzoltan
Kit--Kat01
Raho2107
Vincent6464
Pár képet énis, remélem nem haragszotok érte. hykao-tól meg szeretnék elnézést kérni a lamiságomért, csak mostanában kicsit fáradt vagyok, nem figyeltem. Amúgy hallom, hogy valaki nem látott még laggoló player-t. Ha látni akar szóljon nyugodtan 😊 Sõt, akár indulhatok is majd veletek együtt azon a sziget körüli versenyen, de inkább megkímélek mindenkit, és elkerülöm messzirõl. Pedig nagyon jó volna megtudnom, hogy vajon milyen szinten értem a játékot az sg-s magyarokkal, akik majd indulnak, de legfeljebb majd a patch után 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
az elsõ küldetést nem tom megcsinálni!
kiválasztom hogy single player, kijön a verseny rámegyek hogy start és azt írja ki hogy TDU Server unavailable! mit tegyek?<#help>#help>
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Nekem van eladó TDU-m mert a 8800GTS-emen úgy megy mint a mosott szar szólj ha érdekel.Felviszem Pestre is ha kell.
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Cheater egyre tõbb van.Lagolást még nem nagyon vettem észre asszem 1x volt,hogy átmentem az ellenfél kocsiján hát az vicces volt meg akkor lagolt is rendesen de amúgy 1x sem.Még akkor sem mikor városban 8an mentünk.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
1. megér-e 10K-t maga az online feeling
2. laggos-e mint a betában
3. sok a cheater?
\"If in doubt, flat out!\"

Mert csak most keztem a mentés ami még csak rookie.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
mi lesz a jelszo?
Category restriction nemlesz, mindenki azzal jön amivel akar. Driving aid off lesz és ranked match lesz (belépésnél QUICK MATCH, RANKED MATCH-et kell majd nyomni hogy megtaláljon).
Tegnap 5-en indultunk de a végére sajna csak ketten maradtunk. Remélem ma többen leszünk és nem esik/lép ki senki.
Én az érzékenységet kocsikhoz levettem kb 20-30%-ra így nagy sebességnél is stabil, motoroknál viszont max-ra állítom.
Ja és ha lehet fényképet a verseny helyérõl szerintem nem csak én vagyok aki nem tudja.Pls!