Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nem hát, mert más az élmény, de hidd el a 400 LE-õs autó jobb mint a motor😉

Sztem meg a motorosok többsége nyomja neki, de én eskü nem láttam még jobbról elõzõ motorost. Max piros lámpánál!
[HUN]FaTaL
Azért a 20-40 közöttieket nem nevezném a koruk miatt kreténnek, a legtöbb b-s jogsival robogózik. 90%?😄 Melyik országban?

#99050: Ez a motorosok sztereotípiája, csak elfelejtetik hogy autóval nem olyan könnyû manõverezni mint a motorral.

http://goo.gl/gd6Zi5

az autósok meg nagy ívben tojnak a motorosokra ha normálisan megy akkor is, nem figyelnek rájuk, nem törõdnek velük.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

a robogós nem motoros, az robogós és a korukból adódóan 90% kretén módon megy. itt gyõrben is van 2-3 idióta gyorsaságis, sajnos mindenhol van, de a motorosok 90% normálisan megy városban, sõt ha találkozóra vagy kirándulni megyünk érdekes módon mind a 40-50 en tudunk menni 90-100-al.

Laaccoo
Hát ezaz a kisrobogós menõcsávó azthiszi magárol hogy az autósoknak el kell engedniük õt . És ha nem engeded akkor meg integet meg mindentcsinál.

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

[HUN]FaTaL
"Vannak vadbarmok, de a többség nem így közlekedik, "

Sajnos a többség így közlekedik. Még a kis szar robogókkal is összevissza mennek, a gyorsaságisok meg mint az állatok. Elõre mehetnek és? Nem húzom rá senkire, menjen, elõtte se zavart. De jobbról nem elõzhet ha már zöld a lámpa, pláne nem kanyarban, mint ahogy teszik és majdnem elütöm mert nem látom és még õ van felháborodva.

Vannak vadbarmok, de a többség nem így közlekedik, pont ezért csak a barmokat veszed észre. 2010 jan 1 óta pedig elõre mehetnek akár jobb, akár bal oldalról a piros lámpánál, sok autós ezt sem tudja hogy szabályos már, csak durrognak meg ráhúzzák az autót a másik sávra ha a tükörben látják a motorost.

14 éve van B-s jogsim, de a motorozás egy egész más élmény, azt még 400 le autóban sem kapod vissza sztem.

[HUN]FaTaL
😄😄😄 Talán mert a motorosok úgymennek mint a vadbarmok. Majd ha látok 50-el vagy max 70-el, normálisan, nem jobbról elõzve egy 600as motorral közlekedõ motorost akkor majd odafigyelek. Amíg szarik az egészre addig én is. Mondjuk általában még ígyis elengedem õket.

Én tegnap vettem át az új jogsimat kibõvítve az A korlátlannal, 24 én volt a forgalmi vizsgám 😊

Leo 1991
hát igen
a SeOss.nu-s videó majdnem velem is megtörtént
annyi különbséggel hogy idejében megálltunk mind a ketten

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Valami ilyenre meg ilyenre gondoltál nem??

Leo 1991
nekem egy KTM Duke 650-es Supermoto-hoz volt szerencsém kb 1 hónapja,jól megy a gép meg minden,de az autósok nem figyelnek a motorosokra,még most se hogy módosították a kreszt.

Törölt felhasználó
Én is most fogom elkezdeni a nagymotorra a jogsit. Eddig nem volt vagy csak alkalmanként motoroztam max 125-ös motorral, de maga az élmény fantasztikus. Most hogy elkezdek én is rendesen dolgozni elõször egy 250-es gyorsaságit fogok venni, aztán 400-as aztán 600 vagy 650 majd jöhet az 1000es. Ez benne lesz minimum 5 évbe, ha csak nem akarok egybõl feltekeredni egy fára. Am a kocsikkal csak annyi a bajom, hogy ahhoz hogy egy ilyen szintû érzést kaphass egy kocsiba, ahhoz minimum 400 lóerõs hátsó vagy összkerekes autó kell alád. Szerencsére eddig tapasztaltam mindkét fajta élvezetet utasként, szóval nem mondanám hogy valamelyik is jobb lenne a másiknál, de tény hogy mindkettõt csapatni fogom elõbb utóbb😊
Ja, csak az élmény nehogy perecelésbe menjen át. Én elvbõl nem vennék motort.

Volt szerencsém vezetni egy 2002-es GSX-R 600-at és ááááááááááá<#vigyor2> Eddigi legnagyobb élmény, amit robbanómotoros jármûben/jármûvön átéltem. Ha tehetitek próbáljátok ki.. Jövõre meglesz a szakmám, elkezdek dolgozni, szeretnék egy ilyen kis 600-as seggrakétát venni 😊

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Leo 1991
gurultam egy keveset Entex-el

<#vigyor2><#eljen>

Törölt felhasználó
:SA_D:AS_D:F_AS😄F_A:S_D:FA_S😄
Törölt felhasználó
<#idiota>
A praktikerben biztos találsz.
Minden modolás aranyszabálya, hogy csinálj mentést az eredeti fájlokról. Innentõl meg nem kérdés hogyan kell visszaállítani.

adamfesto
Csak azért van ez a tartósság mert 2005-ben vettem, de aki eladta az is magánál tartotta pár napig -szerelés miatt- olyan cuccok voltak benne.
550e. körül volt a PC meg egy egyszerû monitor. Most mit tudnék ennyibõl venni? És nem csillivilli neonos szarokat vettem, hanem megkérdeztem egy programozó srácot, hogy mi lenne most egy álomgép, összeírta, megvettem, nem bántam meg.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

tdu Toyota
Meg tudnád mondani, hogy ezt hol keresem ? Mert google nem talál ilyet :S

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Kell hozzá a Stihl 2.3LE nevû progi, de lehet jobb verziószám is.

tdu Toyota
Tettem a játékba egy fenyõs modot. Amit felraktam patch formájába és kipróbáltam de nem tetszett :S Hogy lehetne kitörlni?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Amikor én meghallottam Ts-en jót nevettem, de örültem annak, hogy ilyen találékony 😄 😛

Nem vagyunk egyformák. Õ neki ez jön be, neked meg az. Mindenki arra költi a pénzét amire akarja, engem nem foglalkoztat ki mire költi.

Háth pedig a pc ipar qrwa gyorsan változik, hamarosan neked is kell váltani ha jobb minõségben szeretsz játszani, akár komolyabb programokat használni, stb. 😊 Én se nagyon foglalkozok a gépfejlesztés témával, de 3 - 4 évente mindig belemerülök a dologba, nézegetem a teszteket, hasonlítgatok, kalkulálok, mert kell ha nem akarok lemaradni, és azon agyalni hogy vajon elindul most ez a játék vagy sem, hány fps, Sony Vegas miért 1 órát ment ki egy 8 perces videót, stb. Én megmondom frankón, hogy szeretek játszani, elidõzni a gép elött, én ezt választottam, mindenképp megéri az a lé amit 4 évente befektetek a pc -be. Én tavaj a GTA IV megjelenésekor kapcsoltam, hogy már kevés a gépem, pedig azthittem hogy... Az új GTA tény hogy egy optimalizálatlan játék, viszont olyan játékok fognak hamarosan kijönni, hogy kell a 4 mag, egy jó gép minimum.

Én múlt hét pénteken rendeltem egy Sapphire HD 5750 -et egy Samsung B2230W monitorral, elméletileg holnap jön. 😊 Karácsonyig még alaplap, proci + hûtõ, ram kell és megint ok vok 4 évig.

adamfesto
Hát nekem nagyon alap a gépem kinézetre, de 5 éve lényegi átalakítás nélkül minden gémet visz...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Roger6
Jaja, nem hallottál errõl a módszerrõl? <#nevetes1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Törölt felhasználó
Squash labda😄😄_:Asd_:as_D:A_SD:A_S😄
Roger6
Jogos, teljesen igazad van, H váltó csak G25 + 27-en van. Durván növeli a játékélményt, ezt is aláírom. DE! Ezeket a kormányokat (Fanatec) versenyzésre találták ki, kõkeményen. H váltót nem használsz versenyzésre, senki nem használ, legalábbis komoly ligában. És amit mondtam, a pedálok. Szóval G25 sem kutya, meg kemény a fék (végre), de a közelébe sem ér ezeknek.
De egyébként meg igazad van, minek venni G25-nél drágább kormányt, annyival nem jobb. 😊 Nekem Logitech DFGT-m van, 20 rongy volt, azóta nyüstölöm, tökéletesen elég mindenféle versenyzésre, és fun-krúzokra is. Egyedül a fékpedálomat erõsítettem meg egy Squash labdával, hogy jobban be tudjam lõni, keményebb legyen. De teljesen elég így nekem - bár a H váltót még mindig irigylem azért a G25-tõl. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Törölt felhasználó
Megnéztem ezt a csodakormányt, jó jó, de én pont azért vettem G25-öt anno, mert van benne kuplung+H válto is. na most megnéztem a piacot, max Kuplungos kormányok vannak manapság, H váltó csak már a komplett cockpit rendszerû szimulátorokhoz van.(Ülés, mozgató szervomotorok vagy munkahengerek, kormány, váltó, pedálsor kijelzõ és ez kb500e-1misiért) Szóval ha jobban belegondolok, sztem a G25 vagy G27 jóval jobban megéri fõleg hogy olcsóbb is.
wollnerd
#98994-as hozzászólásomhoz tud valaki segíteni?
Köszönöm!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Roger6
Abban a kormány-szettben a pedálok büntetnek igazán (nyomás érzékeny - load sensoros fékpedál, szögben, erõsségben és pedálpozícióban is állítható alumínium pedálsor, vibra motor, kontaktmentes mágneses szenzorok...). Az az ami odabasz. A Porsche jel meg azért van rajta a kormányon, mert eredeti Porsche liszensz alapján készült valósághû kormányról van szó. De azt én is leszarom, viszont a pedálok...

Törölt felhasználó
<#hehe>Úgy látom beindult a virtuális autós pártiak vs valós autós pártiak vitanap😊
egyetértek...
ennyi pénzbõl, lehet, hogy élõben is lenyomhatnák egy szigetkört 😊
SeanJRRussel
Ez a pali atom kocka lehet...Speciel nekem ez az eyefinity teknológia nem jön be mert kúrvûra idegesítõ a nyújtott kép.Vett volna már inkább helyette egy 1,5m átmérõjû tv-t oszt tolná azon.De hát persze kinek mi.ennyi lóvét sose feccölnék gépbe,még akkor se ha milliomos lennék mert egyszerûen nem éri meg.oylan ütemben fejlõdik ez az iparág h évente lehetne százezreket áldozni gépre h toppon legyél mindig...

Mullivel egyetértek abban h inkábbkocsiba feccölném ezt a pénzt vagy elmennék nyaralni vmi egzotikus helyre nem feszítenék a szaros porsche kormányommal h miylen májer vagyok hogy a TDU-t egy 800e Ft os gépen tolom HC-ban...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Törölt felhasználó
Mondjuk ebbõl a konfigból max a kormányt cserélném olyan 7-8 évente bár lehet meglenne az 10 év is. Plusz a gép 4-5 évente. Ja meg egér, amint szétmegy. De azért ezek is jó pénzek, én 4 évente kb 180ért szoktam összerakni új gépet és az csak közép kategória teteje, még nem is egy felsõkategóriás gép....
Törölt felhasználó
Utcán nem lehet bukócsövezett versenyautóval közlekedni vagy ha kiszúrja a zsaru, akkor reszeltek neked meg a kocsinak is jóidõre. Nem is forgalmi kell rá hanem gépkönyv, ami nem kevés lóvé, szóval ha valakinek ilyen kocsija van, akkor, az valószínüleg, nem akarja elvetetni egy am is veszélyes száguldozás miatt.
Szigorúan zárt pálya. Élvezetesebb is és nem olyan veszélyes. Ma meg már annyi ilyen lehetõség van amatör és profi szinten is, hogy nem nagyon van kedve az embernek hétköznap 100ezreket kifizetni büntire a közúton.
Hát én nem tudom hogyha igaz e az amit #99007 mondot, de ez nagyon király.

Ahol van lé egy ilyen gépre, ott van lé verdára is, és hidd el nem régi sportkocsira. 😊
Ha meg te közúton bebukócsövezett, stb stb racing autóval akarsz repeszteni, részvétem. 😊
Mindenki maga dönti el hogy neki mi a jó, egy gépet átlag 4 évente kell összerakni, csak áramot eszik.

Roger6
Azt ugye vágod, hogy egy autót fent is kell tartani, és nem a benzinre gondolok speciel. Ez meg egyszeri kiadás volt, és kész. Persze én sem rakatnék össze ilyet a szobámba, de idõsebb sportkocsit sem vennék helyette, az tuti.

Törölt felhasználó
Ha be van bukócsövezve, van benne egy homológ ülés meg 6 pontos bizti õv, és még a bukó alatt van nyakmerevítõd, akkor több esélyed van közúton meghalni mint versenyautóba....
[HUN]FaTaL
"Meg lehet hogy értékállóbb is😄"

Meg életveszélyesebb...

Törölt felhasználó
Hát nem tudom, szépnek szép kis konfiguráció az tény, de ez sztem már túlzás. Én is szeretek gépezni, de sztem ezt a pénzt beleölhette volna egy kocsiba is. Pld egy idõsebb sportkocsiba amit akár versenyautónak is megcsinálhatna ebbõl a pénzbõl. Meg lehet hogy értékállóbb is😄
Ja meg ezt megmutatod egy csajnak és kb sose dugod meg😄
ez nagyon nagy!!😄
bency
Ez maga a paradicsom!

:) Semmi okosság :P

A 3 monitoros gurulásos videot linkeld inkább.Am jó a szett <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.