Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem meg a motorosok többsége nyomja neki, de én eskü nem láttam még jobbról elõzõ motorost. Max piros lámpánál!
#99050: Ez a motorosok sztereotípiája, csak elfelejtetik hogy autóval nem olyan könnyû manõverezni mint a motorral.
http://goo.gl/gd6Zi5
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Sajnos a többség így közlekedik. Még a kis szar robogókkal is összevissza mennek, a gyorsaságisok meg mint az állatok. Elõre mehetnek és? Nem húzom rá senkire, menjen, elõtte se zavart. De jobbról nem elõzhet ha már zöld a lámpa, pláne nem kanyarban, mint ahogy teszik és majdnem elütöm mert nem látom és még õ van felháborodva.
a SeOss.nu-s videó majdnem velem is megtörtént
annyi különbséggel hogy idejében megálltunk mind a ketten
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
Minden modolás aranyszabálya, hogy csinálj mentést az eredeti fájlokról. Innentõl meg nem kérdés hogyan kell visszaállítani.
550e. körül volt a PC meg egy egyszerû monitor. Most mit tudnék ennyibõl venni? És nem csillivilli neonos szarokat vettem, hanem megkérdeztem egy programozó srácot, hogy mi lenne most egy álomgép, összeírta, megvettem, nem bántam meg.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Én múlt hét pénteken rendeltem egy Sapphire HD 5750 -et egy Samsung B2230W monitorral, elméletileg holnap jön. 😊 Karácsonyig még alaplap, proci + hûtõ, ram kell és megint ok vok 4 évig.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De egyébként meg igazad van, minek venni G25-nél drágább kormányt, annyival nem jobb. 😊 Nekem Logitech DFGT-m van, 20 rongy volt, azóta nyüstölöm, tökéletesen elég mindenféle versenyzésre, és fun-krúzokra is. Egyedül a fékpedálomat erõsítettem meg egy Squash labdával, hogy jobban be tudjam lõni, keményebb legyen. De teljesen elég így nekem - bár a H váltót még mindig irigylem azért a G25-tõl. <#zavart1>#zavart1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Köszönöm!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ennyi pénzbõl, lehet, hogy élõben is lenyomhatnák egy szigetkört 😊
Mullivel egyetértek abban h inkábbkocsiba feccölném ezt a pénzt vagy elmennék nyaralni vmi egzotikus helyre nem feszítenék a szaros porsche kormányommal h miylen májer vagyok hogy a TDU-t egy 800e Ft os gépen tolom HC-ban...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Szigorúan zárt pálya. Élvezetesebb is és nem olyan veszélyes. Ma meg már annyi ilyen lehetõség van amatör és profi szinten is, hogy nem nagyon van kedve az embernek hétköznap 100ezreket kifizetni büntire a közúton.
Ha meg te közúton bebukócsövezett, stb stb racing autóval akarsz repeszteni, részvétem. 😊
Mindenki maga dönti el hogy neki mi a jó, egy gépet átlag 4 évente kell összerakni, csak áramot eszik.
Ja meg ezt megmutatod egy csajnak és kb sose dugod meg😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.