Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nagyon jólsikerült ez az RV570.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Már szerintem mindenki ALiG várja.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Szeretek biztosra menni.De akkor hála az égnek lehet.Köszi.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
bár egy régebbi skyline jobb lenne , legalább egy R32 😊
bár hacsi ellen semmi esélye (Akina hegyen)😄D
Sõt hacsi az tényleg jöhetne. A legjobb DRiFT autó.
és vagy 10 olasz autó..
Engem mondjuk nem zavar (sõt) BMW abszolút nem hiányzik (nekem).
NFS-ben nyomják úgy is 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
(Toyota Corolla AE86)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az lenne a kérdésem h megoldható valahogy hogy ne száljon el mindig a játék? Mert ma megint kopasz lett a csávó...😄
http://bf2s.com/player/swy/
Together we'll fly someday...
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
bár az is lehet, hogy mndig csinálnak vmit
23 %
52 %-os a második
61 %-os a harmadik
89 %-os - ez a maximális OFF-LINE módban
egyéb letöltések
Szerintem a boxos és a pc-s tdu-nak magán a programon kivül nincs sok köze egymáshoz. Úgyértem a szerverek illetve a teljes sziget, kocsik minden stb teljesen el vannak szeparálva. A PC-s TDU simán elérhetõ neten keresztül a játék megvétele után, míg boxon kell hozzá az MS LIVE. Az tök más rendszer.