Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
78%-os helyzettel 99% lehet
78,5 %-os helyzet
+ 4 % - 8.000 km után = 82,5 %
+ 6 % - szállítós küldetések után = 88.5 %
+ 1,5 % - PLAYER TIME = 90 %
+ 2 % - RACES = 92 %
+ 1 % - SPEED = 93 %
+ 6 % = 120 versenyen 1. helyezés = 99 % lesz
internetes klub létrehozása + 1 % = 100 % lehetne...
FORD ---- Feel the differents
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
When you play on a system that is behind a firewall or proxy, certain ports may need to be opened to connect to multiplayer games.
You must be able to access these external ports:
UDP 8880->8889
UDP 8890
UDP 27000->30000
TCP 6667
TCP 27000->30000
You have to open the following local port: TCP8889
Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://9gag.com/gag/5135249
VGA-t meg azért nem éri meg manapság venni mert lassan itt a DX10 és már most is sokat estek a DX9-es kártyák amikor kijött a Geforce 8xx sorozat és mégtöbbet fognak szóval csak bukod az árát.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
@red bull: olyan nincs. offlineben 89%-t lehet elerni. Onlines mentes nem mukodik mas gepen.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Tegnap jatszottam, mar expert levelnel vagyok.. Ma elinditom, errefel a kek csikok amik a jart utakat jelolik teljesen szaggatottak. Es hol megvan szakadva sok helyen meg autoszalon is van. Erre nem tud vki megoldast?
Ja, es a karakter feje is elallitodott. Pedig semmit nem csinaltam.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Addigis itt a Forza Motorsport 2 😛
Itt legalább nem csak 500lóerõs és 50milliós autók vannak.
Mondjuk az alábbi két vas 600-650körül van 😛
Egyébként a játékban majdnem az összes autó megtalálható ami a TDU-ban is benne van...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram