Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én erre számítok, csak kellemesen csalodhatok...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
http://9gag.com/gag/5135249
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szerintem ajánlatos új profilt létrehozni ha fennt van a javítás.
Most +várom a hivatalos javítást felteszem és új profilt hozok majd létre.
Már látom elõre melyik 2 autóval fogok sok versenyt megnyerni<#smile>#smile>
De ahoz ki kellene adni hivatalosan is!Dear Atari<#felkialtas>#felkialtas>
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
OFF
Megnéztem az új Nfs ingame videot. Akkor jöttem rá hogy mennyire hiányzik a borulás (úgyértem hogy nem mutatja végig) ebbõl a játékból. Érdemes ránézni.
ON
http://9gag.com/gag/5135249
Lehet hogy az R34-bõl készült pár...
Amúgy nekem ez a két autó nem igazán hiányzott így utólag. Szép szép, de nekem akkor se jön be nem tetszik szar.
De fõleg a hangok miatt.
Az új Audi RS4 Saloon nagyon durva irányítást kapott!Nekem nagyon kézre áll az irányítása!Olyan kanyarokba mentem bele vele nagy tempóval,ahova az elõtt soha!Nagyon durva!!Csak a végsebessége lehetne magasabb picit,mint 275Km/h! <#vigyor>#vigyor>
Berguson
Kérdéseim lennének,légyszi segítsetek!
-Belsõ visszapillantótükröt be lehet e kapcsolni??
-Nagy kedvencem a Ford Mustang GT-R Concept verda!Mikor lesz elérhetõ??Mert most tartok 30%-nál,és még nem tudom megvenni sajnos!Ja,és mi lesz az ára??
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Berguson
A patch 2 új autója a NISSAN és az Audi szalonokban megvásárolható.
A patch sok helyrõl letölthetõ, tegnap többen belinkelték ide a fórumba.
namármost érdemes felrakni ezt a stuffot, vagy egynelõre ez tényleg valami kamu, nem official cucc, ami bugzik stb?
valaki mondja meg nekem , mert már rágom a hátam a kedvencem, a skyline miatt...<#vigyor2>#vigyor2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Addig is újrarakom és backup-olom a mentésem hátha.
Elõfordult már ilyen jellegü probléma vagy a patch miatt lehet?Még mondjuk nem hallottam errõl<#nemtudom>#nemtudom>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
az irányításban egyetlen hibát találtam, azt hogy a hátramenetet elég nehéz kapcsolni. nem is igazán jöttem még rá hogy milyen ütemben kell kétszer a hátramenet/fék bill. lenyomni (paddal játszok) hogy kapcsolja, és néha verseny közben egy kicsúszásnál nagyon idegesítõ tud lenni. hatalmas elõnyt is le tudnak esetenként így faragni a többiek
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Bár nem annyira, de látszik hogy bal oldalt van a kormány
|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430
Viszont ami tényleg furcsa, hogy ha kocsival olyan 150-nel nekimensz egy ugratónak, mint pl. ami van a toronynál is, a kocsi szinte elrepül. Még motorral sem lehetett ekkorát ugratni 300-as tempónál.
ACER Aspire 5738ZG
Pozitív:
-YASU-val nem megy. Be kell tenni az eredeti lemezt (de csak az elsõ videóig, utána ki lehet venni).
-Tényleg javítottak a netkódon, simán tök jól lehetett mennyi 6-an sokáig (akár úgy is hogy nem linkeltünk össze).
-Gyorsabb a spawnolás az emberek közé
-Érzésre jobban "össze van rakva" a játék - igy kellett volna kijönnie a teljesnek!
-Az út mintha simábbnak tûnne (nem pattognak úgy a forgalom autók és a játékos autók sem). Bár ránézésre ugyanolyan szögletes...
-Változtattak valamit a fizikán, részben életszerûbb, részben kreténebb lett (belementem egy forgalom autóba és tök valószerûtlenül elrepült - HC mód nem is volt bekapcsolva).
-Kevesebbszer hajlamos akadozásra
-Kisebb a "lag" a kocsi jobban reagál az irányításra
Negatív:
-Városban ugyanolyan szar.
-Még mindig hajlamos beakadni
-A tükrözõdések még mindig "visszafelé" mennek
-Drive-inben a scroll bugot nem javították ki
Egyéb:
-A skyline hangja borzasztó, viszont nagyon kellemesen irányítható, driftkirály kocsi lett.
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
Nekem eddig ha nyolcan voltunk, olyan szinten belaggolt, mintha 0,00005 FPS-sel menne, de most az Oahu Raceway-en egyszerre nyolc játékos volt elõttem, és simán ment, mint máskor. Azt nem mondom, hogy nem ugráltak, de normálisan játszható volt (az ugrálás az 512/96-os netemnek betudható)
Más:
Aki szokott a game-ben driftelni, az automata, vagy manuálissal nyomja? Mert a HC meg a no driving aid az OK, de a váltóval még nem jutottam dûlõre. Jelenleg egy Sony PS2-es gamepad-om van, gondolom egy jó FFB-s kormány nem ártana. Mellesleg a TDU-ban melyik a legjobb driftes automobil? A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG