Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
mikor jönne a TDU2, megkapjuk a második car pakkot

én erre számítok, csak kellemesen csalodhatok...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

AntiHero
biztos...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sztetek lesznek még késõbb is autóletöltések? Elvileg úgy volt, de amennyit szarakodtak a patch-el, nem bízom benne

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Én most tettem föl a játékot és föltettem után a patch-et és sajna nem fut a YASU-val most mit tegyek? PLZ valaki egy kis help

Yoda001
ez a hivatalos patch, de kiszvárgott ... ezek soha a büdös életbe nem mondták volna hogy, oké, itt a patch XD

http://9gag.com/gag/5135249

Pepsi Twist
akkor 11:00 kor audi bolt elött?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Reinstall + backup(mentés) no patch és +van a club-om<#confused>
Szerintem ajánlatos új profilt létrehozni ha fennt van a javítás.
Most +várom a hivatalos javítást felteszem és új profilt hozok majd létre.
Már látom elõre melyik 2 autóval fogok sok versenyt megnyerni<#smile>
De ahoz ki kellene adni hivatalosan is!Dear Atari<#felkialtas>

roberto
ha lehet én mennék furikázni😛

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Pepsi Twist
Nah most valaki velem valhol 1 kis furikázás?

Yoda001
99%<#idiota>

AntiHero
Elvileg Október/Novembert írkáltak külföldön a patch 2-re. De az meg sztem csak álom:😄

CivicVTi
Na este lerendezzuk a problemat<#vigyor1>

Synit HUN
Leszarom az E kategoriát. Te se használnád ha nem lenne benne az a szutyok Sky. Eddig bezzeg nem volt nagy a szád hogy E ktegória E kategória. Barátom 😛

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

CivicVTi
Aston?<#wilting> Baratom, E kategoriaval villogjal...<#mf2>

Synit HUN
Nem foglak látni az Aston gumifüstjétõl. <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

CivicVTi
Na majd este megmutatom<#ejnye1><#idiota>

Synit HUN
Sztem driftre sem jó. Ívet mindennel lehet húzni. De az elsõ terhelésváltásnál ledadog az anyjába. Nem elég a kraft.

OFF
Megnéztem az új Nfs ingame videot. Akkor jöttem rá hogy mennyire hiányzik a borulás (úgyértem hogy nem mutatja végig) ebbõl a játékból. Érdemes ránézni.
ON

Yoda001
már nem lesz több patch.. ezt is meddig tolták? ezután mire lehet számitani? max kijavitanak egy hangot azt kész XD

CivicVTi
Ha mar Nismo, akkor 600 Lo, nem 393. Siman jo lenne C v D kategoriaba. De nem, E kat, hogy driften kivul masra ne legyen jo. A hangja az valoban hatalmas bakloves. Igy elszarni. Pedig eleg jellegzetes hangja van... Nembaj, biztos a peccs majd ezt is javitja...<#csodalk>

Synit HUN
Az egy nyereményautó. Munkával elérheted. Nézd meg mit ír ki amikor rákattintasz hogy megvennéd. Vagy vegyél egyet neten. 1-2 milláért már biztos kapsz 😛

Synit HUN
Éredkes. Pedig a Skyline japán belpiacos autó. Ott meg igancsak jobb oldalt van a kormány. Még abban a Halálosabb iramban is jobb kormányos, pedig az amerikában játszódik...
Lehet hogy az R34-bõl készült pár...
Amúgy nekem ez a két autó nem igazán hiányzott így utólag. Szép szép, de nekem akkor se jön be nem tetszik szar.
De fõleg a hangok miatt.

amúgy antihero én warezos vagyok most mégis audi rs4-esssel furikázok
nekem az audinál bõven elég a 275 nem ferrari ez!Jah a Skyline hangja sztem sem a legjobb és attól a verdától viszont elvárom ha besziszem a tuningmûhelybe akkor kapják ki belõle az 1000 lóéerõt
Berguson
Ja még annyit!

Az új Audi RS4 Saloon nagyon durva irányítást kapott!Nekem nagyon kézre áll az irányítása!Olyan kanyarokba mentem bele vele nagy tempóval,ahova az elõtt soha!Nagyon durva!!Csak a végsebessége lehetne magasabb picit,mint 275Km/h! <#vigyor>

Berguson

Berguson
Sziasztok!

Kérdéseim lennének,légyszi segítsetek!

-Belsõ visszapillantótükröt be lehet e kapcsolni??
-Nagy kedvencem a Ford Mustang GT-R Concept verda!Mikor lesz elérhetõ??Mert most tartok 30%-nál,és még nem tudom megvenni sajnos!Ja,és mi lesz az ára??

Köszi a válaszokat!

Sziasztok!

Berguson

A patch 2 új autója a NISSAN és az Audi szalonokban megvásárolható.
A patch sok helyrõl letölthetõ, tegnap többen belinkelték ide a fórumba.

Hát engem nem vágot a földhöz. Annyira nem tud többet. Az tény hogy fagy. Eddig nekem sose fagyott, most spawnolásnál szeret. Azon röhögtem, asszem DSG írta hogy sose volt egyedül a játékban mindig volt egy sessionben valakivel és hogy pikkpakk látja a többieket. Totál az ellenkezõjét tapasztaltam. Néhanéha beesett egy-két ember pedig a térképen direkt olyan helyet választottam ahol azért voltak emberek. Ha nem lenne ez a plusz két autó a játékban, észre se venném hogy feltettem valamit a játékhoz. Ja de: 1.66A a menüben. Ez feltûnne.

Blenda Stompa
Hey skacok! Ezzel a patchel most vagy leoltották a fejemet, vagy szimplán hülye vagyok<#zavart2><#idiota> felmentem játsazni, majd néztem egy tagot az audijával, és megkérdeztem milyen mire õ azt mondta szar, bugos nehogy felrakjam a patchet mert fagy meg miegymás stbstb.
namármost érdemes felrakni ezt a stuffot, vagy egynelõre ez tényleg valami kamu, nem official cucc, ami bugzik stb?
valaki mondja meg nekem , mert már rágom a hátam a kedvencem, a skyline miatt...<#vigyor2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

JaJ..hátramenet akkor kell, ha beparkolsz a Tesco elé..nyomjál resetet ilyenkor,vagy ne csussz ki,az ütközést meg kerüld...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Bazz,most nézem nincs + a club-om?Lehetséges ez?
Addig is újrarakom és backup-olom a mentésem hátha.
Elõfordult már ilyen jellegü probléma vagy a patch miatt lehet?Még mondjuk nem hallottam errõl<#nemtudom>

Az Angolok is ugy gyártanak autókat,hogy a tûzfalba és a padlólemezen kivan alakitva,az eu-s balos szabvány..mindenhól a világon igy gyártanak,hogy csak mûszerfelat,kormánymûvet,pedálsort és pár apróságot kelljen cserélni,függõen melyik országba adják el...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

most próbálgatom. egész jó az elõzõ részekhez képest, de arra még nem jöttem rá hogy lehet végleg lerázni a zsarukat. vmelyik apartmanba kell menekülni elõlük ?

az irányításban egyetlen hibát találtam, azt hogy a hátramenetet elég nehéz kapcsolni. nem is igazán jöttem még rá hogy milyen ütemben kell kétszer a hátramenet/fék bill. lenyomni (paddal játszok) hogy kapcsolja, és néha verseny közben egy kicsúszásnál nagyon idegesítõ tud lenni. hatalmas elõnyt is le tudnak esetenként így faragni a többiek

Igen van balos... ha jól tudom az amerikai piacra gyártott a Nissan.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Õ is a balkormányosra esküszik ;-)
Skyline

Atti12
okok, csak írta valaki hogy neki érdekes volt hogy bal kormányos 😊

Ez édes... szinte minden verda létezik bal kormányos kiadással,gyárilag a helye ki is van alakitva,csak át kell pakolni

Atti12
egyébként sztem van bal kormányos skyline R34. itt van pl ez:

Bár nem annyira, de látszik hogy bal oldalt van a kormány

roberto
vki nem akar éjfélig kocsikázni egyet ha igen mondjon tali helyet mert én nem tokxD

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

vki
Nem biztos. Lehet, hogy átírják a verziószámot 1.68-ra.

Viszont ami tényleg furcsa, hogy ha kocsival olyan 150-nel nekimensz egy ugratónak, mint pl. ami van a toronynál is, a kocsi szinte elrepül. Még motorral sem lehetett ekkorát ugratni 300-as tempónál.

ACER Aspire 5738ZG

TDU PATCH tapasztalatok:

Pozitív:

-YASU-val nem megy. Be kell tenni az eredeti lemezt (de csak az elsõ videóig, utána ki lehet venni).
-Tényleg javítottak a netkódon, simán tök jól lehetett mennyi 6-an sokáig (akár úgy is hogy nem linkeltünk össze).
-Gyorsabb a spawnolás az emberek közé
-Érzésre jobban "össze van rakva" a játék - igy kellett volna kijönnie a teljesnek!
-Az út mintha simábbnak tûnne (nem pattognak úgy a forgalom autók és a játékos autók sem). Bár ránézésre ugyanolyan szögletes...
-Változtattak valamit a fizikán, részben életszerûbb, részben kreténebb lett (belementem egy forgalom autóba és tök valószerûtlenül elrepült - HC mód nem is volt bekapcsolva).
-Kevesebbszer hajlamos akadozásra
-Kisebb a "lag" a kocsi jobban reagál az irányításra

Negatív:

-Városban ugyanolyan szar.
-Még mindig hajlamos beakadni
-A tükrözõdések még mindig "visszafelé" mennek
-Drive-inben a scroll bugot nem javították ki

Egyéb:

-A skyline hangja borzasztó, viszont nagyon kellemesen irányítható, driftkirály kocsi lett.

TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu

bertino

bertino
nem tart sokbol ujratelepíteni a játékot és arra feltolni a véglegest, ha erre nem megy rá

Azt nézzétek meg ,hogy lehet e már klubmeccset vivni

Atti12
egyébként nemtom mit szaroztok a Yasuval, amikor elég csak berakni a dvd-t aztán meg kivenni, mert csak az eredetiséget ellenörzi aztán vége 😊

Pepsi Twist
375km/h = Beregadás (mert az oszlop erõsebb <#mf1>)

AntiHero
Ez is eredeti csak BETA verziós. és mint tudjuk semmit nem jelent a BETA az ATARInak.<#idiota> Szerintem kopp ugyen ezt fogják kiadni majd a héten vagy késõbb..

Csatlakozom énis, megvárom amíg kijön az eredeti patch!!!
szerintem mostmár a skyline a legjobb...

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

vki
Online tapasztalat:

Nekem eddig ha nyolcan voltunk, olyan szinten belaggolt, mintha 0,00005 FPS-sel menne, de most az Oahu Raceway-en egyszerre nyolc játékos volt elõttem, és simán ment, mint máskor. Azt nem mondom, hogy nem ugráltak, de normálisan játszható volt (az ugrálás az 512/96-os netemnek betudható)

Más:
Aki szokott a game-ben driftelni, az automata, vagy manuálissal nyomja? Mert a HC meg a no driving aid az OK, de a váltóval még nem jutottam dûlõre. Jelenleg egy Sony PS2-es gamepad-om van, gondolom egy jó FFB-s kormány nem ártana. Mellesleg a TDU-ban melyik a legjobb driftes automobil? A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG