Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
De kurva fáradt vagyok.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
mapon keress rá
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
kiszivárgatták ezt, innentõl várhatunk official-ra, sztem ugyse jön
ezek már a második részt csinálják javában aminek X360/PC premier-je ugyanaz a dátum
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
IMÁDOM EZT JÁTÉKOT😄
Egy kép a egy helyrõl ahol ember még nem járt😄

bocsi,hogy zavarok csak lenne egy hatalmas kérésem.
amikor még kiadták a TDU-t kicsit játszottam vele,de most szeretnék játszani onlinba..
Látom ti nagyon kenitek,lécci írjátok már le,hogy mi kell hozzá,hogy játszhassak onlinba..
Meg hogy mit hogy kell..Most ott vagyok,hogy feltettem a gépre a TDU-t.
Innen hogy tovább?
pls segítsetek
THX.
bye
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
A túlkormányzottság alkalmas rá,akkor mozdul be a segge,minden kormány mozdulatra..már bocs
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
persze lehet tévedek, csak nekem ez rémlik
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Tényleg jó 5let lenne videót csinálni róla (hanggal!).
TDU online: [HUN]DSG MSN: info(kukac)testdriveunlimited.hu
jol kibasztak a fejlesztõk így a HCsokkal...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
.: mobilize.hu :.
azt áruljátok el, hogy a kibaszott köcsög külföldi mi a rákért tud eltolni engem, bezzeg ha én beleszállok, akkor õ meg se moccan... és mindig így van, biztos velem van a baj...
TDU Nick: [HUN]DriftR TDU Club: HUNStreetRacers
erre tökéletes példa a Ford Mustang, vagy Saleen s281. én inkább a kézifékes kifarolás helyett a kocsi sulypontbol valo kibillentését használom, majd a kormányt nagyonkicsit utánaforgatva a gázzal irányitom a kocsit. így hosszu, íves kanyarokat is be tudok venni szépen. persze én sem csinálom tökéletesen, ezért gyakorlok sokat.
sok jó videót kívánok!
ha eccer elkaplak a map-en, akkor széjjel drifteljük Oahu-t
jóéjszakát!
én imádok driftelni, és teljesen másképp csinálom.
a peccsrõl:
a 2 új kocsi nem váltott ki belölem különösebben semmit, és szerintem gáz, hogy mindenki ezzel a 2kocsival nyomja.
a peccs felrakása óta lényegesen könnyebben csatlakozok freeride-os barátaimhoz, viszont multi versenyeknél, a hostolással gondok adódtak. remélem a végleges peccsben ezt kijavítják.
Hajrá magyarok!
😉
Ezt csak azért írtam mert nem akarok itt lámázni, meg hasonlók.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Én most a mustang gt-r conceptes felnijével tolom 😄D De hogy a nismo miért nem megy rá, nem értem...
Nagyon királyul összedobtad a videt, én vok egyébként a fekete Skyline-al (HUNGery83). A legjobb rész 1:22-körül van amikor elcsúszunk egymás mellett a hosszú egyenes után, és még be is van lassítva. Télleg jó lett, majd nyomhatunk még egyt vmikor.
Peace mindenkinek. Ja és drift 4eva'.