107666
-
#101386 Hát a videó ma már nem lesz meg... Majd holnap megpróbálom összedobni... Azért hiányzik az a movie maker. Azon legalább kiigazodtam. Ez a rodt vegas-az istenért sem akar működni szal én mára feladtam. Majd holnap... -
#101385 Na Zoleegolf barátommal már kintvagyunk.. itt állunk az ecko-bolttól nemmessze.. gyertek ha gondoljátok.. és légyszives csak "G" kategóriással! Köszi. -
#101384 Hát mostmár mind1 majd holnap megyünk egy jót... ;) Nálam nagy esélyes az sl merci meg a régi ferrari 280gto. Esetleg még a camaro de inkább az első kettő közül vmelyik... :) -
#101383 Hát ez szomorú. Azok a régi szép idők... :) Amikor még az volt a gond hogy merre menjünk a hegy legmagasabb pontja fele nem pedig az hogy elveszett a mentés... :( Meg az a sok verseny... Kemény volt hogy kb 1 nap alatt ledaráltuk a versenyeket... :D -
#101382 Mais,és holnapis. :) -
#101381 Hát, szerintem ne légyszi. De énis most értem haza,szóval indulok kifele a garázsból,aztán adjadneki lessz.. -
#101380 Visszaraktam két nappal ezelőtt, csináltam egy új accot is, de sajnos egy nagy üresség várt a régi acc/mentés híján.
A régi játszótér már nem volt az igazi. -
#101379 Jah hogy 28?? :D Akkor megyek. :D Ettől függetlenül a kérdésem még fennáll.
Ui: Bronx South: Bocsi a sok hsz-ért részemről is, innentől odafigyelek rá! :) Jah amúgy ha véletlenül kedved támadna visszatérni a tdu-ba akkor szólj! ;) -
#101378 Megapack-ossal lehet jönni? :) Kezd visszatérni a kedvem csak azért kérdezem... -
#101377 Ok.Szerintem ott leszek,de nem 100 :) -
#101376 Okés,Bocsi. Mostmár tömörítem a mondandóm!
Bencyke: 19:45től mais ottleszünk haverral,és holnapis
Wollnerd: Előkeresem ma a jobbik verziót,ha még megtalálom megosztom! :)
Amúgy módosítottam a képet, persze mais megjáratjuk a V8-asokat.. -
#101375 Én benne vagyok egy G kategóriás krúzba :) -
#101374 Ok srácok csak ne offoljunk pls, meg ha lehet az egymás után következő hszeinket egy hszbe tömörítsük. Csak egy apró kérés. :) -
#101373 Azok a magyar tutorialok engem is érdekelnek! :)
Hogy hogyan lehet szuper videókat csinálni.
Nekem ez a 1. számú kedvenc videóm! -
#101372 Várjuk kiváncsian! :) -
#101371 Most linkeltem,itt van crack is.. szóval aktiválja magát.. -
#101370 Paff... akkor várj!
Debilhangú Jóska tutorialja.. ( én innen "tanulgattam" ) , és
Vegas8Torrent ( ez jóis :D ) -
#101369 Sony Vegas, legalábbis én azt használom.
Eleinte nehéz volt, le is töröltem, azt végül azzal csináltam meg a TDU videóim nagy részét, meg 3 TDU2 videót csak az utóbbiak elég hülyén sikerültek, de ma fogom megosztani a 4-ik TDU2 -es videóm, egész jó lesz. -
#101368 Nem fontos köszi! :) Egyelőre a progi se akar működni meg nem is tom hogy kell aktiválni szal... Nem tom lehet keresek vmi egyszerűbbet... -
#101367 Fasza! Amint elkezdenék vele csinálni vmit egyből kilép... :S -
#101366 Én tudom.. Ütősre.. Amúgy kilehet tanulni.. csak tutorialból kell tanulni.. megkeressem neked a magyar tutikat? Mert én részben azokból tanultam -
#101365 Hát most azzal szarakodok csak még ki kell ismerni. Meg még nem tudom pontosan hogy akarom megcsinálni a vidit. -
#101364 Okés,át dobom holnapra.. Te kellesz oda... akkor átfirkantom,aztán leugrok haverhoz, csinálom nekiis a TDU-t.. ( most én rákattantam a TDU-ra.. aztán utánam még vagy 5 haverom..XDDD ) -
#101363 amúgy a m00vie makker,az egy kegyetlen sz.r progi.. jó meg minden,mert levan egyszerüsítve,és mint én a "hülye" is tudja kezelni.. de inkább Vegas 8.. a Vegas8-al lehetett nagyot alkotni,sajnos nincs már vidim a gépem.. csak makkeres van túbon.. de az okosabb a Vegas,és jobb is.. én azt ajánlom -
#101362 Fasza...:D Ez bíztató... :D Am ma nem jó mert elég volta a mai krúz. :) Viszont holnap benne lennék részemről. -
#101361 Ígyvan.. Sok szerencsét hozzá.. amúgy nekem a win7 b+*&@>szta tönkre a vinyómat,szóval vigyázz a tieddel.. -
#101360 Skacok? -
#101359 Most kezdeném el csináln a vidit mert eddig egy rohadt progit kerestem amivel meg tudom csinálni. Korábban az xp-n a movie maker-t használtam de a win7-en egy borzalom az a progi szal inkább kerestem mást de azt meg nem könnyű beüzemelni ráadásul most fogom először használni szal... :D Na majd meglássuk -
#101358 -
#101357 Óóó.. ezt nemtudtam.. mindegy.. a 8 magyar is jólenne.. -
#101356 Nagyon nagyon jó képek :D Feltétlen megkell ismételni minnél hamarabb.Amúgy itt vannak az én képeim :) Lehet nem olyan profik mint a Norbié :)
-
RYO21 #101355 8nál több player úgyse lehet egy layerben, szóval felesleges 20-30 embert beszervezni. -
#101354 ó nagyon szuper vagy.. kéne egy NAAAAAAAAAGY magyar talit rendezni.. ahol minimum vagyunk 20-30an.. haver is mostmár ittvan,épp előttem áll aztán őis csatlakozik mostmár hozzánk.. Adom a képeket.. mennek trébúkra.. -
#101353 Na szal az ígért képek:
Az elején:
Aztán összegyűltünk és elindultunk a golfpályáig ahol sajnos nekem nem sikerült túl jó képeket csinálnom így majd inkább a videóba rakom csak be. A kövi hely az északi pvilágítótorony volt... Íme a felállás: :D
Majd jött a vége:
Hát ennyi lenne, még1x thx midnenkinek, faja volt!
Ui: az utsó képen -nem tom kinek tűnt fel- de sajnos lett pár hiba mivel a szöveget el kellett tűntetni illetve két rohadt falevél is pont benne volt a képbe amiket szintén el kellett tűntetni, és ennyire sikerült. Am itt az eredeti kép!
A videó még munkálatok meg még erősen wip, azt majd csak később dobom ide. ;)
-
#101352 Na skacok,amit említettem TS ( TeamSpeak 3 ) szerót..
ez az én TS-em.
IP : zedhs.com:9988
PW : Nincs
Test drive unlimited szoba ( a tdu-soké.. persze ha gondoljátok a társalgóba nyugottan mehettek társalogni a többiekkel )
pw a szobába : "oahuraceway"
A TS szobát azért ajánlottam fel,hogy akinek van mikrofonja,azzal tudunk beszélgetni krúz közbe,vagy esetleg egymásnak segíteni ha kell,akinek meg nincs mikrofonja, az úgygondolom hogy legalább hallja a többieket/minket. -
#101351 Köszi a krúzt veletek skacok,jóvolt -
#101350 Részemről is jönnek képek később :) Kösz szintén. -
#101349 Köszi a krúzt midnenkinek Nagyon jó volt végülis úgy 3/4 szigetkört mentünk. :D Képek + vidi hamarosan! ;) -
#101348 Ujraindult a kurva gép azért tüntem el,utána meg balfsz voltam :D De ott vagyok mostmár. -
#101347 bencyke eltüntél! :D