Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Most nézem! Neked a kijelzõn épp közeledik a rendõr. 😄 Ezt megint hogy?

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

gabo91
Értem, okés.
Köszönöm a segítséget!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Online még csak amatör 😊 de gyurok rá most is 😊

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Én szintén így jártam ma, csak nálam néha leesik 3 fps-re is.
Valaki nem tud valami okosat?
tdu Toyota
Milyen szinten vagy Kisvuk champhion ?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

tdu Toyota
😄

Köszi😊 Pumuklee-t használom mindenhol, de azt nem engedte 😊

tdu Toyota
kisvuk jó név XD

Hali.
Már megjelenés napján megvettem, csak azota online nem sok idõm volt játszani, viszont ha esetleg van magyar klub abba szyvesen belépnék, Kisvuk nével játszom.

tdu Toyota
Memphis ma lesz videó? mert tegnap azt mondtad hogy lesz csak akkor nem volt és most lesz?

HUNMemphis
My beautiful baby!Hmm very strong and very fast. Remember this car.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

bertino
nah tehát ez a repülés, ennek következtében következett be tegnap szokásos crusie-unk során, mikor észrevettük ezt a nem gyengén BUGos gyereket, akivel ha eleget szórakoztunk, akkor kaptuk meg ezt a képet:

<#banplz>

érdemes megnézni a felvételt, mert nagyon poén 😄DDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

HUNMemphis
Szia!
Sajnos magyaritás nincsen.
A km/h-t azt a options/display/unitsystem/metrickben kell átálítani.
Jó gémet.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

gabo91
Sziasztok.

Megtudnátok mondani, hogy...
Holt tudom átállítani a mp/h -t km/h -ra?
És létezik-e a játékhoz magyarosítás?

Köszönöm elõre is a válaszokat!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Lefizette a fejlesztõket nvidia hogy csak rájuk optimalizáljanak 😊
HUNMemphis
Szerintem meg a Saleeen S7 nagyon jó!
Az Entot is dicsérem az irányitása miatt.
DE csak annak jók aki tudja kezelni õket.Én a saleennal 2.14 et mentem a Dodgeval hát azt inkább nem mondom még kétségbe vonnátok.
A lényeg nem az hogy ki mit ír, hanem az hogy éleseben hogy teljesít.

Akkor az a S7-s ,behúzott kézifékkel ment,vagy lükibe<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Yoda001
én maradok az enzonál az se gyorsul rosszul és a végsebessége se rossz (bár kicsit drága :/)<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Atti12
Saleenek is 350 körül van a max sebessége és mentem már vele 410 el is <#kacsint>

De a me four twelve is a kategoriás és naon jool gyorsul.

ui:sztem <#vigyor3>

Pepsi Twist
én saleen-t nyomtam le dodgeval... (és a saleen keményen A kategóriás) egyébként a Dodge-t sztem elbaszták mert a tunningal olyan (hivatalosan) 330 a vége de közelsem mert simán lehet vinni vele a 350-et no meg a gyrsulás is elvileg 3 sec fölött van és nekem sikerült már 2.40-et...

ui.: nekem ez a véleményem (de lehet direkt így akarták)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ma 3x elvertem dragban egy me four twelvet egy caterham el.<#eljen>

gabi89
Éljen a Geforce 😊 Nekem is a jó öreg 7600gt-m van is prímán viszi a gamet 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

nalam ugyanez..
szarabbul megy most az 1950pro-mmal mint ezelott a 7600gt-vel..
(Asus Eax 1950Pro szinten)
OFF
Sziasztok! Tegnap cseréltem le a 7600GT-met egy X1950Pro-ra. Megnéztem rajta egy-két játékot és elég jol mentek...de aztán elindítottam a TDU-t, gondlotam megnézem hogy mit megy azokkal a beállításokkal amivel a 7600GT-n ment. Elindul, egy partmeni házból kezdek (70FPS) ahogy beértem pár ház közé leesett 20FPS-re és még online játékos sem volt!A 7600GT-n 60-30FPS között mozgott! Probáltam a beállításokon változtattni, de hasonló gyenge teljesítményt kaptam! Már több catalyst driverel is probálkoztam, de semmi eredmény! Amúgy ezaz elsõ ATI-m(lehet hogy az utcsó is) lehet hogy én nem kapcsolok be vmit a driverben vagy nem tom...De láttam hogy más x1950Pro tulajnál bevolt kapcsolva a HDR, tettem vele egy probát hát megvolt a stabill 24-25 FPS😊. Remélem, hogy ti tudtok mondani valmi okosságot erre a problémára!
Elõre is köszi!
Bocs a hosszu OFF-ért!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

gabi89
Köszöntjük utasainkat sikeresen felszálltunk most már kikapcsolhatják az öveket 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
nagyon jo játékot játszottunk ma <#idiota>
ugy hívták, hogy ki repül messzebbre
<#banplz>

Dante73
naná. boxra eleve 16 pénz a játék, ráadásul pack is +pénz, mi pc-sek, meg vagyunk olyan elvetemültek, hogy nem engedünk hülyét csinálni magunkból, így szivatnak. se carpack, se egy normális pecs, stb.
Bioshocknál is ez van, csak ott még a boxosokat is lesz@rják, 16:9, stb. pc-re már a demó is telepitett valami szemetet, (securom) aktiválási gondok, stb. (nem a warezt mondom)
Kiadók egyre pofátlanabbul fejõstehénnek nézik azokat, akik idõnként játszanának is a játékaikkal. Már bosszankodni sem érdemes rajta...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
ja az 1 jó pont grat neki <#vigyor>

legalább normálisan kérdezett<#eljen><#vigyor4>

AntiHero
Új reg<#whatever><#rinya>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Yoda001
hi..1. be kell menni minden autos "garázsba", üzletbe.. 2. sztem nem lehet 3.igen csak eredetivel 4. nem lehet csak ha elmész a tuning boltba )vagy mi a franc 😄)

Csào

Kèrdèseim lennènek.Vàlaszokat elore is koszonom.
Single modban lèpkedek a jàtèkban.
1 Hogy lehet motort venni ill. kiprobàlni?
2 Hogy lehet a kihivott elenfeleknek tètet adni,vagy csak online modban lehet?
3 Az eredeti jàtèkkal lehet csak hàlozatban jàtszani?
4 A garàzsban lehet tuningolni a verdàt?

ELORE IS KOSSZ<#crazya>
AntiHero
Pffffffffffffffffffffffffffffff
Minek vesztek fel már megint új videót?
A régi sincs még kész, jaj istenem..😞

Synit HUN
Pedig igyekezhetnétek azzal a videoval mert a Champions.hu lassan kiadja a harmadikat.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Yoda001
sztem azzal se mert aztmondta nekem nem megy se a fraps se a gamecam :l

Memphis aztmondta uj videot készítûnk.
De most egy másik progival forgat.

AntiHero
mien forgatás?
Ki forgat?

Pepsi Twist
nem tom elvileg úgy volt hogy ma

tdu Toyota
Akkor ma még lesz forgatás vagy mi vag holnap lesz?

OKÉ <#idiota><#nyes><#vigyor5>

Majd én...<#kacsint>

TDU: mohosenator

Rodok nem játszol többet?
Ki fog velem jokat driftelgetni?<#szomoru1><#sir><#conf>

Természetesen mentést is adok hozzá 99%osat, és 6000ft-ért adom.

Pepsi Twist
én még mentést is adnék hozzá... akkor érne meg esetleg 7000FT-t

FIGYELEM
Lenne nekem egy eladó Test Drive Unlimited DVD-m, természetesen eredeti, kulccsal, magyar kézikönyvvel, a DVD teljesen karcmentes, nagyon vigyáztam rá!
Budapestre személyesen beviszem bármikor.

ára: 7000ft
Ha érdekel, hivj fel 0620-937-0337, vagy irj msn-en [email protected]

bertino
ez lol... :\

Nem nagyon tudok németül, épp ezért nem vagyok benne teljesen biztos, de az XBoxosok megint kaptak autókat??? Itt a link: Lexus Collection Vol. 3
fery02
Attól függ, hogy az az elsõ túra hány percig tart 😄 Meg ugye úgy könnyebb, ha autópályán mész, esetleg 3-as tuninggal.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

roberto
<#mf2><#eplus2>

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430