Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Köszönöm a segítséget!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Valaki nem tud valami okosat?
Már megjelenés napján megvettem, csak azota online nem sok idõm volt játszani, viszont ha esetleg van magyar klub abba szyvesen belépnék, Kisvuk nével játszom.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
<#banplz>#banplz>
érdemes megnézni a felvételt, mert nagyon poén 😄DDDDD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sajnos magyaritás nincsen.
A km/h-t azt a options/display/unitsystem/metrickben kell átálítani.
Jó gémet.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Megtudnátok mondani, hogy...
Holt tudom átállítani a mp/h -t km/h -ra?
És létezik-e a játékhoz magyarosítás?
Köszönöm elõre is a válaszokat!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az Entot is dicsérem az irányitása miatt.
DE csak annak jók aki tudja kezelni õket.Én a saleennal 2.14 et mentem a Dodgeval hát azt inkább nem mondom még kétségbe vonnátok.
A lényeg nem az hogy ki mit ír, hanem az hogy éleseben hogy teljesít.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://9gag.com/gag/5135249
ui:sztem <#vigyor3>#vigyor3>
ui.: nekem ez a véleményem (de lehet direkt így akarták)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
szarabbul megy most az 1950pro-mmal mint ezelott a 7600gt-vel..
(Asus Eax 1950Pro szinten)
Sziasztok! Tegnap cseréltem le a 7600GT-met egy X1950Pro-ra. Megnéztem rajta egy-két játékot és elég jol mentek...de aztán elindítottam a TDU-t, gondlotam megnézem hogy mit megy azokkal a beállításokkal amivel a 7600GT-n ment. Elindul, egy partmeni házból kezdek (70FPS) ahogy beértem pár ház közé leesett 20FPS-re és még online játékos sem volt!A 7600GT-n 60-30FPS között mozgott! Probáltam a beállításokon változtattni, de hasonló gyenge teljesítményt kaptam! Már több catalyst driverel is probálkoztam, de semmi eredmény! Amúgy ezaz elsõ ATI-m(lehet hogy az utcsó is) lehet hogy én nem kapcsolok be vmit a driverben vagy nem tom...De láttam hogy más x1950Pro tulajnál bevolt kapcsolva a HDR, tettem vele egy probát hát megvolt a stabill 24-25 FPS😊. Remélem, hogy ti tudtok mondani valmi okosságot erre a problémára!
Elõre is köszi!
Bocs a hosszu OFF-ért!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ugy hívták, hogy ki repül messzebbre
<#banplz>#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Bioshocknál is ez van, csak ott még a boxosokat is lesz@rják, 16:9, stb. pc-re már a demó is telepitett valami szemetet, (securom) aktiválási gondok, stb. (nem a warezt mondom)
Kiadók egyre pofátlanabbul fejõstehénnek nézik azokat, akik idõnként játszanának is a játékaikkal. Már bosszankodni sem érdemes rajta...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Kèrdèseim lennènek.Vàlaszokat elore is koszonom.
Single modban lèpkedek a jàtèkban.
1 Hogy lehet motort venni ill. kiprobàlni?
2 Hogy lehet a kihivott elenfeleknek tètet adni,vagy csak online modban lehet?
3 Az eredeti jàtèkkal lehet csak hàlozatban jàtszani?
4 A garàzsban lehet tuningolni a verdàt?
ELORE IS KOSSZ<#crazya>#crazya>
Minek vesztek fel már megint új videót?
A régi sincs még kész, jaj istenem..😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
De most egy másik progival forgat.
TDU: mohosenator
Ki fog velem jokat driftelgetni?<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir><#conf>#conf>
Lenne nekem egy eladó Test Drive Unlimited DVD-m, természetesen eredeti, kulccsal, magyar kézikönyvvel, a DVD teljesen karcmentes, nagyon vigyáztam rá!
Budapestre személyesen beviszem bármikor.
ára: 7000ft
Ha érdekel, hivj fel 0620-937-0337, vagy irj msn-en [email protected]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!