107666
-
#101506 Np, ez a rövid gurulás is jó volt. -
#101505 Vagy.. az a lehetőség van még.. hogy keleti részen,valahol 1 kilátónál futunk össze.. multkoris onnan indultunk jól.. kitudja.. lehet az a szerencsésebbik rész.. -
#101504 Amúgy skacok,hálókártya nem melegszik? vagy valami? CCleanert használtok? ( mert ez segit sokat )
TommyX : Neked meg bocsi,de azthittem lementél és exiteltem,és amikor töltött kifele,akkor teléztél le.. szóval bocsi,de lejöttem énis. :( -
#101503 Azt mondom 4en a legjobb :) Legközelebb úgy indulunk.... -
#101502 amúgy igen... multkoris ( amikor videót vett fel a Norbi ) akkoris nagyonjól elvoltunk.. igaz hogy 2külföldi is csatizott hozzánk.. de megvoltunk.. mostmeg.. ááh.. -
#101501 Áhh.. mindenki off.. csak én meg TommyX vagyunk fent normálisan.. amúgy lehet szervezni.. csak a nyomoronc külföldiek ne teléznének ránk.. mer 1vki jön,és jönnek bandástul 84567546456-an.. -
#101500 Hát ez már megint így jött össze. Na mind1 innentől kezdve én befejeztem a krúz szervezést is mert én max 3-4fős gurulásokon tudok részt. Ez van. Azért remélem legalább a többieknek összejön a dolog! -
#101499 nálam is ugyanez, odavissza teleportál mindenki, kész abbahagytam énis... -
#101498 Feladom...2x lefagytam és nem a gép hibája....8an a layerbe mindenki össze vissza megy....áhh nem jó. Őszintén megmondom azt szeretem ha max 4en vagyunk.....mert akkor lehet a legjobban menni. -
#101497 Nah jó feladtam! További jó játékot mindenkinek! -
#101496 Srácok nem tom mia f*szom vna már megint de midnenki kapcs.hibás nálam... :( -
#101495 Megpróbálunk rádcsatlakozni akkor! -
#101494 nem látlak titeket :(
hiába csatlakozok bárkire is, nem látok senkit... -
#101493 Na indulok fel! -
#101492 Helyes! :)
Bency: megfogod! :) -
#101491 50 re ott vagyok énis :D Csak találjam meg... :)) -
#101490 Válaszprivi,elszaladok boltba és gurulok fel :) 45re ottleszek :D -
#101489 Hát tudom nekem is eredeti volt de az új gépre nem akartam feltenni a régi oprendszert. De ezt midnenki döntse el maga. Én nagyon xp párti vagyok továbbra is mert sztem a mai illetve az elmúlt 1-2 évben kihozott játékokkal még mindig ezerszer kompatibillisebb mint a win7. Csak sokkal jobban tettszik a win 7 szal... :D bonyolult. na mentem fel a szigetre. Ott fogok várni mindenkit! :) 19:00-kor rajtolás van szal igyekezzetek. -
#101488 Válaszoltam is.. :) Amúgy maradok XP-nél.. én jobbnak találom,és eredetibe vettem meg annó.. :) -
#101487 Írtam privit, vannak benne dolgok meg árak! Jah egy win 7 nem árt rá de abból feltétlen a 64 bit-es mert a 32 bit-es csak 3.5gb ramot kezel a vga ram-jával együttvéve. Bocsi az offért! :) -
#101486 Oké,megnéztem már.. kb 66ra jön ki -
#101485 Darabonként 1 árat tudnál írni? Mert nekem őszintén megmondom, jelenlegi gépem ez :
Alaplap: Abit NF8
Processor:
AMD Sempron(tm) Processor 2800+, MMX, 3DNow, ~1.6GHz
Memory:
2048MB RAM
Hard Drive:
500 GB Total
Video Card:
R9550-128CDT
Monitor:
SyncMaster 720N
Sound Card:
Realtek AC97 Audio
Speakers/Headphones:
Canyon..
Keyboard:
USB gyökérhub
Mouse:
USB gyökérhub
Mouse Surface:
Operating System:
Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 3 (2600.xpsp_sp3_qfe.101209-1646) -
#101484 Ott van az aláírásomban a konfig! :D -
#101483 Részemről Oké,Zolee is most jön mindjárt -
#101482 Amúgy max 60eFT-ért, ide tudnátok nekem valami jó gépkonfigot írni.. ami ha lehet akkor már az "odab.sz" kategóriába tartozik?
Jaés,kinek van mikrofonja? Mert ittvagyunk Zoleegolf-al mindennap TS-en,és ti is jöhetnétek Akinek van mikrofonja az beszélne is,akinek nincs az legalább hall minket,és TDU-ba válaszol.. -
#101481 Okés! Na 1 óra múlva gyülekező oks mindenkinek? -
#101480 Clk-t ma kihuzattam egyenesbe.. én 285öt mentem vele 5.-be tiltással.( már dadogott ) Amúgy tőlem mehetünk,én padlózom neki majd mindenhol.. -
#101479 A clk55 nagyon jól gyorsul meg jó is lenne dehát leszabályoz... :/ Az aston egyenesbe lehagyja a szabályzás miatt de szélárnyékban egy 3-as tuningos clk 300-at megy szal azé tartja a tempót! :) Am a tempót nehéz megmondani így előre... Úgyis azoknak kéne menniük elöl akiknek nem megy a kocsija 300-at vagy többet. Jah am a sziget nyugati oldalán fogunk a városfele haladni. Ha elértünk a városhoz és még lesz kedv akkor a dél_keleti csücskéhez a szigetnek! ;) -
#101478 az astonon énis gondolkodtam.. de ha annyira nagyon nem nyomjuk majd a gázt,akkor CLK-val jövök biztosan.. ha nem akkor V8 Vantage... -
#101477 Na itt vagyok, egyelőre én is ráérek, még augusztusban is remélhetőleg... :) A clk-n én is gondolkodtam mert az egyik kedvenc verdám a tdu-ba de az aston-t is meg akartam mozgatni szal... :) -
#101476 Hát akkor mással :D Rosszul emlékeztem... -
#101475 Bencyke : a skyline az E kat.-os.. :)
Valakinek amúgy nincs kedve feldobni W12Coupe,W12Roadster-t trade-re? Mert megvenném :) Csak szóljon mikor rakja/rakta fel.! Danke! :) -
#101474 Igen -
#101473 Bencyke : Skyline GTR?
Norbi: Ígyvan.. , a plakáthoz meg annyit.. hogy régen sokszor figyeltem a topikot,és tényleg sok volt a plakát.. énis így próbálok kedvet deríteni az embereknek,és hogy szedjünk össze minnél több embert és minnél nagyobb krúzokat lehessen, és minnél többet összehozni.. mert én mostanság nagyon 0-24 fentvagyok tdu-ba.. mert szeretem a játékot,és érdemes vele játszani mert beleszeret az ember úgymondd " első látásra ".. szóval hajrá.. :D
Amúgy,én mostis fentvagyok,ott állok a parkolóba CLK55-el.. ( azzal is fogok jönni.. most raktam be egy motorhang módot,és nagyondurci.. :P ) -
#101472 Még nem tudom mivel megyek de addig eldömtöm. -
#101471 Én GTR el :) -
#101470 Na ez faja! :) Gyülekezünk. A plakátra meg csak annyit, hogy eleinte még rengeteg ehez hasonló lakát volt és az embernek meghozta a kedvét a dologhoz. Napi szinten 2-3 ilyen szinte mindig volt. Sajnos mióta van tdu 2 azóta megcsappant a létszám ami várható volt de idővel sztem lesznek akik visszajönnek majd. Leglaábbis remélem! :)
ui: Én aston db9 cpe-vel jövök. Mióta lett volna az aston krúz azóta meg akarom hajtani de sose jön össze. :D -
#101469 Lehet én is benézek, ha nem lesz más dolgom.
Örülök, hogy újra lehet krúzos plakátokat látni a topikban. -
#101468 Fasza lenne! :)
Norba: Hát igen de hát így alakult... Am meg úgylegyen! ;) -
#101467 tegnap jóvolt.. nemlett volna senkinek gondja,akkor 6an lehettünk volna.. de mindenkinek volt valami.. énmeg ha most augusztusba kapok melót,akkor a fizuból 202%-osan új gép lessz..