Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasz Memphis és Daneszbaby!!Szeretnék jelentkezni a klubba én is!Mit kell tennem? Nem vagytok fent véletlenül TDU-n??Nincs kedvetek gurulni egyet?

Kösz

FxR

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Synit HUN
Priviben ment!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Syinitka tudnál nekem segiteni?
Nemtudom hogyan kell kéept beszurni.
Logot szeretnék csináltatni magamnak de nemtudom hogy kell beszurni a képet.

Prince23
na jó van na... én azért nem hiszem, h mindenkinek eredeti. Olyan nincs. Nem lehet. Ha igaz, akkor ez megváltás.😄D

Nekem eredeti.

Synit HUN
Nyugodjál már meg! Itt mindenkinek eredeti!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Prince23
Neked milyen verzió van meg?? (vagy eredeti?)

ÁÁÁ segitség <#idiota>

Prince23
Mert nem akarjátok tudni😛P
Mindenesetre a Spam topikba írhatna valaki, h nyugodjak meg😄

Megtudnátok mondani hogy kell beszurni képet ide?
Szeretnék csináltatni egy logot magamnak de nemtudom hogy kell berakni nekik a képet irjatok pls.

AntiHero
Mi ezt nem tudjuk sajna

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Prince23
helló...szedem clone dvd procyon verziót... az remélem jó, ahogy visszaolvastam...

Pepsi Twist
Ezt a topikot sztem átkéne nevezni "óvodások klub"-jává

(de ez egyéni vélemény)ja és nem kéne ide új házigazda? mert slandbácsi elég ritkán jár ide

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

HUNMemphis
Okés már vissza is igazoltam.Köszi.
Még van bõven hely.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

MikX
jaja, ez az, köszi..

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Synit HUN
Blur - Song 2
Sztem erre gondolsz.

MikX
Hali!
Vki meg tudná mondani, hogy mi az a szám címe, elõadója, ami egy csomó videóban volt anno, mielõtt megjelent a game, de a játékban nincs benn?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Memphis, felvettelek msn-re, szeretnék jelentkezni a clubba, persze, csak ha van még hely. Feltételek acceptálva.
Tibi (PH)

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

pointer4
Én ezt ugy ismertem, hogy ne vitatkozz hüjékkel , mert még összekevernek velük és legyõznek a rutinjukkal 😊
Olyan kevesen csinálnak magyarok TDU videókat, erre ti ketten is összevesztek...
Peace srácok és tiszteljük egymás munkáját!

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Synit HUN
És ez így is lesz! XD

Rád az aláírásom elsõ két sora érvényes.

Ez már tényleg nevetséges, ennyire besértõdtél?

...<#wilting>

Prince23
Na spameltem!
kösz az utba igazítást

AntiHero
Valaki nem jön egy kicsit kocsikázni?

Atti12
megvavan a kormányom 😊 de szeretnék én is menni veletek de amíg igy szaggat a forgalomba addig semmi értelme, csak feltartanálak benneteket 😞.

tdu Toyota
na hagyátok abba jó éjt

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

AntiHero
Nem én marakodok megint õ nevetett ki engem mint valami óvodás:S

Lejárat mások elõtt.

AntiHero
Iszonyat jó képeket tudsz csinálni annyi már szent. GRAT<#worship>

Nagyon hangulatosak.

HUNMemphis
Helló Mega!
Örülnék nagyon ha sikerûlne mert akkor fölvennélek Clubba plusz új MSN-em van.
Igazolj vissza pls.
Jóéjt.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

CivicVTi
Na, pihenjel, mi mar mint mondtam tettunk le az asztalra. Tegyel le te is aztan versenghetunk. Ne madarkodjal mar.

AntiHero
(arról nem tehetek hogy átraktátok a videó mappába a tárhelyeteken, nekem ez cím volt meg ezt írtam be)

Méírt röhögsz ki?

A sajátomat jól linkeltem.
De már töröltem, segg arc mi a nevetséges?

JA és nem válaszoltál hogy elfogadod e a versenyt akkor? Mi van beíjedtél?

Jó képek!Holnap ha minden jól megy akkor én is újbol elkezdek TDU-zni!

Falconer
Ok, na igy már korrekten hangzik.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

HUNMemphis
Ma esti kis krújzolás Danival, s eredménye.

Remélem ezek is tetszenek.
Jóéjszakát mindenkinek.

tdu Toyota
ja jóXD de a tiéd se rossz

Synit HUN
Az elsõ kettõ Bertino munkája. De átadom neki 😉

tdu Toyota
na synitka ha te csináltad gyönyörû munka le a kalapal köszi hogy elküldted a videókat

tdu Toyota
köszi szépen

Synit HUN
A sajátját se tudta belinkelni rendesen XD

Az elsot se jol linkelted
Live Free in Hardcore:
Katt

Waiting or Patch:
Katt

TDU Online: k4rL06

tdu Toyota
jó pedig kiványcsi vagyok rájuk nagyon

Synit HUN
Köszönöm szépen!

Itt a többi:

Elsõ
Második

Jó szórakozást!

AntiHero
Elsõ filmjük: Live free in hc

2. Filmjük (legeslegjobb eddig sztem): Na ezt meg már törölte😞 Majd hátha belinkeli itt tvalaki.

tdu Toyota
áá sniper mikor játsztol újra?????

Figy, online én szoktam motorozni de mivel 2 hete játszom online elötte meg nem motoroztam csak autoztam, igy meglepetés volt motorral látni vkit a magyarok közül az online játékosok közül. És örültem neki hogy igy megy neki az egykerekezés, ennyi. Én tudok örülni más sikerének még ha oly apró is mint ez.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

tdu Toyota
ha nekem mondod hát akkor nem de ha megmutatnád örülnék😄<#beka3>

AntiHero
A "régebbi" Champions.hu-s filmeket még nem láttad?<#csodalk>

Fõleg az utolsó elõtti a legjobb...

tdu Toyota
visszatérve synitka szerintem nagyon jó videó lett én még nem látam ilyen jót le is töltötem a videód mert nagyon tetszet ezért is meg köszönöm neked hogy láthatam egy jó vidit antihero azért a tiéd se rossz csak így továb mind kettõtöknek

fent a bannert tanulmanyozd at