Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a vinyom halt meg találkozó elött 10 percel
nem tom hogy sikerült visszahozni de majdnem elkéstem<#buck>#buck>
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
púúúúú
Mohoval indúltunk volna a crusera amíg a többiek ránk csatlakoznak.
Mit ad Isten?Leállt a modemem.Egyszerûen megadta magát.Ledobott a netrõl és kampec.
Küzdöttem vele 5 órát de semmi.
Ma bekapcsolom hogy hátha elindúl és "kialudta magát",baszki erre elindúl és van netem.
Srácok elnézést kérek a tegnapi affér miatt engem is dühített.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Mert még egy csomo szar nem megy.Teljesen kész van a gép meg én is.Na mind1 majd akkor kb karácsony után leszek.
Addig is jó szórakozást mindenkinek. 😞
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
6-korlessz a találkozó?
TDU:Firo05(hun) TDU favorite car:Corvette Z06
Sajnálom pedig szeretnék menni.
Nemtom sztem akkor sajna sokáig nem leszek :'(
Jah és én is "arra gondoltam" mint Emese a bankos reklámból, hogy ma laza napot tartanánk.
Olyan értelemben hogy valami teljesen lassú kocsit hozzatok.
Én asszem hogy egy Audi TT Coupeval jövök.
Van még sok alap jó kocsi.
Pölö Saturn Sky,VW Golf R32,Chevrolet izé (az a nagyseggû),Nissan 350Z,
Pontiac.
Na én erre gondoltam.
Ha esetleg nincs kedvetek effahta crusehoz akkor oké, csak szóljatok.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nemtudom miért.
http://9gag.com/gag/5135249
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Megszeretném lesni 😛
csak nem originál lelemezes változatnál... és ha nincs mini image-ed
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Azért köszi
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
http://9gag.com/gag/5135249
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Virtual SimRacing
Ne haragudj, nem tudok segíteni én sem .. A Konzolos fórumban már kérdezgõsködtél ? 😮
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez most elég nagy Off lesz de kérlek titeket ne küldjetek el vele a francba. Elég sok helyen próbálkoztam és sehol nem kaptam rá választ. Hátha itt.
Szóval azt szeretném kérdezni hogy tudja e valaki hogyan kell a Ps3 winyójára egy eredeti Ps3 játékot felmásolni/felinstallálni.
A helyzet az hogy a játékot kölcsönadta haverom hogy rakjam rá winyóra, ne keljen megvennem.Remélem tudtok segíteni
Elõre is köszi
Lehet hogy késni fogok pár percet mert melózok szombaton de igyekszem haza.
Miért? Mert az egy igazán király kis program, szombat estére, közvetlen a berugásom és reményteljes, faltól/falig hányásom elõttre..
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Olyan kocsival jössz amit a legjobban tudsz vezetni és szereted.
Valószínüleg 5óra de lehet hogy késöbbre tolom az idõpontot.
Kellemes Pénteket mindenkinek.<#rolleyes>#rolleyes>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Hátha legközelebb jobb lesz. Probálj utánnanézni, mi a fsz van már, olyan nincs, hogy elöfizetsz egy szélessávu kapcsolatra, és nem tudsz még gémelni sem. Nekem ilyen lenne, már rég a fejükön ülnék.
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'