Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig nem hiszem, hogy ne játszanának még ezzel a játékkal 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A radial.cjb bosszúját hárítja el XD
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
TDU: mohosenator
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kapcsold be a rejtett file-okat és ebbõl a konyvtárból törölj mindent kivéve a TXT-t
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Töröld ki a Cache file-okat és kész 😄
TDU: mohosenator
Egyébként nem 2 videokari van benn, hanem 1 csak gyárilag van összeintegrálva kettõ 512 MB memória vagyis két magos, dupla GPU-s, anno tavaly még ugy voltam vele hogy a videokarira áldozom a legtöbbet a többi alkatrésznél meg spóroltam.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de kaptam játék közben 1 hiba üzenetet:
The TEST DRIVE Unlimited server is not available at this time. Please try again later.
Fogalmam sincs mit kéne csinálnom
BattleTag: kabel15#2672
de acc hol tok csinálni?
mikor new profilt kell létrehozni beírom a nevet email címet pass és kipipálom a gamespy-t
utána továb és mikor csatlakoznék kiír 1 hibát hogy valami baj van a pass-al
Köszi!!
http://forums.eu.atari.com/archive/index.php/t-53374.html
Nekem már kétszer bevált.
TDU: dzsiii
Itt
csinálj acc-ot, majd játékon belül profil létrehozásnál elõször adsz 1 nikket, mindegy mit, majd alatta e-mail címedet, amivel regeltél, majd a jelszót is, amit megadtál. Onnantól kezdve a minden játékindításnál automata csatlakozik netre a profiloddal, azt mehet!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Bocsi a lámaságomért,de lécci segítsen nekem valaki.
Elõre is köcce!