Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Csináltam most szervert gyertek dögivel!!!!!!!!!!
w77d
az online ember számláló (bal alsó sarok) mindig 1-et mutat és legtöbbször piros a háttere! néha villan be a zöld, de akkor sincs semmi!

én nem használom image file-t, nekm más miatt írta ki...felraktam egy konvertáló progit, de, majd amikor véágzett letörlöm a Pi**ába

TDU Nick: Danyello86

Sleepy Bone
újabb yasu-t használj.

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

w77d
gyerekek ott vagyok a klubháznál, a térképen látok is pár embert, de az istenért nem ad be benneteket!! ez ellen lehet valamit tenni??

Én mennék veled, de valamiért nekem is azt írja ki, hogy öszszeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.

Sleepy Bone
Jó képek lettek nagyon! Nincs kedved gurulni 1et? 😊

Synit HUN
Énis tolok pár képet.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUNMemphis
Jók lettek a képek!!!Fõleg az uccsó színkompozíció.A talihelyet is jólmegválasztottad.Ahhoz is gratula.
Dani:Látod már túl is vagy rajta.Most már csak meg kell várnod az értesítést és ha lehet ne bukj meg évvégén XD.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Norbi1990
Engem is érdekelne hogy hogy lehetne megcsinálni hogy cd nélkül menjen.
Én letöltöttem vmi image-t amivel elvileg mennie kéne.Daemon-ba beraktam Yasu-t elinditom erre kiírja hogy Öszszeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.Aki tud segíteni lécci írjon privit.Köszi elõre is.
Sleepy Bone
Én is szeretném elkerülni az origim szétkopását, szal engem is érdekelne a téma. Nekem valami mini-image van meg ami 3 gigás 😄 azzal szerintem mûködne.
Egyébként el tudná valaki küldeni a Kalamehamela (vagy mi) klub bookmarkját, mert elmennék Dantéékkal gurulni.

Helyezzem. Bocs.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Katun
Kérlek fáradj át az OFF topikba <#gun><#violent><#nevetes1>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Az mitõl van, hogy azt írja ki indításkor, hogy helyezemm be az eredeti lemezt? EREDETIBEN VAN MEG A GAME!

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Sleepy Bone
Lenne kedve valakinek gurulni? D kategos kocsikkal gyertek, és mondjuk találkozzunk a kráter tetején lévõ háznál. Írjatok ha jöttök és beszéljünk idõt is.

Ha nem vagy indiszkrét, az a talihely ahol találkoztok, az merre található?

Gondoltam én is berakok pár képet, de nekem valamiért nem sikerült, illetve a kép méretére hivatkozva nem engedte, de mivel ezek ilyen 5-6 száz kbyteos képek, és ugyebár 20 kbyte-ig enged, szóval akkor én most ezt hanyagolom, na mind1, pedig örültem volna, ha megoszthatok veletek pár képet😊

Na sajna zárok(( Hétfõig nélkülöznöm kell a TDUt(((Aki játszik annak jó szorakozást))))

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Énis látok eggyet.
Gyagyenkov neked is ilyen mocid van nem?
Annyira hasonlit a tiedre =D

Látom van egy kakukktojás))))

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Nah megjöttem.
A magyar könnyü volt a matek behezebb de faxa lett a felvételi lap.
Ezentul nemkell ennyit tanulni jihhá
Mostanában sokat leszek TDU-ba =P

a mai történések eddig....még folytatódik...muhahha

a piros lámpánál biza meg kell állni...

eh ez jo lett 😊

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Met
Valaki elárulhatná, hogy lehet kihagyni a cd használatot a játékból. Mindíg benne felejtem a gépben és csak akkor veszem észre amikor felszáll a helikopter 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Daemon 4.08 HE fentvan, yasu fentvan és mégis kéri a lemezt

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HUNMemphis
Ma 4 óra. ott a helyem.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Okés, köszi a választ!

Versace21
Oksa,ott leszek,szép napot mindenkinek

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Dante73
TothZsolt!
Lehet rosszul fogalmaztam. BÁRKI Jöhet, akár klubbtag, akár nem. Kamehameha klubépület, 16:00.
Versace21!
Mindenki, akinek csütörtökön elmaradt a vizsgája, MA Vizsgázik. Idõpont egységesen 15:20, a talihely nevü könyvjelzõnél. Ha minden igaz, ATI, és én, ketten vizsgáztatunk, 2-3 fõvel elbírunk.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Versace21
DAnte..Nekem meg van a kõnyvjelzõ,bejelõltem a clubbot is..Tudod elmaradt a multkor a szerver leállás miatt.Ma vizsgázhatok én is??MOndj idõpontot,és ott leszek a kõnyvjelzõnél..

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Szóval akik nem klubtagok, azok ma nem mehetnek a krúzolásra. Nekem ez jött le ebbõl, de legalább végre rájöttem, és megértettem... <#pias><#vigyor0>

Semi gond))) Azért tüntem el mert jötta poker)) Értrttem amit mondtál, hogy a térképet kell nézned!)) Csak nyaggatak,hogy irány a kártya))) Itt nálam a boltban minden pénteken este pokerezünk!)) És ha kiesem beállok vezetni)))

Dante73
Krúzolással teli szép napot mindenkinek! Akik vizsgáznak ma, azoknak egy kalappal! És csak ügyesen! (Nem a nálam "vizsgázókra" gondolok!)
Gagyenkov!
Bocsi, hogy otthagytalak, de ki kelett néznem a térképre, és biztos ami biztos alapon elköszöntem. Bejelöltem a klubot, (nem voltam biztos a kanyarban) visszajöttem, de Te sehol. Vártam egy pár percet, és persze egy csomó ruszkit beadott, de magyart, egyet sem... Hiába, no Gamespy. Már a nevüknek sem tetszik....
Ne felejtsétek, ma VIZSGA! Az érintetteknek (remélem) elküldtem az adatokat. Találkozás, 15:20-kor, indulás legkésöbb félkor. Irány a Klubépület! Ott elintézzük a formaságokat, majd irány a Dillingham reptér! A bejutás érdekében kérek mindenkit, lehetõleg HC módban jöjjön, C-s verdával! Azért C-vel, mert tapasztalatom szerint 200-ig kézbentartható egy verda HC-módban, különösebb trükkök nélkül. Természetesen, ez AJÁNLÁS nem kötelezõ, pláne a vizsgázóknak nem, Õk a kedvenc verdájukkal jöjjenek!
Aki még nem kapta meg a ventri adatokat, legyenszives jelentkezzen nálam, vagy ATI0021-nél érte, du 2-ig. Sokkal egyszerübbé teszi a kapcsolattartást, nem kell a billentyüzetet nézni azoknak, akik nem tudnak vakon gépelni, senki nem megy ki térképre véletlen, nem sódródunk ki, mert irkálunk, stb... Természetesen, ez sem kötelezõ, de jó lenne, ha mindenki tudná használni!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Jóreggelt mindenkinek!!!!

Motorozásra fel))) DUCATI szalon 9.00!!

w77d
szép, mert Corsa 😄

trogerzsiger
csak nem a tiéd?😊

w77d
nah gyerekek hazaértem épségben a krúzolásból 😊
asszem nyomok egyet virtuálisan is! van fönt valaki?

Versace21
Toweille ird meg az msn cimed privbe,ledobott,utánna meg nem engedett vissza,hiába láttalak a mappon

itt van az igazi zsirverda! de gyönyörûûû! hát nem állat....?! na jo abbahagyom....

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

trogerzsiger
én megyek!

Sleepy Bone
Ebben van valami... Csak ezt mindenki ismeri. Vagyunk elegen 1 krúzhoz, akkor?

Synit HUN
De ha nem a legforgalmasabb részre rakjátok a talit akkor talán össze is jöhet.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

drot
najolvan lépek holnap felvételi áá szarok😄😄😄 na cs

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Sleepy Bone
Vagyunk elegen még 1 találkához? mondjuk 20-kor az audisnál?

Akkor szar a szerver... Megszokott dolog

Sleepy Bone
na mi most vesztettük el egymást lockolva voltunk pedig...

nem mondod h soha nem lehet bejutni a lexus üzletbe ????!!!!! ez szivatás bakker! ááááá menjenek a ....sunyiba :@
trogerzsiger
a zannyát :@@@ na mjad máskor

drot
áhh sztem a server a szar nekem pl 1 óra alatt 6x kiiírta hogy lekapcsolt a serverrõl próbájam meg újra de nem dobott ki meg semmi nemvolt csak kiírta😄

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

drot
talán azé me lexust csak az xboxosok kaptak?😄

trogerzsiger
kifagyott ez a szar:@@@ ám a towie vagy kicsodát láttam szépen, nem laggolva a többiek viszontlaggoltak mint állat:S

HTS s3rg1nh00
mert nem lehet,ugyanúgy ahogy a második(északi) merci szalonba sem...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D