Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam most szervert gyertek dögivel!!!!!!!!!!
TDU Nick: Danyello86

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Dani:Látod már túl is vagy rajta.Most már csak meg kell várnod az értesítést és ha lehet ne bukj meg évvégén XD.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Én letöltöttem vmi image-t amivel elvileg mennie kéne.Daemon-ba beraktam Yasu-t elinditom erre kiírja hogy Öszszeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.Aki tud segíteni lécci írjon privit.Köszi elõre is.
Egyébként el tudná valaki küldeni a Kalamehamela (vagy mi) klub bookmarkját, mert elmennék Dantéékkal gurulni.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Gyagyenkov neked is ilyen mocid van nem?
Annyira hasonlit a tiedre =D
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
A magyar könnyü volt a matek behezebb de faxa lett a felvételi lap.
Ezentul nemkell ennyit tanulni jihhá
Mostanában sokat leszek TDU-ba =P
a piros lámpánál biza meg kell állni...
eh ez jo lett 😊

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Lehet rosszul fogalmaztam. BÁRKI Jöhet, akár klubbtag, akár nem. Kamehameha klubépület, 16:00.
Versace21!
Mindenki, akinek csütörtökön elmaradt a vizsgája, MA Vizsgázik. Idõpont egységesen 15:20, a talihely nevü könyvjelzõnél. Ha minden igaz, ATI, és én, ketten vizsgáztatunk, 2-3 fõvel elbírunk.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Gagyenkov!
Bocsi, hogy otthagytalak, de ki kelett néznem a térképre, és biztos ami biztos alapon elköszöntem. Bejelöltem a klubot, (nem voltam biztos a kanyarban) visszajöttem, de Te sehol. Vártam egy pár percet, és persze egy csomó ruszkit beadott, de magyart, egyet sem... Hiába, no Gamespy. Már a nevüknek sem tetszik....
Ne felejtsétek, ma VIZSGA! Az érintetteknek (remélem) elküldtem az adatokat. Találkozás, 15:20-kor, indulás legkésöbb félkor. Irány a Klubépület! Ott elintézzük a formaságokat, majd irány a Dillingham reptér! A bejutás érdekében kérek mindenkit, lehetõleg HC módban jöjjön, C-s verdával! Azért C-vel, mert tapasztalatom szerint 200-ig kézbentartható egy verda HC-módban, különösebb trükkök nélkül. Természetesen, ez AJÁNLÁS nem kötelezõ, pláne a vizsgázóknak nem, Õk a kedvenc verdájukkal jöjjenek!
Aki még nem kapta meg a ventri adatokat, legyenszives jelentkezzen nálam, vagy ATI0021-nél érte, du 2-ig. Sokkal egyszerübbé teszi a kapcsolattartást, nem kell a billentyüzetet nézni azoknak, akik nem tudnak vakon gépelni, senki nem megy ki térképre véletlen, nem sódródunk ki, mert irkálunk, stb... Természetesen, ez sem kötelezõ, de jó lenne, ha mindenki tudná használni!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Motorozásra fel))) DUCATI szalon 9.00!!
asszem nyomok egyet virtuálisan is! van fönt valaki?
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"