Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Nekem sincs, sima otp van. Majd szólok valakinek, és megoldom. Már csak 1 kérdés. Hamarosan, de MIKOR?

http://www.freetvmaci.info/

Norbi1990
Jah.Például akinek nincs olyan bankkártyája(például én) nem tudja kifizetni.
mrmilan
Persze, nem is az a 10 euró a gond, hanem a tény, hogy FIZETNI KELL...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

HUNMemphis
Ejnyebenye most akkor oltsátok le!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

trogerzsiger
Gyerekek, nagyban versenyzünk, azt ez a gematta betolja a speedhacket<#wow2>

HTS s3rg1nh00
az PCs,szabadon bejárható területtel és krúzolós online résszel?nem...
jó játék az is a maga nemében,de elõnyei mellett megvannak a hátrányai is...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Norbi1990
Én tudok játékot amiba több mint 130 kocsi van.
Például a Gran Turismo.
motorozgattam kicsit, örültködtem meg gyakoroltam 😊

micsoda... lehet moddolni... egyedül még a car import plugin nem tölkéletes amúgy én nagyon sokmindent átírtam a játékban, az egy dolog hogy nem publikálom.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73
Egy online játéknál sávszél, és vinyó is kellene rendesen, ha minden szembejövõ kocsiját le kellene töltened, mert ugye 500 kocsi, az nem kevés.
Másrészt általában az autók száma korlátozva van, csak modolhatók...
Így most lessz 130 (135?). Az azért nem kevés! Mondj 1 másikat amiben 130 jármû van!
Na ugye!
Amúgy Tényleg gusztustalan, hogy fizetni kell, de legalább nem szálltak el, sem az autók számát, sem az összeget illetõen.

[HUN]FaTaL
Lehet de például más játékhoz 500 autó van, természetesen ingyen. Igaz nem hivatalos hanem modderek által de mindegy, mert ezt a játékot meg nem lehet moddolni ugye...

http://goo.gl/gd6Zi5

Norbi1990
Elõre is köszike.<#idiota>
az elöbb írtam le hogy mivan akkor ha nincs carpacked...

figy... ha vlaki megveszi itt SG-sek közül, akkor majd beszélek vele és megcsinláom mindenkinek. és ezt simán megoldom... mert a játék hogy online lehessen tolni egyedül egy .exe file-nak kell eredetinek lennie... szal ha a pack .exe-t is tartalmaz még akkorsincs gond... szóval a lényeg hogy ha nem gond én megcisnálom ha vlaki megveszi...

Norbi1990
Csak ne olyan legyen hogyha nincs meg a carpack akkor nem tudsz felmenni a serverre.Akkor az gáz lesz ha ne adj isten igy lesz.
Hohóó! Jöttem énis, és tolok énis pár képet fel, mert csak! 😛

Szóval:

Ja és hmmm... úgyis meg fogja fizetni mindneki ezt a peccset, szóval nem fogunk találkozni úgymond default carral 😊

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

w77d
mondjuk közel 50 autóért nem olyan sok ám 10 euró! Jóval többet fizetnek a Boxosok!!

mrmilan
Én fent vagyok pár perc múlva a ducatinál klasszikus USA vassal...

mrmilan
Nem tudom, de ha fizetni kell majd érte, akkor az Atari elmehet a picsába.
Megveszed, eredetiben, nem warez mocsoksággal nyomulsz.
Erre "kedveskednek" nekünk ennyi idõ után egy kis autópakkal...persze lóvéért.
FAXOM már!<#violent>

Elnézést hogy nem használom a válasz erre gombot. de mivel Xboxosoknál is fennáll hogy vlakinek nincs meg vlameik verda... ezért van egy default car ami nem hasonlít semmire, és ha az emberkének ninsc meg a verda akkor egyszerüen bedobja ezt a modelt. Amugy lehetséges ha egikünk megveszi meglesz az egész SG-nek... fõleg ha olyan rendes és a fájlokat átküldi...

trogerzsiger
Izé na most lehet jönni csak nem a 72 kmes versenyre volt rakva :-)

Dante73
Nah, akkor a régiek is visszatérnek majd...
Engem a Countach, és a Coupe Viper fogott meg a listáról... Remélem nem ezt az új, hanem a régi lámpásat kapjuk, abból beszerzek egy citromsárgát. Lexus-ból jöhetne egy Ls 400-as, kilenncven-egynehányas...
De a nagy kérdés marad; 100% lessz vajon?
HOlnap ismét klubtali, és itt ragadom meg az alkalmat hogy rákérdezzek; TAGOK-közt(!) mekkora igény van klubvidire? Ki szeretne szerepelni benne?

Dante.

HUNMemphis
Nah jah!Errõl lenne szó!
Különben én is szemezgetnék ha lenne lista.
Az a gondom hogy kurva szép a GR-1 tényleg frankó a hangja is de a tuning az kéne rá.
Hülyeségnek tartom, hogy nem lehet ezeket a chalenge kocsikat tuningolni.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

megvan a verdám 19 kor ducati

Versace21
Le venni nem Tod a tuningot,uj verda.
MAMA:Nem tom elmagyarázni,nézd a a fAQ ba,ott vannak mappok,és láthatod

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Met
Veled találkoztam ma nemrégen bent? DTM-es Mercivel voltál.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Atti12
vegyél mégegyet XD

Hogy vegyem le rola a tuningot? <#confused>

hoy ehh

mama2
Ducati szalon az hol is van?? Mert én is mennék😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

nem fogod látni. van egy ún. default car amit akkor jelenít meg ha neked nincs letöltve az a jármû amivel a másik játékos éppen van. valószínûleg trade-n se fogod tudni megvenni õket... sajnos

Versace21
FIGYELEM<#nezze>19,00kor találkozás van a ducatti szalonnnál,Verda:
-Csak Aston martin DB9 coupe,és a kocsinak alapnak kell lennie,semmilyen tuning nem lehet rajta,akinek van kedve,és meg van hozzá a szûkséges kelléke 4keréken,azt szivesen várjuk.<#hawaii>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

trogerzsiger
Valszeg látni fogod, de traden sztem az új autókat nem fogod látni.

Met
Engem az érdekel, hogy fogják ezt megoldani a játékban.
Ha valakivel találkozok akin új kocsival van akkor az, hogy fog megjelenni nálam?
Vagy ha valaki felrakja trade-re az új kocsit akkor én meg tudom e venni? Meg ilyesmi.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mama2
SpeedLimit hova tüntél? Amúgy meg speed limit elment szolni nektek, hogy találkozott velem a játékba. Mikor van tali? estére? 7 óra?XD
Hol lesz a tali? Mert akkor én is megyek ha szabad.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sziasztok!!! Bassza meg ma vettem volna meg az eredeti játékot,de nem találtam,sztem elfogyott vagy nem tudom!!! Na mindegy! Ma meg megrendeltem aztán pénteken már remélem én is tudok csatlakozni hozzátok!!! Nagyon szeretnék!!!
DJ Skyline
engem eddig a Countach meg a Challenger fogott meg, bár az is kérdéses melyik Challenger, a régi vagy az új. Charger hasonlóképp

trogerzsiger
Szerintem f katergóriás kocsiknak elmennek lazán.

Persze egybõl limuzinok.

bertino
azzzz... az totál beleillene a képbe...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sland
Úristen! Akkor lehet hogy visszatérek 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

trogerzsiger
Uh de jóóó Combik kellenének a játékba<#hehe>

DJ Skyline
végre <#eljen>

Hol tudom beállítani hogy érzékelje a játék a kormányt???Én az optionsban állítottam valami a Controls-nál.De adjatok már 1 képet vagy 1 részletes leírást hol tudom beállítani.Mert most hiába csinálok akármit nem érzékeli a kormányt.Felraktam a driverét is. 😞
bertino
hát reméljük.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Te melyik bolygón élsz? Xbox-on MINDENÉRT fizetni kell. Nekik még az online is külön fizetõs. Te meg csak a játékért fizettél az is kb a boxos 60%-ba került. És a plusz autók is sokkal drágábbak voltak mint ez a 46 jármû/10 euro-s ajánlat.
Én azt mondom, ha ez kint lesz tényleg akkor a várakozás ellenére sem járunk rosszul.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

frankó... akkor kb minden sarkon bele fogok futni egy tdu default car-ba... szomorú h ennyi halasztgatás ígérgetés után még van pofájuk pénzt kérni érte

w77d
engem már csak egy autó lista érdekelne, mert az adott linken csak 20db-ot sorolnak fel

tdu Toyota
de ez szemétség hogy még ezért pénzt is kérnek bezzeg a x360-ok tõlük nem kértek pénzt meg nekünk is mióta igérgetik ingyen nah mindegy biztos lesz tört verzió mondjuk ha nincs simán adok pénzt érte fõleg a lexusért 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Synit HUN
Tuti letöltõs.
4. a topik. 😉

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

és dobozos verzió lesz? nem szeretek interneten fizetni és letölteni jobban szeretem a hagyományos útón szerzett játékokat 😊