107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • bency
    Az sajnos nincs :( Amúgy én ott vagyok már,egy Gallardoval.
  • Stockbauer33 #102427
    Nincs megapackod?
  • bency
    Új felnik és drift gyakorlás HC ban :) Többet biztos nem megyek normal modba,HC-ban a legjobb.

• bency
    Ok,ott leszek :)
  • Stockbauer33 #102424
    8körül felmegyek.Ha van kedved ak 20,00kor az észak keleti golfpályánál
  • bency
    Most valaki egy kört? A Spyker szalon előtt jó lenne összefutni,ott leszek egy ideig még...
  • somdav95
    És ez már nem is fog változni, mert nagyba tesznek rá... Ahogy a tdu 2-re is...
  • Jamirofan89
    Nálam is ez van már január óta.Van,hogy 1 órát vagyok fennt és nem ad be senkit.Vannak autók amiknél nagyobb az esély,hogy összefussak valakivel.
    Ford-al nálam 1-2% az esély,hogy be ad játékosokat míg S7-el 50%-nál több.
    Hirtelen berak 5-6 játékost az fps-em ekkor úgy lecsökken,hogy szinte lefagy a játék.Majd amikor a játékos felé veszem az irányt,hogy guruljunk egyet egyszercsak eltűnik.Semmi pause,csak eltűnik mindenki...
    Utoljára 2010 decemberben működött minden tökéletesen.
  • bency
    Énis fent vagyok minden este...meg napközbe is sokat,csak valami orosszal vagy mással nem olyan jó gurulni...:P
  • GX25
    Köszi. Közben találtam egy cikket ahol azt írják, hogy a játékból megjelent egy Gold Edition is ami tartalmazza a Megapack-et. Ezt még lehet kapni valahol? Pl. Media Markt? Online külön a Megapack nem valami olcsó, majdnem annyiért vettem az alap játékot.
  • Bronx South
    Én is felmegyek az utóbbi pár napban majdnem minden este, de a térkép most kibaszás, és ritkán ad be valakit csak úgy menet közben. Előtte meg mikor jó volt a térkép, mutatott 4-5 playert szerte a szigeten, cruise nem nagyon volt, de lehet hogy bugos volt már akkor is a map.
  • Bronx South
    Én az S7 -el vagyok úgy hogy számomra kegyetlenül bejön, és a Veyronnal ellenkezőleg, jól megy meg talán a hangja is elfogadható, de kinézetre egy kiba. rusnya autó. A fejlesztők vihették volna többre is egy bunkósbotnál, de hát valószínűleg így hasznos a kialakítás.

Prince of Máté (#102402): Ja hát van benne az is, amúgy HC mód.

0Diaz0: És thx a linket, ha úgy állok majd idővel és pénzel meglesem. :)
  • Stockbauer33 #102416
    MrHilltert láttad fent v Megva hangyát?WRXSTI-t?

Nézegettem a régi képeket és baszki aki nemvolt ott a krúzokon az már bumlizott :D(+1 feketepont)De a legdurvább h voltak olyanok akik akár 1 órát vártak h bekerülhessenek a layerünkbe.Az éjjeli krúzok a hc királyokkal meg nocomment.

Jövő7végére meg is hírdethetnél egy 2 napos télapó krúzt.Akár Opelos Winter móddal

Az egyhez csinálhattak vna egy plusz szigetet (v 2-t) és max a civil bugot javít6ák vna és simán büntetne még mindenki.A mostani TDU2 off road kidobható.Az autómosó kidobható.Törés kidobható.

Setleg a krúz előtt tol6nánk a 197 km-es versenyen 1et
  • marcihusi
    Ezek hatalmas csapatások voltak!! De tévedsz, mert most is sűrűn belefuthatsz egy-egy 8-as cruise-ba, főleg hogy már feladták a reményt, hogy a 2 javul valamit. Minden este legalább 4-5 ember van a régiek közül. Dr G minden este, Ksk-Dos is szinte, Laeris, Umodmohs is sürün megjelenik, és még sorolhatnám.
    Most is látom vannak páran, és én is fent vagyok csak a térkép még mindig gáz!
  • Falkon
    Nekem valahogy nincs erőm játszani! :( Nyár vége óta semmivel nem játszok.
  • bency
    Egy kis Merci krúzra :D
  • bency
    Falkon te se jösz egy gurulásra?
  • Falkon
    Csak online.
  • GX25
    Sziasztok!

A Megapack-et meglehet venni dobozosan is vagy csak online?
  • bency
    A Kawasaki szalonnál leszek 19.00ig.
  • 0Diaz0
    Egy kis OFF , Bronx számára ! :D ÁlomautóKiállítás
  • vajo
    Naaa.... Ilyen sokan azért ne. :))
  • vajo
    Ki jön most gurulni?
  • 0Diaz0
    Saleent lecserélni bűn,Bronx is megmondja.. :D Azzal lehet darálni szépeket.. meg CLK GTR-el..,Enzoval,Zondával,és még sok más jó autóval 2-3órán keresztül krúzolni, full layerben , baráti körben.. konkrétan, BESZ.RÁS!
  • bency
    Én de tudom rühelni a Saleent....kinézetre se egy szépség,és irányitása se jön be annyira,csaptam is a helyére inkább egy Veyront,az már néz ki valahogy :))
  • bency
    Én 2 napja kezdtem el az új profilomat és mindjárt Champion vagyok,csak 50.000.000 kellet hozzá
  • Prince of Máté
    Ja hát én így pl nem tudok menni :D Ők kézifékkel Driftelnek? Most vettem meg az első D osztályú kocsimat, úgyhogy még meg kell tanulnom kezelni először :D
  • Bronx South
    Valahogy így néz ki, de társaság függő: (Amúgy a videóban látható full layeres daráláshoz hasonlóak manapság már nem jönnek össze olyan sűrűn mint régen, sg-s körön belül meg végképp nem, de ha fent a szigeten rendelkezel már egy baráti körrel akkor jókat lehet gurulni.)

• Prince of Máté
    Felőlem mehetünk de én elég kezdő vagyok még:D
    Sosem mentem még ilyen cruiseba...
  • bency
    Amúgy ha itt van mindenki miért nem megyünk sose egy krúzt ?:S SG krúzt :D
  • bency
    Videót is vesz fel simán?
  • Stockbauer33 #102397
    Fraps helyett ajánlom / Mirillis Action v1.2.0 /
  • Bronx South
    Minden ok, csak a térkép szar.
  • bency
    Szuper!! Akkor este mehetünk egy pár kört :D
  • [HUN]FaTaL
    SPTDvel telepítsd a Daemont és aktív lesz. Ha ezeket nem pipálod be soha nem fog indulni a játék dvd nélkül.
  • Prince of Máté
    Ezer hála ez volt a bajm kitöröltem a txt-t és mostmár faszán működik :P
    Viszont a CD nélküli indítás még mindig nem sikerül, a Securom védelem inaktív :S (legújabb Daemon tools lite van fent, de az eredeti advenceddel sem aktív az opció)

• bency
    Biztos mindent rendben csináltál minden ujra instalálásnál?

1.Install
    2.Patch 1.66!
    3.Mini Image
    4.Play

Igazi gamespy accountal.
  • wollnerd #102391
    Ezt te próbáltad??? Ebben a HSZ-ban volt.
    "Ha a csalakozáskor megjelenik a következő üzi:"sikerten csatlakozás. Próbája..., akkor a következőt kell tenni: Bemész a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data(rejtett)/Test Drive Unlimited mappába, és onnan törlöd ki a addon.txt fájlt, és sikeres!"
  • bency
    Connection error nekem végig.
  • Prince of Máté
    Nem, nem volt semmi ilyesmi.
    Ezt megpróbálnád, hogy neked milyen üzenet ír ki?