107666
-
#102428 Az sajnos nincs :( Amúgy én ott vagyok már,egy Gallardoval. -
Stockbauer33 #102427 Nincs megapackod? -
#102426 Új felnik és drift gyakorlás HC ban :) Többet biztos nem megyek normal modba,HC-ban a legjobb.
-
#102425 Ok,ott leszek :) -
Stockbauer33 #102424 8körül felmegyek.Ha van kedved ak 20,00kor az észak keleti golfpályánál -
#102423 Most valaki egy kört? A Spyker szalon előtt jó lenne összefutni,ott leszek egy ideig még... -
#102422 És ez már nem is fog változni, mert nagyba tesznek rá... Ahogy a tdu 2-re is... -
#102421 Nálam is ez van már január óta.Van,hogy 1 órát vagyok fennt és nem ad be senkit.Vannak autók amiknél nagyobb az esély,hogy összefussak valakivel.
Ford-al nálam 1-2% az esély,hogy be ad játékosokat míg S7-el 50%-nál több.
Hirtelen berak 5-6 játékost az fps-em ekkor úgy lecsökken,hogy szinte lefagy a játék.Majd amikor a játékos felé veszem az irányt,hogy guruljunk egyet egyszercsak eltűnik.Semmi pause,csak eltűnik mindenki...
Utoljára 2010 decemberben működött minden tökéletesen. -
#102420 Énis fent vagyok minden este...meg napközbe is sokat,csak valami orosszal vagy mással nem olyan jó gurulni...:P -
#102419 Köszi. Közben találtam egy cikket ahol azt írják, hogy a játékból megjelent egy Gold Edition is ami tartalmazza a Megapack-et. Ezt még lehet kapni valahol? Pl. Media Markt? Online külön a Megapack nem valami olcsó, majdnem annyiért vettem az alap játékot. -
#102418 Én is felmegyek az utóbbi pár napban majdnem minden este, de a térkép most kibaszás, és ritkán ad be valakit csak úgy menet közben. Előtte meg mikor jó volt a térkép, mutatott 4-5 playert szerte a szigeten, cruise nem nagyon volt, de lehet hogy bugos volt már akkor is a map. -
#102417 Én az S7 -el vagyok úgy hogy számomra kegyetlenül bejön, és a Veyronnal ellenkezőleg, jól megy meg talán a hangja is elfogadható, de kinézetre egy kiba. rusnya autó. A fejlesztők vihették volna többre is egy bunkósbotnál, de hát valószínűleg így hasznos a kialakítás.
Prince of Máté (#102402): Ja hát van benne az is, amúgy HC mód.
0Diaz0: És thx a linket, ha úgy állok majd idővel és pénzel meglesem. :) -
Stockbauer33 #102416 MrHilltert láttad fent v Megva hangyát?WRXSTI-t?
Nézegettem a régi képeket és baszki aki nemvolt ott a krúzokon az már bumlizott :D(+1 feketepont)De a legdurvább h voltak olyanok akik akár 1 órát vártak h bekerülhessenek a layerünkbe.Az éjjeli krúzok a hc királyokkal meg nocomment.
Jövő7végére meg is hírdethetnél egy 2 napos télapó krúzt.Akár Opelos Winter móddal
Az egyhez csinálhattak vna egy plusz szigetet (v 2-t) és max a civil bugot javít6ák vna és simán büntetne még mindenki.A mostani TDU2 off road kidobható.Az autómosó kidobható.Törés kidobható.
Setleg a krúz előtt tol6nánk a 197 km-es versenyen 1et -
#102415 Ezek hatalmas csapatások voltak!! De tévedsz, mert most is sűrűn belefuthatsz egy-egy 8-as cruise-ba, főleg hogy már feladták a reményt, hogy a 2 javul valamit. Minden este legalább 4-5 ember van a régiek közül. Dr G minden este, Ksk-Dos is szinte, Laeris, Umodmohs is sürün megjelenik, és még sorolhatnám.
Most is látom vannak páran, és én is fent vagyok csak a térkép még mindig gáz! -
#102414 Nekem valahogy nincs erőm játszani! :( Nyár vége óta semmivel nem játszok. -
#102413 Egy kis Merci krúzra :D -
#102412 Falkon te se jösz egy gurulásra? -
#102411 Csak online. -
#102410 Sziasztok!
A Megapack-et meglehet venni dobozosan is vagy csak online? -
#102409 A Kawasaki szalonnál leszek 19.00ig. -
#102408 Egy kis OFF , Bronx számára ! :D ÁlomautóKiállítás -
vajo #102407 Naaa.... Ilyen sokan azért ne. :)) -
vajo #102406 Ki jön most gurulni? -
#102405 Saleent lecserélni bűn,Bronx is megmondja.. :D Azzal lehet darálni szépeket.. meg CLK GTR-el..,Enzoval,Zondával,és még sok más jó autóval 2-3órán keresztül krúzolni, full layerben , baráti körben.. konkrétan, BESZ.RÁS! -
#102404 Én de tudom rühelni a Saleent....kinézetre se egy szépség,és irányitása se jön be annyira,csaptam is a helyére inkább egy Veyront,az már néz ki valahogy :)) -
#102403 Én 2 napja kezdtem el az új profilomat és mindjárt Champion vagyok,csak 50.000.000 kellet hozzá -
#102402 Ja hát én így pl nem tudok menni :D Ők kézifékkel Driftelnek? Most vettem meg az első D osztályú kocsimat, úgyhogy még meg kell tanulnom kezelni először :D -
#102401 Valahogy így néz ki, de társaság függő: (Amúgy a videóban látható full layeres daráláshoz hasonlóak manapság már nem jönnek össze olyan sűrűn mint régen, sg-s körön belül meg végképp nem, de ha fent a szigeten rendelkezel már egy baráti körrel akkor jókat lehet gurulni.)
-
#102400 Felőlem mehetünk de én elég kezdő vagyok még:D
Sosem mentem még ilyen cruiseba... -
#102399 Amúgy ha itt van mindenki miért nem megyünk sose egy krúzt ?:S SG krúzt :D -
#102398 Videót is vesz fel simán? -
Stockbauer33 #102397 Fraps helyett ajánlom / Mirillis Action v1.2.0 / -
#102396 Minden ok, csak a térkép szar. -
#102395 Szuper!! Akkor este mehetünk egy pár kört :D -
#102394 SPTDvel telepítsd a Daemont és aktív lesz. Ha ezeket nem pipálod be soha nem fog indulni a játék dvd nélkül. -
#102393 Ezer hála ez volt a bajm kitöröltem a txt-t és mostmár faszán működik :P
Viszont a CD nélküli indítás még mindig nem sikerül, a Securom védelem inaktív :S (legújabb Daemon tools lite van fent, de az eredeti advenceddel sem aktív az opció)
-
#102392 Biztos mindent rendben csináltál minden ujra instalálásnál?
1.Install
2.Patch 1.66!
3.Mini Image
4.Play
Igazi gamespy accountal. -
#102391 Ezt te próbáltad??? Ebben a HSZ-ban volt.
"Ha a csalakozáskor megjelenik a következő üzi:"sikerten csatlakozás. Próbája..., akkor a következőt kell tenni: Bemész a C://Documents and Settings/All Users/Appliclation Data(rejtett)/Test Drive Unlimited mappába, és onnan törlöd ki a addon.txt fájlt, és sikeres!" -
#102390 Connection error nekem végig. -
#102389 Nem, nem volt semmi ilyesmi.
Ezt megpróbálnád, hogy neked milyen üzenet ír ki?