Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-2:43-nál az nem egy RUf??? ha nem az világosíts fel, hogy melyik autó az <#vigyor3>

De hogyan?Xboxra is van LP640?

Na akkor jöttök 7-re a Volkswagenhez??? Azzal jöttök amivel szeretnétek!!!
A mustang GT-R nek szétbasztam a motorját. 4000-ig pörög és tovább nem xD

hol látsz te RUf-ot ?
(perc:mp)

V43 1105
xDDD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kURVA NAGY EZ A MOD.
áHHH.Nekimegyek a falnak és leáll.
A koinegseggel nekimentem az oszlopnak és mostmár be se indul xD

V43 1105
9.99Euro , kb 2500Ft .. =)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kifli
a pack fizetõs lesz? Vagy ingyen le lehet szedni a játékhoz?
akkor, hogy a pöcsbe megy ruf-fal? magyarázd meg! 😄

Miafasz?LP640?Nanemá. És ez a mod minden kocsin mûxik?

feltettem a mod-ot. a füvön valóban lelassul az auto. és valóban méri a köridöt de nem onnét ahonnét szeretném

jo mod megtartjuk

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Gyertek, legyünk minél többen este!!! oks???
Én megyek a vw szalonhoz 90% de ha mégse akkor valami fontos dolgom van.

Xboxra is van fraps ? 😮

xbox megnyitja a rar fájlokat ? 😮

ez pc-n? mert a közepe felé ruf-al is megy meg nem sokkal utána vmi nagy amcsi döggel 😄

Sland
Kurvajó!<#eljen>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

letöltés

a verseny pályán méri a köridõt, lefullad a motor ha nekimész vminek,lasabban mennek a járgányok ha lemész az útról..

(a kmóra fölött a köridõt mutatja)

<én még nem probáltam a modot!>

Na ki jön ma este akkor a VW szalonhoz 7-re?
trogerzsiger
köszi :-)

V43 1105
Köszönöm 😉 Holnaptól Online is látható lesz ! 😄

Szeva! Én mennék de akkor már othon leszek! Viszont Péntek este VERSENY<#vigyor>Találkozás a DIVIDE TO RULE-nál!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Sziasztok! Ma este a VW szalonnál 7-kor tali?! Jöttök??? Tök mindegy milyen verdával!!!
tdu Toyota
aha értem

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Dante73
google=> TDU+Robin Masters, és kidob egy csomó képet, esetleg magnum hütte, Egyébként az english tuningtól nincs messze, a kinyúló földnyelv arrafelé pl TC helye, ott az island hoper's (vagy az a, vagy a p dupla, má' nem emléxem, tessék odaképzelni).

http://www.freetvmaci.info/

nem kellene konvertálni hanem csak egy ctrl c ctrl v... csak akkor kell szrakodni ha patchet is akarnak mert akkor gondolom .exe file is van... amúgy onnan tudom hogy ctrl c ctrl v mert az autókat xxx.bnk ban lévõ fájlban keresi a kereskedéseket... megtudnám énis csinálni ha tudnám a kódját a Ruf-nak vagy Lexusnak... Na meg persze meglenne a fájlokis...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

trogerzsiger
Ám melyik a Higgins a háza?

Shongi
Most mentem végig a Tour of the Island nevû versenyt...rájöttem<#vigyor2>, de azért csak sikerült megnyerni😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

A sziget keleti részén van egy Saleen Day nevezetû verseny, próbáld ki, rá fogsz jönni. hogy ezt az autót nem egyszerû irányitani.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Az SLR-nél nagyon lágyan kell vezetni DA nélkül (de persze DA val röhejes, gyerekes az egész)úgyhogy megéri megtanulni mer élvezet ahogy húz.
Shongi
Nah vettem egy Saleen-t, feltuningoltam, és gondoltam kipróbálom.
Szép egyenes szakaszon álló rajt, elindulok, erre alig telik el egy kis idõ már alig tudtam kikerülni egy autót...mondom ennyire szarul irányítható, már ilyen sebességen is? Aztán rájöttem, hogy éppen 370-el száguldok...ilyen gyorsulás már több mint halálos<#bdead>

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Az SLR-t DA off al a legkarajabb. Azt "kicsit" nehezebb vezetni mint a Saleen-t. A Saleen-t nem tom miért lenne nehéz.
Dante73
Az A katos verdák közül a legjobb, a murci. Igaz, nem a leggyorsabb, sem végseb, sem gyorsulás tekintetében, de a legjobban kezelhetõ verda, mivel 4 kerekes.
Az én személyes kedvencem a Merci SLR Mclaren, egyszerüen a formája miatt, nagy kár, hogy szekis.
Nagy kedvencem még, (igaz nem A-s) a Caterham. HC on, DA off=igazi móka! Gokart jelleg, iszonyat gyorsulás, az elsõ pár száz méteren BÁRMIT othagy, igaz, hogy vezetni nem egyszerü, "rosszabb" mnt a Saleen. Viszont a gyorsulás ÉLMÉNYE ebben a legközvetlenebb is, belsõ nézetben legalábbis.
Ottvan még a 288GTO, Nagyon jó verda, semmi különös, de ha O'ahu, akkor Ferrari. Alig várom a pakkot, hogy végre az igazi Magnum verda is benne legyen, ne "csak" egy hasonló...
Corvette C06 is igazán jó verda még, de sorolhatnám estig is, Nekem mindegyik verda megvan, és mindegyik kedvenc, valamijen szinten. Soxor már most bajban vagyok, hogy melyiket válasszam, hát még ha kijön a pakk... Napokig el leszek az összes beszerzésével, de a legjobbakat a végére hagyom majd...<#pias>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Mért nem tudok kapcsolodni a szerverhez,eredeti a játék.
Synit HUN
Mindet rosszul írtad 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

trogerzsiger
hÁT basszus a saalen 3-as tuningal beteg egy autó, egyenesbe lehet vele menni de kanyarban brrrr... az enzo az még szarabb Ford gt concept és cadillac rulz!! Ha rosszul írtam bocs<#vigyor5>

Shongi
Huh köszi, nem mondom hogy sokkal könnyebb lett a választás, szal idõvel mindent meg kell vegyek ami tetszik<#vigyor2>

Pepsi Twist
sztem GTR

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Met
Nekem a Lambo Murci.
Sokkal vezethetõbb mint bármelyik másik és mindenkit lenyomok vele (AI-t<#zavart1>)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szevasztok!! Nem voltam két napot és látom, százezer hozzászólás<#vigyor>A péntek esti verseny sorozat egyszerûen KIRÁLY volt<#vigyor>HÁÁÁT van még mit tanulnom<#rinya>Fõleg a pályán! Köszi Bronco és Davetim<#vigyor>De azért sikerélményem is volt!!Pénteken megint verseny!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Nálam is az Enzo a favorit. A Saleent tudni kell kordában tartani.

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Synit HUN
Annak idején a kezdõ TDU-s csapattal azt állapítottuk meg, hogy az Enzo egy Joker autó a játékban. Az egyszerûen túl jó.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

jahm lehet
kissé csuszkál a kanyarban a saleen
de megszokható

Tudom, hogy elszomorítalak, de nálam ENZO. <#worship>
Remek gyorsulás, úttartás, fék és végsebesség. Szerintem összességében a legjobb.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

mrmilan
Jó Ízlés, jó autó, gyönyörû szín.
Egyszóval hatalmas GRATULA.<#eljen>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

nálam a saleen full tuningal😄!!!!!!!!
de az enzo se rosssz!<#worship>

Shongi
Hmm hiába nézegetek minden listát, és tesztelek ingame nem tudok dönteni, hogy melyik A kategóriós autót válaszam...ti mit ajánlanátok(ha lehet ne cask az enzo mellett érveljetek<#nevetes1>)

V43 1105
Köszi 😉

Shongi
Grati, szép ez a szín<#taps>