Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(perc:mp)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
áHHH.Nekimegyek a falnak és leáll.
A koinegseggel nekimentem az oszlopnak és mostmár be se indul xD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
jo mod megtartjuk
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
xbox megnyitja a rar fájlokat ? 😮
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
letöltés
a verseny pályán méri a köridõt, lefullad a motor ha nekimész vminek,lasabban mennek a járgányok ha lemész az útról..
(a kmóra fölött a köridõt mutatja)
<én még nem probáltam a modot!>én még nem probáltam a modot!>
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
http://www.freetvmaci.info/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Szép egyenes szakaszon álló rajt, elindulok, erre alig telik el egy kis idõ már alig tudtam kikerülni egy autót...mondom ennyire szarul irányítható, már ilyen sebességen is? Aztán rájöttem, hogy éppen 370-el száguldok...ilyen gyorsulás már több mint halálos<#bdead>#bdead>
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Az én személyes kedvencem a Merci SLR Mclaren, egyszerüen a formája miatt, nagy kár, hogy szekis.
Nagy kedvencem még, (igaz nem A-s) a Caterham. HC on, DA off=igazi móka! Gokart jelleg, iszonyat gyorsulás, az elsõ pár száz méteren BÁRMIT othagy, igaz, hogy vezetni nem egyszerü, "rosszabb" mnt a Saleen. Viszont a gyorsulás ÉLMÉNYE ebben a legközvetlenebb is, belsõ nézetben legalábbis.
Ottvan még a 288GTO, Nagyon jó verda, semmi különös, de ha O'ahu, akkor Ferrari. Alig várom a pakkot, hogy végre az igazi Magnum verda is benne legyen, ne "csak" egy hasonló...
Corvette C06 is igazán jó verda még, de sorolhatnám estig is, Nekem mindegyik verda megvan, és mindegyik kedvenc, valamijen szinten. Soxor már most bajban vagyok, hogy melyiket válasszam, hát még ha kijön a pakk... Napokig el leszek az összes beszerzésével, de a legjobbakat a végére hagyom majd...<#pias>#pias>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Sokkal vezethetõbb mint bármelyik másik és mindenkit lenyomok vele (AI-t<#zavart1>#zavart1>)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
kissé csuszkál a kanyarban a saleen
de megszokható
Remek gyorsulás, úttartás, fék és végsebesség. Szerintem összességében a legjobb.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Egyszóval hatalmas GRATULA.<#eljen>#eljen>
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
de az enzo se rosssz!<#worship>#worship>