Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2 nick: PM75
😊
Kárpekkel is ez volt a helyzet, mostanra "megoldották". (Egyrészt gondolom lejárt az exluzív szerzõdése a Mikrosoft-nak, másrészt, mostmár eljutottunk oda, hogy akár fizetünk is, csak adják már!) Net-es gondokról a Gamespy tehet elsõsorban, (egyszerüen vicc, hogy exkluzív verdák nem jelennek meg a trade-en, másrészt hónapok óta 2227 kocsi van kint) Augusztusban, a patch alkalmával tették renbe utóljára. Az pedig a fejlesztõ-kiadó sara, hogy nem lehet továbbra se elérni a 100%-ot, belsõnézetben nem müxenek a digitális kijelzõk, az ablak piszkolódik, mégsincs se autómosó, (pedig tervezték, mert el lehet érni) se ablaktörlõ, és estig sorolhatnám.
Ennek ellenére, szerintem szimplán ez a legjobb autós játék, amivel valaha játszottam.
http://www.freetvmaci.info/
De azt, hogy milyen kártya elég, ez attól is függ , hogy a cpu-d milyen, ki tudja -e hajtani a VGA-t.
Azt gondolom, hogy ezzel a kártyával, már bõven jól fog menni.
Figyelembe véve , hogy min 40Fps kell a folyamatossághoz.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
(Furcsa, hogy viszonylag jó eladások mellett úgy tûnik, le van tojva a TDU, ATARI részérõl)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De ki fogom próbálni, mindenképpen.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Csak a kormányom jobbra tekeredett ki...
Köszönöm mégegyszer! :-)
Végre volt mostanában kevés szabadidõm, így felraktam sikeresen a TDU -t. Rajta az 1.66a patch.
Idáig jól is futott minden, a gép erõs, driver friss, kormány van (Logitech - Formula Force GP).
Mivel most még csak tanulgatom a játékot, így kihívásokra, "összeröffenésekre" nem megyek el, csak a single küldetésekre megyek, meg csavargok a szigeten.
Azonban egy ilyen csavargás közben fogta magát a játék, és az addig mûködõ játékból egy álló képem lett. :-) Kormány balra el és ennyi. ctrl+alt+del -re win-be vissza, s a TDU - Nem válaszol -t kilõttem.
Újra próbálva, ismét fagyott. Késõbb próbáltam egy másik helyen menni, de ott is fagyott. Azután a sziget teljesen más helyszínére igyekeztem, de már ott is fagyott, ahol már jártam.
Arra gondoltam, hogy talán a videókártya túlmelegedett (engem erre emlékeztetett a jelenség), de érdekes mód más tápos játékban ilyen nem fordult elõ hosszabb játszás után sem. (amúgy 8800gtx)
Ahogy nézegettem a fórumot, látom másoknál is fagy, nem is kevés embernél. De mivan a többiekkel? Amit észrevettem, hogy sokan a kormányra gyanakodnak!? Lehetséges ez, hogy a kormány fagyaszt?
Van ezekre a fagyásokra valakinek valamilyen fix megoldása? (Nem szívesen iktatom ki a kormányt) És ami még fontosabb: Nem szívesen uninstallálnám ezt a remek játékot. Végre visszaköszönt nálam az 1987-es Test Drive feeling. Azóta nem gurultam ilyen jókat, erre fagyásokra kell számítanom!? :-(
Örülnék, ha lenne valami megoldás a fagyásokra, lehet csak az én vak szemem kerülte el a megoldást, ami megbújik az itt hemzsegõ <40e komment között. :-)
csak néha megvakulsz benne, de amugy jo.
olvasgatva a FAQ-t találtam ezt a bizonyos éjszakai módot; szeretném kérdezni, hogy érdemes e felrakni?
Illetve, nincs valami jó megoldás arra, hogy miután belépek a játékba ne kelljen több 10 perceket várni arra, hogy más játékosokat is lássak az utakon?
Köszi
Oliii
Ill be back !!!!
Komolyan lehet venni a ma estit?
Nyugodjál meg!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
AUTÓ-val! Majd még délután írok a pontosításról!!!
csak tervbe van véve más játék megvétele is, és a youtube-os videók nem nagyon gyõztek meg...
na befejeztem az off-ot, bye....majd megoldom 😊)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
és sajna demo nincs, így gondoltam kipróbálom...
látom beszolni nem luxus 😊)
törölték a hsz-t amire utalsz...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Ugyanez a kérdés, ugyanezen az oldalon, kicsit lejebb, még a válasz is ugyanez.
Visszaolvasni; luxus, Bannert nézni; luxus.<#nemtudom>#nemtudom>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Én is tudok nevetni mindenkin,ha akarok,mert tudok olyat találni,amivel felvághatok,nem egy szaros játék kormány....
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(3,2-es procival, 512 rammal, 9600GT-vel max 7 FPS-em volt..)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -