Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A találkozók alkalmával versenyeztek vagy csak autókáztok össze-vissza. Csak azért kérdezem, mert kezdõ vagyok a játékban és a versenyeknél lemaradnék, de egyébként szívesen csatlakoznék a csapathoz.

TDU2 nick: PM75

Azt, hogy a VGA elég ehhez a cpu-hoz.
😊

Attila889
hol van az elsõ képen lévõ helyszín? 😄
S merre juthatok oda vagy hogy? 😄

az mit jelent? 😄

SZVSZ, akkor inkább CPU limites lesz, ezzel a vga-val.
Dante73
Válasz, hivatalosan sosincs. Max a fórumon annyi, hogy nem tudják megoldani. Különbenis, miért zaklatjuk Õket? (hivatalos fórumra gondolok)
Kárpekkel is ez volt a helyzet, mostanra "megoldották". (Egyrészt gondolom lejárt az exluzív szerzõdése a Mikrosoft-nak, másrészt, mostmár eljutottunk oda, hogy akár fizetünk is, csak adják már!) Net-es gondokról a Gamespy tehet elsõsorban, (egyszerüen vicc, hogy exkluzív verdák nem jelennek meg a trade-en, másrészt hónapok óta 2227 kocsi van kint) Augusztusban, a patch alkalmával tették renbe utóljára. Az pedig a fejlesztõ-kiadó sara, hogy nem lehet továbbra se elérni a 100%-ot, belsõnézetben nem müxenek a digitális kijelzõk, az ablak piszkolódik, mégsincs se autómosó, (pedig tervezték, mert el lehet érni) se ablaktörlõ, és estig sorolhatnám.
Ennek ellenére, szerintem szimplán ez a legjobb autós játék, amivel valaha játszottam.

http://www.freetvmaci.info/

a cpu az egy amd athlon 64 x2 dual core 4200+

Hali! Lesz ma egy tali a helyszín: AC,CATERHAM SZALON idõpontja:14:30 Mindenki azzal jön amivel szeretne. Egy kis krúz a Ford Island-ra aztán majd kitalálunk valamit.

Alapvatõen semmilyen hardver nem elég. 😊
De azt, hogy milyen kártya elég, ez attól is függ , hogy a cpu-d milyen, ki tudja -e hajtani a VGA-t.
Azt gondolom, hogy ezzel a kártyával, már bõven jól fog menni.
Figyelembe véve , hogy min 40Fps kell a folyamatossághoz.
jofer
Nekem is fagyott vagy 2X! Nálam az jelentette a megoldást, hogy volt egy fájl a mentések mappában! c:/Dokumentumok/Test Drive Unlimited/ savegame mellett volt egy fájl, aminek a mérete folyamatosan nõtt! Na, ezt kellett kitörölnöm! És azóta nem fagy!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Shongi
wow...elfelejtettem backspacelni😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Én egy gagyi 8600gs-el tolom, fullon, 4xaa, bár a felbontást talán csak a fellbontás nem max, mert az már hülyén nézett ki a monitoron, de persze nem csak a kártya számít😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

vagyis 384mb

szerintetek egy gainward 8800 gs 386mb ram-os kártyával maxot ki lehet hozni a játékbol? sürgös válasz kéne mert mennem kellene érte 😄

BBird
És amúgy hivatalos forrásokból, fejlesztõk által kiadott közleményben, stb... jött már ezekre a gondokra válasz? Mármint, hogy miért van konkrétan ez a gond. Vagy esetleg nem akarnak ezekre végleges megoldásokat? :-D
(Furcsa, hogy viszonylag jó eladások mellett úgy tûnik, le van tojva a TDU, ATARI részérõl)
bertino
ok, akkor nálad más okozza a problémát 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

w77d
tévedsz nekem nem! Holnap kipróbálom azt, hogy warezrõl rakoma játékot, hátha a DVD hibás! Ha az sem oldja meg az állandó fagyásokat, akkor passz

mrmilan
Ezt még nem próbáltam, megmondom õszintén.
De ki fogom próbálni, mindenképpen.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

bertino
mindenkinek megoldotta <#idiota>

BBird
És ez a radialeng neked megoldotta a problémát?
mrmilan
Nekem ugyanez Detto.
Csak a kormányom jobbra tekeredett ki...

igen onnan 😄 szívesen

BBird
Na pont megelõzõl... oda is írtam neked, de így is jó. Köszi a gyors választ, meló után kipróbálom ezt a radialeng -et.
Köszönöm mégegyszer! :-)
BBird
Csabimomo, csak nem a PCLife -ról? ;-)
ja amugy pclife-on meg <momoracing> igy lehet megismersz, de mostmár ingább g25 racing 😄

na tessék: http://www.magdeburger-kind.de/Downloads/radialeng_1.5.rar ezzel tudod törölni, érdemes idönként törölgetni

a radialenget kell törölni mindjárt megkeresem honnan tudod leszedni. nem a kormány a baj

BBird
Üdv!

Végre volt mostanában kevés szabadidõm, így felraktam sikeresen a TDU -t. Rajta az 1.66a patch.
Idáig jól is futott minden, a gép erõs, driver friss, kormány van (Logitech - Formula Force GP).

Mivel most még csak tanulgatom a játékot, így kihívásokra, "összeröffenésekre" nem megyek el, csak a single küldetésekre megyek, meg csavargok a szigeten.
Azonban egy ilyen csavargás közben fogta magát a játék, és az addig mûködõ játékból egy álló képem lett. :-) Kormány balra el és ennyi. ctrl+alt+del -re win-be vissza, s a TDU - Nem válaszol -t kilõttem.
Újra próbálva, ismét fagyott. Késõbb próbáltam egy másik helyen menni, de ott is fagyott. Azután a sziget teljesen más helyszínére igyekeztem, de már ott is fagyott, ahol már jártam.

Arra gondoltam, hogy talán a videókártya túlmelegedett (engem erre emlékeztetett a jelenség), de érdekes mód más tápos játékban ilyen nem fordult elõ hosszabb játszás után sem. (amúgy 8800gtx)

Ahogy nézegettem a fórumot, látom másoknál is fagy, nem is kevés embernél. De mivan a többiekkel? Amit észrevettem, hogy sokan a kormányra gyanakodnak!? Lehetséges ez, hogy a kormány fagyaszt?
Van ezekre a fagyásokra valakinek valamilyen fix megoldása? (Nem szívesen iktatom ki a kormányt) És ami még fontosabb: Nem szívesen uninstallálnám ezt a remek játékot. Végre visszaköszönt nálam az 1987-es Test Drive feeling. Azóta nem gurultam ilyen jókat, erre fagyásokra kell számítanom!? :-(

Örülnék, ha lenne valami megoldás a fagyásokra, lehet csak az én vak szemem kerülte el a megoldást, ami megbújik az itt hemzsegõ <40e komment között. :-)
A legjobb, ha felteszed a HDR MOD-ot (ha bírja a HDR-t a kártyád) és arra teszed rá az éjszakait. 😊
bertino
érdemes, én is fel fogom nemsoká 😊
csak néha megvakulsz benne, de amugy jo.

Hello
olvasgatva a FAQ-t találtam ezt a bizonyos éjszakai módot; szeretném kérdezni, hogy érdemes e felrakni?
Illetve, nincs valami jó megoldás arra, hogy miután belépek a játékba ne kelljen több 10 perceket várni arra, hogy más játékosokat is lássak az utakon?

Köszi
Oliii

Ill be back !!!!

mrmilan
Te krisz, tegnap is négyen öten 19:20-ig ott voltunk a Volkswagennél.
Komolyan lehet venni a ma estit?

Synit HUN
Én nem téged szóltalak le okoska. Csak a képek és az idézet alapján alkottam véleményt amihez jogom van.
Nyugodjál meg!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

necsakakrekkexétmásoldbeafõmappába,hanemakönyvtáratésatartalmátis,amiazexemelettvan.....

V43 1105
Én sem, és megértelek, melletted állok .. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jó reggelt mindenkinek!!! Hatalmas nagy találkát szervezek ma olyan este 6-7 óra körül!!! A gyülekezõhely, az a Volkswagennél lesz!!! Megjelenés:
AUTÓ-val! Majd még délután írok a pontosításról!!!
JuanG
valóban nem sok, nekem a #41511 mind eredetibe van meg, szal értékelem a jó autószimeket (10 éve nyomom)...

csak tervbe van véve más játék megvétele is, és a youtube-os videók nem nagyon gyõztek meg...

na befejeztem az off-ot, bye....majd megoldom 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hát ez az, hogy még nem szoktam hozzá ahhoz hogy már minden játéknak külön warez topikja van...vajon miért nem?

és sajna demo nincs, így gondoltam kipróbálom...

látom beszolni nem luxus 😊)

törölték a hsz-t amire utalsz...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Versace21
Ha g25 kormányod,akkor 4000ft az nem sok egy eredeti game-re szerintem...Hidd el megéri az árát,csak olvass egy pár oldalt a fórumból,és észre veszed hogy ez nem egy szar

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Dante73
Ez a szomorú!
Ugyanez a kérdés, ugyanezen az oldalon, kicsit lejebb, még a válasz is ugyanez.
Visszaolvasni; luxus, Bannert nézni; luxus.<#nemtudom>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Warez verzióval játszol az a gond.

Versace21
Vedd meg eredetibe,és akkor jo lesz

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Versace21
Én nem kötekedésbõl irtam,ne gondold,csak szeretm ha tiszteletet megadjuk a másiknak,ha még nincs is egyenlõ anyagi helyzetûk!!!!
Én is tudok nevetni mindenkin,ha akarok,mert tudok olyat találni,amivel felvághatok,nem egy szaros játék kormány....

V43 1105
Srácok ne vesszünk össze ezen please .. <#miaz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Versace21
Hehe..Nem kell minden t lefikázni,amibõl jobb van neked,az ilyen véleményedited inkább tartsd magadba...Én se szóltam le senkit,és ezt úgy érzem annak vehetem nyugodtan...

elfut, kb 5 fps el minimum grafikán, 640x780-ban..

(3,2-es procival, 512 rammal, 9600GT-vel max 7 FPS-em volt..)

V43 1105
Áhh .. diavetités max .. 😞

csá, lenne egy kérdésem, sztetek haverom gépén elfut a game? celeron(😄) 2.8 , 512 mb ram , radeon 9600? elõre is thx

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

õõõõ nemtom... nemvolt vele szerencsém találkozni...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -