Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Audi kereskedésnél 😄
csak aztán véletlenül bementem a kereskedésbe :S
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hogyha gondolod már most is jöhetsz. gcsab
Mondjuk akkor fél 10-kor az Audi kereskedésnél😊
Mind1 megkeresem 😊
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
És máris egy D kategóriájú kocsim van 😄
Méghozzá egy Lotus Elize R! Jól tud süvíteni 😊
Kéne egy kis találkozót rendezni 😊
Ezzel a két képpel kivánok Mindenkinek jóéjszakát!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
És szerintem nem csak az én angolom gyenge itt, ha a hivatalos fórumról beszélsz... De persze nincs gond. én jóindulatból írtam, amit írtam, és ennyi...
Dénes888!
Köszi az infót. Sejtettem, hogy nincs neki natívja, csak a moncsinak, bár valami alap felbontás biztos van benne, mondjuk 640x480, (vagy nincs, nem értek hozzá<#idiota>#idiota><#lama>#lama>) de akkor is furcsa, hogy 2 felbontást használ, aztán egy 3. jön be, mikor fagy...
http://www.freetvmaci.info/
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Most toltam egy kicsitt offline. Kifagyott, feladatkezelõben kilöttem, és egy pillanatra 800x600-ra váltott a monitorom felbontása. Ez azért érdekes, mert alapból 1024x768-ban jön be, aztán a menünél vált át 1280x1024-re, amiben játszom, tehát a 800x600 nak semmi keresnivalója nem lenne a játékban, a monitornak, videókártyának sem kellene erre a felbontásra állnia magától. A 1280x1024 a Karim natívja, ha lehet ilyet mondani.
Tehát valamit elcsesztek, a "PC-sitésnél", mint annyi más alapvetõen konzolos játéknál.
Egyébként akinek nV karija van, és laggol, ajánlom a legújabb, Crysis-hoz kiadott drivert, nálam megszünt a lagg tõle.
Az pedig, hogy április elött kijön a kárpekk, nagyon jó hír. állítólag, mindössze a kijövetel elött 3 nappal jelentik be, mikor jön, azt is a fórumon.
Arra pedig külön kivi vagyok, hogy lessz elérhetõ a 16 ingyenes jármû. Vajon akkor jár, ha fizettékl, v egyébként is?
Ja, majd elfelejtettem; Hozzárendelik a serial-t a kárpekkhez, tehát bármikor ujra letölthetõ, akárhányszor telepíted ujra, leszedhetõ marad a kárpekk. Orosz verzióhoz nem lessz elérhetõ a cucc, és a varezhuszárokra is gondoltak; Nem pechelt game-ra is fel fog menni.
Mérete cirka 200Mb, és Paypal-al is ki lehet majd fizetni.
(bevallom, nem saját kútfõböl van az infó, ATI0021 súgta meg nekem az infókat, ezúton is külön köszi érte!)
Márcsak néhány apróság, és király Game lessz ez!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szerinted mirõl hadoválunk itt hetek óta ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
DANESZ!
Az utolsót írd már át légyszíves az aláírásodnál FAVORITE MOTORBIKE-ra...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Remélem ésszerûen tudják megoldani a fizetést.Mondjuk 100x egyszerûbb lenne ha ingyen adnák.(megrántja a vállát)
Ma ismét megszopatott a modemem de ami jó hír azaz hogy sikerûlt a videót tegnapi felvételig megcsinálnom rendesen.Márcsak a zenék kellenek alá és jöhet a következõ szakasz.
A hétvégén szeretném befejezni és áttérni a konvertálásra + a youtubére való feltõltésre.
Bertino:Az elsõ kép az nagyon szép lett és vagány is azzal a Cobrával.
A második az öhm.........hadjuk.A harmadik negyedik az stílusos szóval Nice Work!!!
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU 2 nick: SpeedHUN
Valaki meg tudja mondani hogy mit tegyek akkor amikor egy új verziót akar letöltetni velem, én letöltöm felteszem és újra kiírja de nincs is ujjab verzio?
Elõre is kössz.
TDUnick: bevizzoliHUN
Akkor most 46 autoért fizetünk 2500Ft-ot magyarul megvesszük,és + 16 verda ingyen?
Aztakurva.
És még Márciusban?
Ohh.
De várom a RUF-ot.<#szeret>#szeret>
TDU2 nick: PM75
kaját meg piát😄
Hát igen, fõszerepet kaptál! 😊