Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Tud a XP is visszaállítani a fájlokat.
Pepsi Twist
he?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Norbi1990
Drifteltem ma egy picit
Ha esetleg Vistád van, akkor szerencséd van, mert azzal vissza lehet állítani fájlok régebbi verzióit. XP nem tudom, hogy tud-e iylet.
tdu Toyota
az ne lehet hogy még meg maradtak a warez mappái? mert ha igen akkor törld le az egész tdu mappát és ragd újra a játékot

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Sleepy Bone
A játékot megvette, igaz, hpgy volt elõtte tört, de cseréltük a kulcsot, sõt amikor én csináltam az accot, akkor az õ kulcsával csináltam.

TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy

PsyPeti
mai audi crusie:

<#szeret>

Pepsi Twist
az hogy nála lehet nem eredeti a kulcs vagy nem egyezik az account kulcs a géjm kulcsal

Sleepy Bone
Próbáltuk azt is :S... Egyébként azztal a profillal mi lehet a baj, amit én csináltam neki a saját kulcsával??

Pepsi Twist
ALT GR + 2 es gomb azzal lesz a qkac

Sleepy Bone
Hello!

Köszi a helpet! x1950pro-ja van (az én tanácsomra vette, szal érdekes lenne ha ajánlanék egy cserét XD) Mondom majd a frissítést és a reconnectet, bár nem említett semmi controll center megnyitást..

Még egyszer köszi mindenkinek, de ha van még tanács várom 😊)

A Windows-reinstall megoldaná?

Gollo
Nem, elõtte is már tervbe volt mert a 9600Pro ati egy rakatt fos szal mindenképp megérte 😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

[HUN]FaTaL
eszed annyi nem volt hogy a driverben kilõdd a hotkeyeket😄😄😄 inkább vga-t cseréltél LOÁL😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Gollo
Lol ez nekem ATI Kártyánál volt 😄😄 Frissitse a drivert és akkor hátha engedi! Énis kivolt bprulva tõle mert nekem a kukac helyett bejött az Ati Catalyst Control center! Aztán szépen leanyáztam és vettem a 7600GT-t 😄 a ez a baj opciókba állítsa át hogy más bill kombinácóra nyiljon meg a control center vagy frissitse a driver-t!Ha meg nvidia kártyád van akkor passz:S

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

bertino
mi a bánatért kellene még egyszer megvenned ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

reconnect

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Sleepy Bone
Sokszor tegye újra, vagy sokszor reconnecteljen??

próbálkozzon, soxor csinállja ezt. Ha a cd key parája volna a játéknak, akkor azt írná... Próbálkozni kell. Ugyanígy lehet számítani egy olyan üzenetre is hogy "gamespy friend service is unavailable" (vagy valami ilyesmi. Egyszer csak jó lesz...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

miért kell még1x megvenned?

Sleepy Bone
Hellosztok!

Egy barátomat "beszervezutem" a TDU-ba, mondván, hogy miért single-özik, amikor már csak 4 ezer a multi és úgy sokkal jobb. OK ma megvette, erre mi történik!!!??? Nem tud kukacot beírni a gamespyos e-mail címhez (ezen még röhögtem). OK semmi baj megadj a cd.keyt csinálok neki profilt winrar küldöm neki a doksik/tdu mappát berakja. Elindítja failed to login to test drive server. OK CDKey átírás (én vissza eredetire, õ törtõl erdetire) Így se megy, ok Vírusirtó tûzfal minden halál f*xa kikapcs, nem megy... TDU reinstall, nem megy...

Mit kéne csinálnia? Windows reinstall csak végsõ esetben...

ui.: Azt nem mondtam, hogy engem felengedett a kulcsával.

most offlineon vok szar az onlineom...kénytelen leszek majd még1zer megvenni a gamet...

merre zúzol?

én mindig itt vok XD

senki sehol?

😄
Van valami online móka most a TDU világában? 😄

bertino
gazdasági szempontból ?

na van valami történés?

mrmilan
😊

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Dante73
Akkó' tedd vissza!
Mielött meglátja valaki! (amúgy, fogadd részvétem!)

http://www.freetvmaci.info/

mrmilan
Valamikor újrakezdem.

trogerzsiger
Szopi velem is volt ilyen, nõvérem pasija újat kezdett :/

mrmilan
A tököm ki van...

Dante73
Ezért "jó" pecs elötti játékosnak lenni....
Mi autómatice mentjük a mentést, hetente legalább 1x... (Oké én is elszabtam augusztusban, mert uj gépet vettem, régit formáztam, ujraraktam, és azt hittem, kiírtam lemezre a mentésem. Közbe nem...)

Pepsi Twist
omfg

bertino

mrmilan
Gyerekek!

Elbasztam végérvényesen a profilomat online-ba.
Volt egy csomó lóvém, jól álltam, champion/hardcore, csomó kocsi.
Ki akartam lépni egy vesenybõl, közbe csörgött a telefonom, felpumpáltam az agyam, nem figyeltem.
Rányomtam a New Game feliratra, fél szemmel láttam valami, "this current profile" baromságot, mondom YES.
Erre baszki újra repülõtérkarakter, kocsikölcsönzõ fogadott.
A kurva életbe, nincs kedvem/idõm újraépíteni a karriert, nem tudom mikor leszek fent megint, bassza meg.
Nagyon dühös vagyok, szarok az egészre, hogy lehet egy játékmenüz így megcsinálni, hogy simán engedi a profilon belül felülírni a mentést<#violent>???????????
Elment a kedvem az egésztõl, remélem nem végleg...

[HUN]FaTaL
Brühühü még csak A3am van😞 Na nem baj majd haladok elõre mint singleben😊

Gaben17
én csak áltam az út szélén amikor az audis csapat elszáguldozott😊 nemtom melyikõtök az de itt 1 kép<#kacsint>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Dante73
Tényleg csak roszabb lesz, jobb biztos nem... Kérdezd meg, hogy a kocsiját se vinné szervízbe, ha csak 80-al menne, mondván, úgy is csak városban használja?

Nem hülye.

Pepsi Twist
loál... mondjad neki hogy a végén annyira tönkre fog menni hogy nem fog majd menni semmi 😄

Apám nem hajlandó elvinni.

Pepsi Twist
szervíz mit mond?

Bocsi.

De baszki azért kaptam új gépet hogy jól menjenek rajta a játékok nem azért hogy 800x600-on nyomjam a játékokat.Mind1.Picsába az egésszel.Igy nemsokszor leszek fennt a játékban.

Norbi1990
Kilehet bírni 😊)Én is úgy jáccok.
[HUN]FaTaL
pf fucking wintûzfal😄D Most már jó😊

[HUN]FaTaL
Nah felraktam az eredeti példányt😊 De. Akármerre mentem eddig (város és környéke) sehol senki, mindenhol azt mutatja hogy egyedül vagyok, mi lehet a probléma? (Routerem DMZben van így elvileg ez nem lehet gond)

Szasza20
Na megvettem az Audit, na ott leszek 7kor az Audi szalonnál!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Apummal mindent probáltunk mondom nemjo.Azt mondja hát akkor ezen a grafikán kell játszanod. (800x600) ANYÁD<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>