107666
-
becsiati #102793 Besz@rok az egész ATARIN mert már megint nem jó a map! Most már csak 1 napra fogják megcsinálni???
Így nagyon idegesítő, hogy nem lehet látni senkit!!!!
Na mind 1 mert "remélem" mihamarabb megcsinálják mert ez így nagyon sz@r!!!!! -
#102792 Na hát most mentem fel és vagy nincs fent senki vagy ismét szar a map. -
#102791 Igen,de most megcsinálták és ha megint csak pár napig megy aztán megint szar lesz... -
#102790 Ez minden évben előfordult már eddig is néhányszor, és sajnos mindig sok ideig tartott mire kijavították a hibát. -
#102789 Ennek örömére jelenleg készül egy új topikháttér, azt remélem lesznek még bőven cruiseok 2012 -ben is.
A térkép meg remélhetőleg most már így marad, nem értem mi okozhatta az elmúlt időszakban a problémákat... -
becsiati #102788 MŰKÖDIK A TÉRKÉP!!!! -
#102787 Hát srácok én is kiszállok.Osztom Bronx véleményét.Jó volt 2007 óta felrakni,játszani 2-3 hónapot,megunni,várni fél évet és ugyanolyan lelkesedéssel felmenni kocsikázni,mint előszőr...csak most már nagyon szembetűnőek az elavult részletek,meglátszik a kora a játéknak és az állandó szerver,player gondok nem ösztönöznek reinstallra.
Amúgy is már most megkezdődött az áttelepítés Oahuról Ibizára.
Voltak jó gurulások itt néhányótokkal,de leginkább Koalika-val és ezt köszönöm szépen!
Kellemes csapatást a jövőben is!
Na meg egy méltó utódot...(TDU 3) -
#102786 Szerintem így próbálják átterelni a játékosokat a 2 -re, mert nem pár 100 ember aki játszik még az 1 -el, hanem ennél jóval több, egyfelől meg megértem Atariékat, mert ebből a játékból nekik már nem nagyon jön be pénz, a szervert viszont bérelni kell, ami nem egy két fillér valószínűleg. De viszont ha egy játék szar, akkor az 100, nem fognak vele többen játszani csak mert elbasznak egy másikat is, nem fognak többen játszani a 2 -vel... -
#102785 Én már le is töröltem a játékot...nem fogom magam idegesiteni. -
becsiati #102784 Hali
Valaki más látja a playereket?
Mert én már kb 3 hete nem látok senkit! :(
-
#102783 igen, lehet tuningolni, 3 szint van. nitró nincs, ez nem nfs -
potyi21 #102782 aha,koszi.Ja,es tunuingolni lehet ? vagy csak uj kocsikat lehet venni? -
#102781 úgy hogy minden küldetésen annyiszor mész ahányszor akarsz. pénzszerzéshez jó -
potyi21 #102780 az hogy leghet hogy egy kuldeset kitudok vinni 2-5-10 X ? -
#102779 mivel letöltötted így csak offline vannak lehetőségeid, csinálod a küldetéseket stb, viszont hozzáteszem hogy offline nagyon unalmas, szerintem értelme sincs úgy elkezdeni így jobban jársz ha megveszed mert warezzal esélytelen online játszani.
amúgy ez a valós értelme:
-
#102778 Nézd a mapot,deritsd fel az utakat,csináld a versenyeket.. :) Vagy ha eredeti.. akkor csatlakozz a krúzokhoz.. ilyesmi.. Találd fel magad.. :) -
potyi21 #102777 hi.most toltottem le a jatekot,1es reszet,kezdesnel mentem egy versenyt,oszt egy lanyt elvittem masik utcaba,de most csak jarkalok,hajtok,de nemtudom mit lehetne csinalni..meg nemjatszottam ezzel a jatekkal...koszi -
becsiati #102776 nem jön valaki gurulni 1 et??
a világítótoronynál leszek!! -
#102775 én nem vok ace szintes, csak egy hc-s pronyó 99%-on... a stockbauer haverom meg egy nonhc-s pronyó, de fent az ügyeskezű hc-sok mégis olyan véleménnyel vannak hogy hát ezek ketten szaggatják a betont, és jóltolják... szerintem nem a teli koronától lesz valaki ace, hanem attól hogy betud e egyáltalán venni egy kanyart. a több mint két éves pályafutásom alatt láttam már ace szintest aki nem volt annyira ace, csak egy rammer csíra majom, hát ennyi. az a teli korona nem jelent semmit, a cruise teljesitmény 400+ km/h val az mindent elárul -
#102774 Pedig azzal vagy igazán a király:P -
#102773 Nem lehet elérni az Ace szintet. Van benne egy olyan csavar, amit csak az igazán elvetemültek csinálnak meg. -
#102772 a club vs club verseny bugos, így ha el akarod érni az ace szintet max hosszas babrálás után tudod, pl. 2 hálózatra kötött gép egy másik 2 hálózatra kötött gép ellen lehet elérni, esetleg van még valami internetbabrálós módszer de azt nem vágom, továbbá egy régi player feltöltött egy módot, ami egyből megadja az ace szintet azzal hogy kipipálja a 3 inter club versenyt, viszont az lenullázza az egész profilod, tehát meglesznek a clubversenyeid, de a többit kezdheted elölről. én is 99% -os vagyok, már x+ éve :) az utóbbi megoldás jó annak aki most kezdi vagy kezdte a játékot, a többihez meg hát össze kell hívni a tduval rendelkező haverokat, min. 3 -
becsiati #102771 Nekem minden megvan csinálva, csak az a 3 inter-club verseny hiányzik csak, mert nem látjuk egymást ezért csak 99% -os a karrierem!
-
#102770 Azthiszem akkor ha 100%ig megvan csinálva a játék.. nekem 65%-on van.. Bár, nem csinálom a küldiket,csak krúzolok :) -
#102769 Igy van! :) -
becsiati #102768 Amúgy az "ACE" Szintet hogyan lehet elérni?
Mert amikor bent vagyunk a Klubba és azon belül az inter-klub -ba nem látjuk egymást!!!
Valaki tud valamit?
-
#102767 Nem káromkodás.Igazán mehetne már...régóta nem megy. -
#102766 bármilyen módot beraksz a játékba, kifagy ha nincs magicmap, vagy rossz verziót raktál be. -
becsiati #102765 A verseny Pályáról indulok!
-
becsiati #102764 Nem jön valaki most fel, TDU -ra? -
SuSu1992 #102763 én ezt úgy értettem, hogy valószínűleg az én gépemnek/játékomnak van baja, mert letöltöttem a magicmappot, be is tettem a helyére, normálisan megy a játék, nem fagy ki meg ilyenek, de ha beteszem a blingbling modot, akkor már kifagy, és a tdu pe sem találja meg az autók adatbázisát vagy mit.. -
#102762 ne káromkodj. amúgy tegnap mikor felmentem akkor még nem mutatta, de hát menj fel nézd meg, másfél perc -
#102761 Mutatja már a playereket a kurva szerver? -
#102760 kétféle verzió van a magic mapból, az egyik az alap gamere, a másik az alap game + a megapackra. tehát ha van megapackod akkor az utóbbi kell, ha nincs akkor az előbbi. (előbb félre írtam a hsz másik felét, javítva) -
SuSu1992 #102759 hát akkor én valami kalóz verziót tölthettem le a magic mapból, mert se a blingbling se a tdu pe nem műkszik -
#102758 Mindenkinek működik a blingbling.. csak magicmap kell hozzá.. -
becsiati #102757 Nem jön valaki most fel, TDU -ra?
A Versenypályán leszek!
-
#102756 Énis úgy tudom. -
SuSu1992 #102755 én úgy vettem észre, hogy csak a megapackkal rendelkezőkek működik a blingbling -
Stockbauer33 #102754 Szerintem kell a BlingBlinghez is a Magicmap