Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX FATAL
<3Fatal
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Charade GTti
TDU 2 nick: SpeedHUN
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
csak ha megveszed bazzeg
nah felért a cuccos
akinek kell küldjön Privit.
http://goo.gl/gd6Zi5
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
és igazad van,a remény hal meg utoljára.
Nálam például semmi sem utal az addonra egyik könyvtárban sem leszámítva egy activate-addon.exe file-t.
Nem vitatkozom veletek okosokkal, hiszen a remény hal meg útoljára.<#lama>#lama>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Tehát CARPACK nekem NUKU, bassza meg az egészet aki kitalálta ezt az átutalósdit.
Egyébként ezt csak úgy tudjuk megoldani akkor, hogy valakinek átutalom a lóvét (Raga, Teddy???) és õ letölti nekem, vag mi a pecs?
Belföldön csomószor utaltam már pénzt a kártyámmal.
Ez nem igaz gyerekek.
Így lehet végleg búcsút mondok ennek a játéknak...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
ÉN simával is warezolok :$$
Remélem menni fog...
http://www.freetvmaci.info/
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.