Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit idegesítõ hogy cserélgetni kell mindig...
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.testdriveunlimited.com/community/index_pc.php?pg=density_map
http://goo.gl/gd6Zi5
oda illeszd be 😊
Charade GTti
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Charade GTti
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
igy koordináta alapján?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Megkérdeztem mi a helyzet a szerverekkel mert carpack ide vagy oda senki sem tud úgy csatlakozni, hogy lásson másik játékost.
Olyan gyorsan törölték a beírásomat, hogy nem volt idõm kijavítani egy helyesírási hibát...LOL
Mellesleg tuti, hogy singlebe dob a multi, mert nem látszanak a klubbok sem...
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
x helyére bármit be lehet rakni azok közül,amik benne vannak a fájlban,legtöbbször az activae-add-on.exe-t szokta köpni...<#szomoru2>#szomoru2><#ticking>#ticking>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
amúgy nem is az érdekesség, hogy nem értem hogy mit ír, csak sokkal hangulatosabb ha magyarul vannak kiírva a dolgok 😊
nekem igy is tdu a tdu lex.... a packot
menni fog nélküle majd mi furikázunk
Ha figyelmesen átnézted a fájlokat rájöhettél, hogy tartalmazza az Xbox 360, és a Ps 2-es szövegeket is! Ezeket nem akartam lefordítani, mert teljesen szükségtelen! Ami szükséges lett volna még az kb. 20-25 sor... de az kifogott rajtam!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Mióta felraktam az ESET Smart Security progit, azóta nem tudok kapcsolódni a szerverhez!
Aki tdna segíteni a beálításában, kérem segítsen!!!
hangacsi.blog.hu
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
a tutoriálokat meg lefordítottam 1x azt eltunt a gépembõl 😮
szal ezeket lehet megint fordítani.. (persze csak a hiányzó részeket)